pynrs
Yasaklanmış
kanal takibi bi açtım ödüm patladı
hepsi kıpkırmızı 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar,
1)
Toplu video serverlarında render limiti bildiğiniz gibi 10mb dı. Bunu 500mb yaptım ve yeni serverlarla birlikte kaldırmadı. Şimdi yeniden 10mb a çektim. Yüklemeler akşam yayına oturunca 250mb ı deneyip ona göre bir yol bulmaya çalışacağım.
2) Destekdeki tüm mesajlara gece yarısına kadar cevap vereceğim.
3) Arkadaşlar 7/20 bilgisayar başındayım. Yaklaşık günde 10 saatimi Add-on SDK yazılımı öğrenmeye ayırıyorum. Peki neler öğreniyorum. Şuanda ilk etapda firefox eklentisi kısa zaman içinde gelicek. Derme çatma yapmıştım fakat prof bir şekile getiriyorum.
Tam Özgünleştir Özelliği : Youtube'da videonuzu düzenlemeye girdiniz. Mouse ile sağ tıklayıp tam özgünleştir dediğinizde başlığı etiketi ve açıklamayı tam özgünleştiriyor.
Eşleşen Videoları Seç : Bu özellikle aslında bir sayfada örneğin 30 videodadan 5 tanesi eşleşen, dünya engeli, başarısız yükleme almış. Buna tıkladıgınız anda 10 nunu birden seçicek. Aslında sildirme linkinede tıklatmak için yaklaşık 5 saatimi harcadım fakat youtube bu konuda çok iyi çalışmış malesef sildirmeyi yapamadım. Sildirebilsem sayfa değiştirmenize bile gerek kalmayacaktı. Fakat oda zamanla olacaktır.
![]()
4) Add-on SDK ile Android uygulamamızda kısa süre içerisinde aktif olacaktır.
@Web_Scripti İmacros reklam kodu oluşturucu da hala sıkıntı devam ediyor 43 videoluk kanalıma sadece 34 videoya reklam kodu veriyor halbuki tüm videolar 1 saatlik süreye sahip ACİL çözebilir misin? Diğer kanallarda da aynı durum meydana geliyor
Videoyapa ekli kanallarda oluyor eksik imacros kodu verme olayı.. ekli olmayan kanalları hiç denemedim açıkçası.. öncedende vardı düzeltildi diye bakmıyordum bugün farkına vardım düzelmediğiniHocam bende imacrosu düzenli olarak kullanıyorum ama pek dikkat etmiyordum sormak istedim. Bu hatayı videoyap'a ekli kanallarda alırken mi yoksa dışarıdan bir kanalın imacrosunu oluştururken mi yaşıyorsunuz
Videoyapa ekli kanallarda oluyor eksik imacros kodu verme olayı.. ekli olmayan kanalları hiç denemedim açıkçası.. öncedende vardı düzeltildi diye bakmıyordum bugün farkına vardım düzelmediğini
Hocam videoyap imacros kullanmıyorum son bir iki saattir hatayı farkettiğimden bu yana bahsettiğim kanalları da yine kendi imacros kodlarımla hallettim. Ama kanal linkini atacaktım destekte bekleyen mesajım olduğu için yazamadım. Kanalı seçip kodları ayarlamak istediğimde en son 43 videodan sadece 34 videoyu gösterdi..Kanal takibi güncelliyorum arkadaşlar.
Video ortası reklamda video ortası açılmamış reklamların video id leri imacros kodunda geçiyor mu diye bakarmısınız? Eğer geçmiyorsa kanal linki ve video ortası girilmeöiş 1 videonun linkini yönetici desteğine atarmısınız.
Toplu video bölümü yavaşladı render limitini yükseltmekle uğraşıyorum.
Firefox eklentisi süper oluyor galiva sandığım kadar kolay değil biraz sürücek.
Kanal takibi güncelliyorum arkadaşlar.
Video ortası reklamda video ortası açılmamış reklamların video id leri imacros kodunda geçiyor mu diye bakarmısınız? Eğer geçmiyorsa kanal linki ve video ortası girilmeöiş 1 videonun linkini yönetici desteğine atarmısınız.
Toplu video bölümü yavaşladı render limitini yükseltmekle uğraşıyorum.
Firefox eklentisi süper oluyor galiva sandığım kadar kolay değil biraz sürücek.
hocam üyelik ücreti 50 mi oldu. burda 30 yazıyor sitede 50tl. 30 ise satın alacağım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.