- Web sitesi
- www.videoyap.com
Öncelikle düzgün konuşmanı tavsiye ediyorum.Benim can sıkıcı hale gelmeye başladı dememin sebebi 2 gün öncede yüklediğim kanallarda token olmasına rağmen token yok diyip yükleme yapmadı.Videoları 15 dk snra yükleme yapacak dye diye 2 günde yükledi gelip buraya bir kelime yazmadı.
Şuan ki kanalların +15 'i hepsi açılıp bota koyulur.Şimdi baktım 4 kanalda ilk videolar yüklenir yüklenmez dünya engeli ve topluluk yemiş ondan sonra diğer atılanlarda +15 özelliği gittiği için kanal takipte gözükmemiş.Kanallara girip çıkmayan biri olduğum için kanal takip programından kontrolleri yapıyorum o yüzden yazdım.
Ama sen gelip bana +15 kapalıysa neden +15 üstü videolar yüklüyorsun gibi saçma sapan birşey yazarsan sana gülerim.
Ayrıca son olarak sana hangi mesajım küstahca ? Hep küstahca yazıyorsun diyorsun ?
Can sıkıcı hale geldi artık bu mesajını baz alarak yazdım. bir sıkıntı yaşıyorsan yönetici desteği var. oraya dile getirebilirsin.
Ama her zaman dediğim gibi bana birşey iletmeden önce bir inceleyip yazınız. Kanalın +15 dk onayı gitmiş kanalıma video yüklenmiyor diye trip atar havasında yazıyorsun. Varsa sıkıntı incelersin detaylıca yazarsın. Bak 3 gündür bangır bangır detaylıca inceleyip detaylıca yazın diyorum. Ve bunu konuda dile getiriyorum. Fakat işte senin vaktin çok değerliki trip atar havasında gelip yazıyorsun. Neyse uzatmaya gerek yok.
SIKINTININ SEBEBİ : KANALIN İÇERİSİNE VİDEOLAR YÜKLENMİŞ. FAKAT KANALIN +15 DK SI GİTTİĞİ İÇERİSİNE GİRİP ETKİNLEŞTİR TUŞUNA TEK TEK TIKLAYARAK AKTİF EDEBİLİRSİNİZ.
--- Bugün 10 kişinin hatasını dinledim 10 taneside kendi hatası çıktı artık yeter diyorum yani. Kimse incelemeden birşey yazmıyor. Gidin bir kanala bakın Allah aşkına. Sonra gelip yazın.
HERKESE HAYIRLI CUMALAR
---------- Spam Engelliyici 13:07 ---------- Önceki Mesaj 13:06 ----------
Hocam 2 kanalda yeni açılan kanallar önceden video yüklenmedi 0 kanallar yani![]()
Ünlem geç 2 yi de aktif et hocam bol kazançlar