Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bizim videolar bir yatay çevrilmedi gitti :D

yatay yükletip para kazan açtıktan sonra mı düzeltmeyi düşünüyorsunuz YT editörü ile

yine bu blogda bi yazı okudum da YT editörü kullanımı kanal sağlığını kötü etkiliyor diyordu arkadaşlar ama benim net bi bilgim yok

---------- Spam Engelliyici 01:40 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam hazır yenilikler ekliyorken kanallara istediğimiz rakamı verme yada istediğimiz gibi sıralama özelliği ekleyebilirmisin.

ben o özelliği menu sıralaması için istemiştim
az kullandığım özelliği alta alırım çok kullandığımı başa alırım diye

sonra bi baktım menüden kaldırma özelliği geldi 3 4 menü sildim :D fena değil yani

ama Menü sıralama yı da ben istiyorum mesela başka isteyen ler çıkarsa getirilebilir . değil mi

Ekli kanal sayısı arttıkça çok karışmaya başladı kanallar. Kanallarada menüyede isteğe göre sıralama gelse güzel olur. @Web_Scripti hocam için basit şeyler bunlar, yakın zamanda bu özellikleri bekliyoruz kendisinden:)

Merhaba Arkadaşlar,

şu saatlerde çıkarmayı planladığım Sadece ufak bir noktasında hata kalan yeniliği açıklıyorum.

Firefox üzerinde videoyap eklentisi. Bu eklenti neler yapabiliyor?

Youtube kanalınızda login olduktan sonra.
1) Eşleşen, bozuk dosya, dünya engeli, ünlemi siliyor para kazanmayı açıyor(eksiksiz olarak bilgisayarda aynen siz yapıyormuşsunuz gibi zaten tarayıcı eklentisi)

2) Imacro uğraşma derdine son yine mouse da sağ tık atıyorsunuz video ortalarını gir diyorsunuz kendisi giriyor.

3) hit yapmayan videolarınızın içine girerek sağ tıklayıp tam özgünleştir diyerek başkık, etiket ve açıklamasını tekrar özgünleştiriyor. Veya başlık var ama etiketsiz ve açıklamasızsa onlarıda başlığa göre videoyap formülüyle özgünleştiriyor.

4) Maille giriş yaptınız client oluştur butonuna bastınız o clientı sizin client havuzunuza giriyor.

5) yine kanal maliylr giriş yaptınız hem client oluşsun tek bir tane hemde o kanala client ile token versin istediniz yapıyor.

6) Mevcut tanımlı clirntdan token veriyor.

7) Kanala giriş yaptınız yine sağ tıkladınız kanalı videoyapdan sil dediniz videoyapdan silip kanal takibe ekleyip kanalın içindeki token yetkisinide siliyor.

Sizlerin fikirleriyle bu firefox eklentisi daha da gelişcek. bu firefox eklentisine sadece üyelik mail ve şifrenizi girmeniz yeterli süreniz varsa herşey sınırsız olmuş olacak.

Bol kazançlar

Yarın gece veya pazartesi günü yeni sipariş verdiğim makinalar gelince torrentdeki tek dosya 2gb limitini 3-4 gb alırız hocam. Hareketli çerçeveyi hiç denememiştim denerim kısa sürede hocam. Haklısın bari süpriz hakkında bilgi vereyim

Tanrı seni korusun hocam :) sen apayrı birşeysin gerçekten apayrı hadi yatalım artık kızının yanına git sarıl yat hocam bende kardeşimle yatayım onlara çalışıyoruz biz :) allah rahatlık versin tüm arkadaşlara bol kazançlar.

Otomatik kanal çekme bölümü manuel kontrole basmadan işlem yapmıyor hocam birde ekledigimiz an yüklemeye başlasa gece 24 ü beklemesek tadından yenmez.

Merhaba Arkadaşlar,

şu saatlerde çıkarmayı planladığım Sadece ufak bir noktasında hata kalan yeniliği açıklıyorum.

Firefox üzerinde videoyap eklentisi. Bu eklenti neler yapabiliyor?

Youtube kanalınızda login olduktan sonra.
1) Eşleşen, bozuk dosya, dünya engeli, ünlemi siliyor para kazanmayı açıyor(eksiksiz olarak bilgisayarda aynen siz yapıyormuşsunuz gibi zaten tarayıcı eklentisi)

2) Imacro uğraşma derdine son yine mouse da sağ tık atıyorsunuz video ortalarını gir diyorsunuz kendisi giriyor.

3) hit yapmayan videolarınızın içine girerek sağ tıklayıp tam özgünleştir diyerek başkık, etiket ve açıklamasını tekrar özgünleştiriyor. Veya başlık var ama etiketsiz ve açıklamasızsa onlarıda başlığa göre videoyap formülüyle özgünleştiriyor.

4) Maille giriş yaptınız client oluştur butonuna bastınız o clientı sizin client havuzunuza giriyor.

5) yine kanal maliylr giriş yaptınız hem client oluşsun tek bir tane hemde o kanala client ile token versin istediniz yapıyor.

6) Mevcut tanımlı clirntdan token veriyor.

7) Kanala giriş yaptınız yine sağ tıkladınız kanalı videoyapdan sil dediniz videoyapdan silip kanal takibe ekleyip kanalın içindeki token yetkisinide siliyor.

Sizlerin fikirleriyle bu firefox eklentisi daha da gelişcek. bu firefox eklentisine sadece üyelik mail ve şifrenizi girmeniz yeterli süreniz varsa herşey sınırsız olmuş olacak.

Bol kazançlar

Yarın gece veya pazartesi günü yeni sipariş verdiğim makinalar gelince torrentdeki tek dosya 2gb limitini 3-4 gb alırız hocam. Hareketli çerçeveyi hiç denememiştim denerim kısa sürede hocam. Haklısın bari süpriz hakkında bilgi vereyim

Hocam ilk defa videoyap kullanicam da bu ozellikleri tek hesapla 50 vps de kullanabilir miyiz?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dün akşam üzeri ödeme geçtim süre hala uzatılmadı şuan 11 saat kaldı botumu bitmesine yarımcı olurmusunuz.

yeni gelen özellikler çok işime yarıycak.Ama firefoxtan işlem yapabilmek için kanalın videoyapta ekli olması gerekiyormu?

yeni gelen özellikler çok işime yarıycak.Ama firefoxtan işlem yapabilmek için kanalın videoyapta ekli olması gerekiyormu?

galiba sadece videoyap hesabınızda süre olması yeterli videoyap hesabınızla eklentiyi login olucak ve videoyap da ekli olmasa bile sınırsız kanalda kullanılabilecek

Fiyat dün 30TL idi şuan 50TL olmuş. Mesajda atmıştım almak için. Dönüşte olmadı.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dünde söylemiştim ama mesajı görmediniz sanırım +1 yıl ekledim sürem donukken eklediğim için önceki sürem silindi ilgilenirmisiniz Üyelik Id : 4700

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,

Efe hocam havale onayı bekliyorum.

Teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dün bende ödeme yapmıştım henüz panele yansımamış ilgilenirsen sevinirim.

Panelden yetki verip reklam aralıklarını gir dedim fakat yarısından çoğuna dokunmamış bu durumu nasıl aşabiliriz manual girmek çok zamanımı alacak [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri