Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam nereden baksan %100'lük bir zam demek bu. Dolar iki katına mı çıktı anlamadım açıkçası... zam olur da bu kadar mı olur? Bir daha düşünmeni tavsiye ederim. (yıllık bot masrafı 600 tlye çıkıyor böylelikle.)
hocam nereden baksan %100'lük bir zam demek bu. Dolar iki katına mı çıktı anlamadım açıkçası... zam olur da bu kadar mı olur? Bir daha düşünmeni tavsiye ederim. (yıllık bot masrafı 600 tlye çıkıyor böylelikle.)
Arkadaşın demek istediğini ben mi yanlış anladım aceba
Her neyse benim demek istediğim toplu videodan kanal çekerken dünya engelli videoları bize gösterirse onları yüklemeyiz kanllarımıza.
Merhaba hocam,
bir kanalın tüm videoları para kazanmaya açtıktan sonra video yöneticisinde kazanç detaylıya tıklayın. kazancı yeşil olmayan videolar engelli demektir.
Bu işin hakkı 39 tl yapmak. Fakat ben bu süreçte stabil gitmiyorum ki. Server maliyetim 2 ye katlandığına eminim ama.
hocam keşke birkaç çeşit üyelik tipi çıkartabilsen basic medium pro şeklinde. örneğin basic daha az öder ünlem geçme sınırı 150 mb olur mediumda 250 olur proda sınırsız olur. Diğer işlemler de ona göre olur. kendim için söylemiyorum ben karışılayabileceğim allaha şükür ama bu fiyatı her ay veremeyecek olanlar var aramızda bildiğim için söylüyorum yanlış anlaşılmasın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.