Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Öncelikle düzgün konuşmanı tavsiye ediyorum.Benim can sıkıcı hale gelmeye başladı dememin sebebi 2 gün öncede yüklediğim kanallarda token olmasına rağmen token yok diyip yükleme yapmadı.Videoları 15 dk snra yükleme yapacak dye diye 2 günde yükledi gelip buraya bir kelime yazmadı.

Şuan ki kanalların +15 'i hepsi açılıp bota koyulur.Şimdi baktım 4 kanalda ilk videolar yüklenir yüklenmez dünya engeli ve topluluk yemiş ondan sonra diğer atılanlarda +15 özelliği gittiği için kanal takipte gözükmemiş.Kanallara girip çıkmayan biri olduğum için kanal takip programından kontrolleri yapıyorum o yüzden yazdım.

Ama sen gelip bana +15 kapalıysa neden +15 üstü videolar yüklüyorsun gibi saçma sapan birşey yazarsan sana gülerim.

Ayrıca son olarak sana hangi mesajım küstahca ? Hep küstahca yazıyorsun diyorsun ?

Can sıkıcı hale geldi artık bu mesajını baz alarak yazdım. bir sıkıntı yaşıyorsan yönetici desteği var. oraya dile getirebilirsin.

Ama her zaman dediğim gibi bana birşey iletmeden önce bir inceleyip yazınız. Kanalın +15 dk onayı gitmiş kanalıma video yüklenmiyor diye trip atar havasında yazıyorsun. Varsa sıkıntı incelersin detaylıca yazarsın. Bak 3 gündür bangır bangır detaylıca inceleyip detaylıca yazın diyorum. Ve bunu konuda dile getiriyorum. Fakat işte senin vaktin çok değerliki trip atar havasında gelip yazıyorsun. Neyse uzatmaya gerek yok.

SIKINTININ SEBEBİ : KANALIN İÇERİSİNE VİDEOLAR YÜKLENMİŞ. FAKAT KANALIN +15 DK SI GİTTİĞİ İÇERİSİNE GİRİP ETKİNLEŞTİR TUŞUNA TEK TEK TIKLAYARAK AKTİF EDEBİLİRSİNİZ.

--- Bugün 10 kişinin hatasını dinledim 10 taneside kendi hatası çıktı artık yeter diyorum yani. Kimse incelemeden birşey yazmıyor. Gidin bir kanala bakın Allah aşkına. Sonra gelip yazın.

HERKESE HAYIRLI CUMALAR

---------- Spam Engelliyici 13:07 ---------- Önceki Mesaj 13:06 ----------

Hocam 2 kanalda yeni açılan kanallar önceden video yüklenmedi 0 kanallar yani :)

Ünlem geç 2 yi de aktif et hocam bol kazançlar

Erteleme sorunu ile ilgili destekten yazdım kontrol edebilirmisiniz üyelik ıd:12335

Can sıkıcı hale geldi artık bu mesajını baz alarak yazdım. bir sıkıntı yaşıyorsan yönetici desteği var. oraya dile getirebilirsin.

Ama her zaman dediğim gibi bana birşey iletmeden önce bir inceleyip yazınız. Kanalın +15 dk onayı gitmiş kanalıma video yüklenmiyor diye trip atar havasında yazıyorsun. Varsa sıkıntı incelersin detaylıca yazarsın. Bak 3 gündür bangır bangır detaylıca inceleyip detaylıca yazın diyorum. Ve bunu konuda dile getiriyorum. Fakat işte senin vaktin çok değerliki trip atar havasında gelip yazıyorsun. Neyse uzatmaya gerek yok.

SIKINTININ SEBEBİ : KANALIN İÇERİSİNE VİDEOLAR YÜKLENMİŞ. FAKAT KANALIN +15 DK SI GİTTİĞİ İÇERİSİNE GİRİP ETKİNLEŞTİR TUŞUNA TEK TEK TIKLAYARAK AKTİF EDEBİLİRSİNİZ.

--- Bugün 10 kişinin hatasını dinledim 10 taneside kendi hatası çıktı artık yeter diyorum yani. Kimse incelemeden birşey yazmıyor. Gidin bir kanala bakın Allah aşkına. Sonra gelip yazın.

HERKESE HAYIRLI CUMALAR

Hocam hiç böyle şeylere kafa yormayın istemeyen kullanmasın.

Can sıkıcı hale geldi artık

HERKESE HAYIRLI CUMALAR

Dostum aktif edilecek bişi yok +15 i gitmiş diyorum.Topluluk veya teliften

Videoyapta yaşadığım çoğu sıkıntıyı gelip bıraya yazmam.Sinirli bir biçimde yazmış olabilirim yeni uyanmıştım videolatı yüklü diye görmeyince yazdım uslubum bira sert olabilir ama sen daha ağır konuşuyosun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erteleme sorunu ile ilgili destekten yazdım kontrol edebilirmisiniz üyelik ıd:12335

Cumadan sonra bakacağım inşAllah hocam. Cuma yetişmeye çalışıyorum.

Hocam hiç böyle şeylere kafa yormayın istemeyen kullanmasın.

:) Yakında zaten yeni üyelere kapatacağım. Ege işi bilen biri fakat kaprisli bir mesaj attı işte.

Dostum aktif edilecek bişi yok +15 i gitmiş diyorum.Topluluk veya teliften

Videoyapta yaşadığım çoğu sıkıntıyı gelip bıraya yazmam.Sinirli bir biçimde yazmış olabilirim yeni uyanmıştım videolatı yüklü diye görmeyince yazdım uslubum bira sert olabilir ama sen daha ağır konuşuyosun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende dediğim gibi ne ekersen onu biçersin şekliyle yazıyorum. Benimde bazı sıkıntılarım var senin yeni uyanmak gibi.

Aktif etme demedim ki etkilneştirme dedim +15 dk yı etkinleştirme ile videoları yayına alabilirsin

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yanlıs anlama ama bende bangır bangır bagırıp defalarca konu acmama ragmen kapanmalardan dolayı botu dondurdum.. Üyelik Id : 32881 kac gundurde cevap bekliyorum abicim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yanlıs anlama ama bende bangır bangır bagırıp defalarca konu acmama ragmen kapanmalardan dolayı botu dondurdum.. Üyelik Id : 32881 kac gundurde cevap bekliyorum abicim

ümit hocam,

yani ben sonucta yönetici desteğinde tek başıma destek veriyorum. yetkili destek ise cok hızlı yani 1-2 saatte en geç cevaplıyor. ben ise ortalama 36 saatte cevaplıyorum. Zaten yakında botun fiyatını 30 tl yerine 50 tl yapacağım, daha az üye, daha hızlı destek, daha az ve öz kazanan kişi kalmış olacak. Sonuçta usd 2.0 tl den 2.6 tl ye arttı. yani %30 ye yakın artış var. Benimde server maliyetler arttı ve sürekli geliştirme nedenli her türlü maliyetim artıyor

ümit hocam,

yani ben sonucta yönetici desteğinde tek başıma destek veriyorum. yetkili destek ise cok hızlı yani 1-2 saatte en geç cevaplıyor. ben ise ortalama 36 saatte cevaplıyorum. Zaten yakında botun fiyatını 30 tl yerine 50 tl yapacağım, daha az üye, daha hızlı destek, daha az ve öz kazanan kişi kalmış olacak.

100 TL YAP ABİ ama yeterki ilgilen :) , gerekirse yonetici desteğine ekip al cidden tek basınacok zor binlerce üye hangi birine yetisecen abicim.. ama benimde bahcem yandı inan ki.. bu bot client secret olaylar evimi yıktı ya..

Yüklemeleri %95 işlenmede gösterilip sonradsında başarısız yüklenme diye yazan var mı acaba? Varsa aradığım kriterler kanal hala videoyapa ekli olması, kanalın videoyapdan tokenı ayrılmamış olması, gizli veya liste dışı onlarca aynı aknala video yüklenmesi olmayan bir kişi?

Eğer böyle bir durumu yaşayan varsa lütfen yönetici desteğine kanalın mail adresi ve şifresini yazarmı? bu sıkıntının tam olarak sebebini bulmayı araştırıyorum. Yaşayan kaç arkadaş var bilmiyorum.

Merhaba hocam,

benim tarafımdan tüm videolara youtube düzgünce gönderilmiş. Fakat neler yapıyorsunuz bilmiyorum.

3 sebep görüyorum.

1) Kanallara 212 tane 1 günde gizli video yüklenmesi youtube tarafından sıkıntılı bakılmış olabilir.

2) Kanallara video tokenı neden sildiniz ki? inceleme boşa çıktı.

3) Client verdiğiniz clientı niye sildiniz? yine o bölümde inceleme boşa çıktı.

Yani emri veriyorsanız bekleyin işlenme süresince kanalın tokenını silmeyin. Kanala videoyu atıyorsunuz daha videolar yüklenmeden kanalın içindeki tokenı siliyorsunuz.

Evet gördüm son 2 videoyuda anasayfadna yükletmişsiniz. Fakat oradaki toplu video denemesinden cok sonra denenmiş. Yani hocam buradan hiç birşey cıkarmam mümkün değil. bu videoları tabiki silebilirsin video yüklenme emrini veren tokenı silmişsiniz daha yükleme yaptıgı anda...
Eger yüklenme tarihini baktıysanız daha 27 mayısdan beri 200 video atıyordu kanala.
Ayrıca kanala video yüklemeleri saatler önceden bitmisti.
Hicbir zaman yüklemeler bitmeden token silmem.
Benim calısma tarzım biraz farklı fakat bu calısma yoluyla ilgili hic bir zaman sıkıntı yasamadım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Sizden Bi İstekte Bulunacagım . Gdatadan videonun engelli olup olmadıgı bilinebiliniyor sizden rica edersem botunuzuda bunu entegre edebilirmisin engelli videolardan gına geldi . ekledikten sonra söylerseniz botumu yeniliyecegim .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Sizden Bi İstekte Bulunacagım . Gdatadan videonun engelli olup olmadıgı bilinebiliniyor sizden rica edersem botunuzuda bunu entegre edebilirmisin engelli videolardan gına geldi . ekledikten sonra söylerseniz botumu yeniliyecegim .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

bencede bu çok iyi olur , 2 dünya engeli geldimi ilk videolara +15 onayı gidiyor kanlların , haliyle geride kalan videolar 15 dakikadan uzun ise yüklenemiyor. Böyle durumlarda çok zaman kaybı oluyor. Eğer bu mümkünse çok iyi olur :)

Merhaba hocam,

bir kanalın tüm videoları para kazanmaya açtıktan sonra video yöneticisinde kazanç detaylıya tıklayın. kazancı yeşil olmayan videolar engelli demektir.

Merhaba hocam,

bir kanalın tüm videoları para kazanmaya açtıktan sonra video yöneticisinde kazanç detaylıya tıklayın. kazancı yeşil olmayan videolar engelli demektir.

Arkadaşın demek istediğini ben mi yanlış anladım aceba :)

Her neyse benim demek istediğim toplu videodan kanal çekerken dünya engelli videoları bize gösterirse onları yüklemeyiz kanllarımıza.

Her neyse benim demek istediğim toplu videodan kanal çekerken dünya engelli videoları bize gösterirse onları yüklemeyiz kanllarımıza.

Daha önce o videoyu sistemden biri yüklemiş ise zaten engel eşleşen vs. gösteriyor. Öbür türlü mümkün müdür bilemem.

Merhaba Arkadaşlar,

Yarın gece 12 de sistemin aylık ücreti yüksek kur artışları ve videoyapa yeni gelen özelliklerin ekstra server maliyeti. Aynı zamanda daha iyi bir alt yapı, sınırların daha gelişmesi adına 30 TL den 50 TL ye çıkacaktır. Kısaca videoyap 1 yıl 5 ay önceki 25 TL ücreti 2 katı fiyatına çıkarmış oluyorum. 1 yıl 5 ayda ne kadar sistemin geliştiği aşikar. Daha iyi ve daha çok özellikler ve alt yapı için buna ihtiyacım var. Son zamanlarda ciddi server maliyetleri nedeniyle çok karsız çalışmaya başladım. Artık daha az üye, daha çok hizmet ve daha yüksek sınırlar hedefliyorum. Mevcut süreleriniz ve yarın geceye kadar alınacak süreler yeni fiyatlara geçmeden önce bir avantajınız olmuş oluyor. Bu durum benim yeni üye alışımı azaltıcak olmasının farkındayım. Ama dediğim gibi bende sistemin alt yapısını güçlendirmek, daha az kişiye daha kaliteli hizmet vermek bakış açısındayım. Yarın gece fiyatın artmasıyla alakalı gelecek yeni sınırların arttırılması hepinizin yüzünü güldüreceği düşüncesindeyim. Açık konuşmak gerekirse 30 TL veya 50 TL bir youtuberın kullandığı 1 aylık hizmet olarak düşünüldüğünde farkedecek bir rakam olmadığına inanıyorum ha günlük bana 1 TL ödemiş ha 1.7 TL ödemiş olmanızın farkı yok. Önemli olan para ödüyenlerin iyi rakamlarda kazanmasını hedeflemek. Mesala bugün 1 arkadaş geldi. Arkadaş diyorum cünkü kimseyi kücük görmüyorum. 11 yaşındaymış ve bu işten para kazanmak için 30 tl abim para gönderdi sınıfımdaki bir arkadaşım ayda 2 bin lira kazanıyor sizin botunuzu almamı önerdi ben botu aldım şimdi ne yapıcam yazdı. Ben şimdi bu arkadaşa bu işi anlatmam gerekiyor, ama her kişiye bu kapı bu kadar açık olmamalı. Daha iyi hizmet, daha yüksek sınırlar için gelin benimle aynı düşüncede yürüyün daha hep birlikte daha cok kazanalım.

Saygılarımla,
Videoyap

Ben yanlış anlamışım hocam. Elim ayağım karıncalanması yani elektiriklenmesi psikolojik olarak bana çok zor anlar yaşatıyor. Odaklanamama, konsantre eksikliği başladı. Kusura bakmayınız sizinle alakalı değil. Beyin MR sonuçlanmadığı içinde durumumun ne olduğunu kimse söyleyemiyor.

--- Sen eskilerdensin hocam bilirsinki videoyapın eskiden telifli videolar silme bölümü vardı. Her üye kullanırdı geçen sene bu zamanlara kadar. İşte o bölüm çok güzel o videoları hafızasını alır ve başkasının karşısına çıkarmazdı. O bölüm yerini tabiki kanalyap.com a bıraktı. Oldukça az kullanan var kanalyap.com u bu nedenle daha az videonun kritikliğini biliyor videoyap eskiye nazaran. Ama birşey daha geliştirdik tabiki artık youtube tarafından bir videonun hakkı olup olmadığını biliyoruz. O zamanda karşınıza cıkarmıyor. Çalıştığınız videodada telif olmama ihtimali var veya kanalyap.com dan kanal taratması yapılmamış video olma ihtimali var.

Daha önce o videoyu sistemden biri yüklemiş ise zaten engel eşleşen vs. gösteriyor. Öbür türlü mümkün müdür bilemem.

Aynen daha önceden yüklemiş ve kanalyap.com u kullanmış kişilerin videolarının statusunu bilebilir sistem VEYA youtube tarafından statusunu bize ilettiği videoları bilebiliyor.

Teşekkürler hocam

Son düzenleme:
Öncelikle düzgün konuşmanı tavsiye ediyorum.Benim can sıkıcı hale gelmeye başladı dememin sebebi 2 gün öncede yüklediğim kanallarda token olmasına rağmen token yok diyip yükleme yapmadı.Videoları 15 dk snra yükleme yapacak dye diye 2 günde yükledi gelip buraya bir kelime yazmadı.

Şuan ki kanalların +15 'i hepsi açılıp bota koyulur.Şimdi baktım 4 kanalda ilk videolar yüklenir yüklenmez dünya engeli ve topluluk yemiş ondan sonra diğer atılanlarda +15 özelliği gittiği için kanal takipte gözükmemiş.Kanallara girip çıkmayan biri olduğum için kanal takip programından kontrolleri yapıyorum o yüzden yazdım.

Ama sen gelip bana +15 kapalıysa neden +15 üstü videolar yüklüyorsun gibi saçma sapan birşey yazarsan sana gülerim.

Ayrıca son olarak sana hangi mesajım küstahca ? Hep küstahca yazıyorsun diyorsun ?

token silmeden token yok uyarısı nı alan sadece sen değilsin dostum aynı olay benimde başıma geldi
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hem neden durduk yerde token silelim ki

token silmeden token yok uyarısı nı alan sadece sen değilsin dostum aynı olay benimde başıma geldi
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hem neden durduk yerde token silelim ki

Üstad bende seni bekliyordum açıkcası. Bu olayı yaşayan kişi var bilmiyorum. Gece inceleme yapacağım acaba budurumu yaşamış kanalın kaç nolu kanal, videoyap üyelik id, ve o kanalın mail ve şifresini yönetici desteğine yazarmısın. Kesin bir şey olarak görebilmem api ile ilgili gidiş geliş loglarına bakayım ve üstünde çalışma yapayım. Arkadaş kasıtlı olarak silmedi zaten işi bitmiş diye düşünüp silmiş. Sen silmediysen işte bu o durumu çözmek için en iyi şeydir. İletirsen çok sevinirim

---------- Spam Engelliyici 18:32 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------

vdslilerin fiyatı artacak mı peki?

Hayır hocam,

Dediğim gibi sadece videoyap üyeliklerin fiyatı artacak. Diğer hiç birşeyin fiyatını arttırmayı planlamıyorum. Tabiki videoyap üyeliklerin fiyatı artmasıyla birlikte kanal ekleme standart üyelikdeki 25 kanal hakkı yerine daha fazlası, anasayfa ve toplu link render kuvvetini daha yüksek bir rakama alma. Toplu video bölümünede bir ayar çekim hemen yarın gece değil ama kısa sürede onada render limitlerini bir takım en azından ayarlama. Bazı şeylerin otomatik kontrollerini daha iyi yapma. Mesala otomatik kanal çekme emirlerini ileten serer sayım yetersiz ve hep tıkanıyor onları arttırma. Aslında amacım server sayılarını arttırma cebime kalan karsızlık tabiki biraz karlılaşacak ama yinede pek birşey değişmeyecektir.

Üstad bende seni bekliyordum açıkcası. Bu olayı yaşayan kişi var bilmiyorum. Gece inceleme yapacağım acaba budurumu yaşamış kanalın kaç nolu kanal, videoyap üyelik id, ve o kanalın mail ve şifresini yönetici desteğine yazarmısın. Kesin bir şey olarak görebilmem api ile ilgili gidiş geliş loglarına bakayım ve üstünde çalışma yapayım. Arkadaş kasıtlı olarak silmedi zaten işi bitmiş diye düşünüp silmiş. Sen silmediysen işte bu o durumu çözmek için en iyi şeydir. İletirsen çok sevinirim

hemen yazayım Üyelik Id : 14767 kanal 10

mesajıda atıyorum 1 dk içinde

////////////////////////////////////////////////////////////////

gönderdim

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

@Web_Scripti hocam incelediyseniz o videoları silipcem bi cevap atabilir misiniz

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri