Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Gerekirse 100 tl olsun hak ediyor. Az ve öz olsun kaliteli hizmet en iyisi elinize saglik

Telefondan gönderildi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Yarına kadar tüketin arkadaşlar :D 1 yıl mı alsam 2 yıl mı kararsız kaldım zaten 177 gün gözüküyor şu an :D

hocam nereden baksan %100'lük bir zam demek bu. Dolar iki katına mı çıktı anlamadım açıkçası... zam olur da bu kadar mı olur? Bir daha düşünmeni tavsiye ederim. (yıllık bot masrafı 600 tlye çıkıyor böylelikle.)

hocam nereden baksan %100'lük bir zam demek bu. Dolar iki katına mı çıktı anlamadım açıkçası... zam olur da bu kadar mı olur? Bir daha düşünmeni tavsiye ederim. (yıllık bot masrafı 600 tlye çıkıyor böylelikle.)

Aynen öyle bende açıkcası zam taraftarı değilim 30tl olduğunda eyvallah küçük miktar dedik ama bi anda 2 katına çıkması baya tepki çeker bende zam gelmemesini istiyorum.

30> 50 ye %66 demek dostum ve dolardaki 2 > 2,6 lık zam da %33 demek
ama diyo ki limitleri de arttırıcam 10 k kullanıcı varsa 6 k ya düşsün daha iyi ilgileneyim gibi bi düşünce hakim
ben yaklaşık 45 50 gündür bu işteyim 80 tl lik bi kazanç geldi adsense bu gidişle 2 ay çekemem daha :D olan benimgibi acemilere olcak sadece
kazananlar için 100 olmuş 50 olmuş farketmez ki

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Arkadaşlar eğer limit artacaksa mantıklı olabilir. Örneğin toplu videoda edit limiti şu an aha ben 250-500 MB sanıyordum 10 MB'mış :D Şimdi baktım yükleme limitlerinden onu 3-4 GB yapacaksan 50 TL yap hocam :D Ama bir bakıma üye sayısı azalacak ama daha ciddi üyeler olacağını düşünüyorum. Ama ilk başlayan arkadaşlar için dediğiniz gibi sıkıntı olabilir.

Arkadaşlar,

Dolar 2 katına çıkmadı, Ortalama dolar %30 arttı. Yani bu işin hakkı 39 tl yapmak. Fakat ben bu süreçte stabil gitmiyorum ki. Server maliyetim 2 ye katlandığına eminim ama. Çünkü hız yetişmiyor server ekleme, hız yetişmiyor server ekleme. Diye diye artık ben bile takip edemeyeceğim şekilde büyüdük. Ama bu büyüme sınırları arttırdımı evet arttırdı. Ünlem geçme her bölümde 150 Mb dı, Sonra 250 yaptım ardından 500 yaptım son 4 aydır ise sınırsız boyutluyu yapıyor. Bunları bedavaya yapabilsem keşke. Anasayfa ve toplu link render 50 mb dı, 100mb yaptım, 250 mb yaptım son 4 aydır 500mb yine bana yüklü masraflar çıkardı. Onlarca yükleme harici çalışan server var. Her bölüm açıldığında server maliyetim artıyor. Destek ekibi kurdum ocak ayında ortalama ayda 2-4 bin arasında oraya ödüyorum. Ben hep ileriye gitmek istiyorum. Sizlerde hep ileriye gitmek istiyorsunuz. Fakat botda yapılan her yeniliğin bir marafı var

Toplu videonun render limiti 10 MB'nin üzerinde çıkar umarım. 50 TL yüksek gibi geldi ama hayırlısı olur inşallah.

hocam o zaman toplu video render limiti 250mb falan olmalı ben gayet memnunum bottan, fiyatı artsada tek kullanıcağım bottur bağımlısıyım :)

Son düzenleme:
Merhaba hocam,

bir kanalın tüm videoları para kazanmaya açtıktan sonra video yöneticisinde kazanç detaylıya tıklayın. kazancı yeşil olmayan videolar engelli demektir.

hocam bunu demek istemedim 2 dünya engellinden sonra +15 gidiyor ve kalan videolarda yükleniyor ama yayınlanmıyor .

6 aylık daha ekledim süreye bu arada ustad pingleme çalışmıyor iki hesabım var ikisindede pingleme yaparken pinglenmedi yazıyor

Bu işin hakkı 39 tl yapmak. Fakat ben bu süreçte stabil gitmiyorum ki. Server maliyetim 2 ye katlandığına eminim ama.

Botu bu hale getirirken yaptıklarınız, sosyal hayatınızdan fedakarlık ettiğiniz zamanlar, bilgisayar başında uyuya kaldığınız zamanlar, APIler ve özellikle sunucu kurulumları ile iç içe biri olarak samimiyetimle söylüyorum 50 TL bile az :)

Destekteki mesajıma baktıktan sonra destekten özel bir şey sorabilirmiyim ?

Üyelik Id : 12335

hocam keşke birkaç çeşit üyelik tipi çıkartabilsen basic medium pro şeklinde. örneğin basic daha az öder ünlem geçme sınırı 150 mb olur mediumda 250 olur proda sınırsız olur. Diğer işlemler de ona göre olur. kendim için söylemiyorum ben karışılayabileceğim allaha şükür ama bu fiyatı her ay veremeyecek olanlar var aramızda bildiğim için söylüyorum yanlış anlaşılmasın.

hocam keşke birkaç çeşit üyelik tipi çıkartabilsen basic medium pro şeklinde. örneğin basic daha az öder ünlem geçme sınırı 150 mb olur mediumda 250 olur proda sınırsız olur. Diğer işlemler de ona göre olur. kendim için söylemiyorum ben karışılayabileceğim allaha şükür ama bu fiyatı her ay veremeyecek olanlar var aramızda bildiğim için söylüyorum yanlış anlaşılmasın.

2 saattir yazcam üşeniyom :D aynı fikirdeyim

bende uzatıcam uyeligimi bugun , lakin bir anda bu kadar zam olması iyi olmadı bence de.

Gittim süreyi 6 ay uzattim.Saglik olsun.Bot hakkini vermese cok diyecegimde.Hakkini veriyor.

siz zamdan etkilenmemek için mi süre uzatıyosunuz :D [(mevcut gün)*3 / 5] yaptın mı aylığı 50 tl den almış olursunuz :D
ha yok param var 6 aylık alıyorum derseniz ayrı tabi

30 tl lik 180 gün > 50 tl lik 108 güne dönüşür bu formülle

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri