Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

1)
Toplu video serverlarında render limiti bildiğiniz gibi 10mb dı. Bunu 500mb yaptım ve yeni serverlarla birlikte kaldırmadı. Şimdi yeniden 10mb a çektim. Yüklemeler akşam yayına oturunca 250mb ı deneyip ona göre bir yol bulmaya çalışacağım.

2) Destekdeki tüm mesajlara gece yarısına kadar cevap vereceğim.

3) Arkadaşlar 7/20 bilgisayar başındayım. Yaklaşık günde 10 saatimi Add-on SDK yazılımı öğrenmeye ayırıyorum. Peki neler öğreniyorum. Şuanda ilk etapda firefox eklentisi kısa zaman içinde gelicek. Derme çatma yapmıştım fakat prof bir şekile getiriyorum.

Tam Özgünleştir Özelliği : Youtube'da videonuzu düzenlemeye girdiniz. Mouse ile sağ tıklayıp tam özgünleştir dediğinizde başlığı etiketi ve açıklamayı tam özgünleştiriyor.

Eşleşen Videoları Seç : Bu özellikle aslında bir sayfada örneğin 30 videodadan 5 tanesi eşleşen, dünya engeli, başarısız yükleme almış. Buna tıkladıgınız anda 10 nunu birden seçicek. Aslında sildirme linkinede tıklatmak için yaklaşık 5 saatimi harcadım fakat youtube bu konuda çok iyi çalışmış malesef sildirmeyi yapamadım. Sildirebilsem sayfa değiştirmenize bile gerek kalmayacaktı. Fakat oda zamanla olacaktır.

UINJe4Q.png

4) Add-on SDK ile Android uygulamamızda kısa süre içerisinde aktif olacaktır.

Peki hocam bu tam özgünleştir işlemini her video için tek tek mi yapacağız? Yoksa otomatik olarak tüm kanalı özgünleştirebilecek miyiz?

Kanal takibe girdiğim an küçük çaplı bir kalp krizi yaşadım ancak şu an iyiyim :(

@Web_Scripti İmacros reklam kodu oluşturucu da hala sıkıntı devam ediyor 43 videoluk kanalıma sadece 34 videoya reklam kodu veriyor halbuki tüm videolar 1 saatlik süreye sahip ACİL çözebilir misin? Diğer kanallarda da aynı durum meydana geliyor

@Web_Scripti İmacros reklam kodu oluşturucu da hala sıkıntı devam ediyor 43 videoluk kanalıma sadece 34 videoya reklam kodu veriyor halbuki tüm videolar 1 saatlik süreye sahip ACİL çözebilir misin? Diğer kanallarda da aynı durum meydana geliyor

Hocam bende imacrosu düzenli olarak kullanıyorum ama pek dikkat etmiyordum sormak istedim. Bu hatayı videoyap'a ekli kanallarda alırken mi yoksa dışarıdan bir kanalın imacrosunu oluştururken mi yaşıyorsunuz

Hocam bende imacrosu düzenli olarak kullanıyorum ama pek dikkat etmiyordum sormak istedim. Bu hatayı videoyap'a ekli kanallarda alırken mi yoksa dışarıdan bir kanalın imacrosunu oluştururken mi yaşıyorsunuz
Videoyapa ekli kanallarda oluyor eksik imacros kodu verme olayı.. ekli olmayan kanalları hiç denemedim açıkçası.. öncedende vardı düzeltildi diye bakmıyordum bugün farkına vardım düzelmediğini

Videoyapa ekli kanallarda oluyor eksik imacros kodu verme olayı.. ekli olmayan kanalları hiç denemedim açıkçası.. öncedende vardı düzeltildi diye bakmıyordum bugün farkına vardım düzelmediğini

Ben her ikisinde de denedim, ikisinde de hata verdi.Mutlaka 3-5 video kalıyor reklamı açılmayan.

Kanal takibi güncelliyorum arkadaşlar.

Video ortası reklamda video ortası açılmamış reklamların video id leri imacros kodunda geçiyor mu diye bakarmısınız? Eğer geçmiyorsa kanal linki ve video ortası girilmeöiş 1 videonun linkini yönetici desteğine atarmısınız.

Toplu video bölümü yavaşladı render limitini yükseltmekle uğraşıyorum.

Firefox eklentisi süper oluyor galiva sandığım kadar kolay değil biraz sürücek.

Video ortası reklamda video ortası açılmamış reklamların video id leri imacros kodunda geçiyor mu diye bakarmısınız? Eğer geçmiyorsa kanal linki ve video ortası girilmeöiş 1 videonun linkini yönetici desteğine atarmısınız.

Hocam videoyap imacros kullanmıyorum son bir iki saattir hatayı farkettiğimden bu yana bahsettiğim kanalları da yine kendi imacros kodlarımla hallettim. Ama kanal linkini atacaktım destekte bekleyen mesajım olduğu için yazamadım. Kanalı seçip kodları ayarlamak istediğimde en son 43 videodan sadece 34 videoyu gösterdi..
Ayrıca hala vdslerde kısa video yükleme çerçeve basmama video yüklememe durumları devam ediyor. Şu video yükleme olayına artık bir çare bulsanız sürekli tarayıcı açık tutamıyoruz

Üstadım ben quiz çalışıyorum.Bu gün reklam açılacak kanalım yok.Ama en kısa zamanda bu hata ile karşılaşırsam size destekten yazarım.Reklamı açılmamış şekilde de video linkini ve kanalın linkini yollarım.

Ben az önce bir deneme daha yaptım. Kanalyapta ve normal videoyap imacros oluşturucuda aynı kanala farklı sonuç çıkıyor. Tabi ki ikiside eksik ama en eksik video sayısı veren kanalyap oldu.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 50 kiside yüklese ünlem gelmez dedigin sistem suan entegre edilmis durumda mı ?
Cünkü 10 kanaldan 7 tanesi ünlem alıyor %90 ile hemde :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] pm kutunuz dolu. Mesajımı görünce dönüş yaparsanız sevinirim (videoyap ile alakasız bir konu)

En sonunda %90a kadar çıkardım ünlem geçi ama en son kanalımdaki 19 videonun 13 tanesi ünleme düştü..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam daha önce yazdım dönmediniz tekrar yazıyorum partner için video ortası reklam bölümünü ne zaman düzelteceksiniz ? Sadece atlanabilir'i seçtiğimiz halde tüm reklam türlerini seçiyor.

Bir başka sorun ise kanala token verdiğim halde ve kanala ünlem geç 2 ping işlemleri vs yapıldığı halde video ortası reklamı girdiğim zaman şu uyarı çıkıyor "Kanallarım bölümünden bu kanalınıza token vermeniz gerekmektedir, veya kanalınızla ilgili bir sıkıntı mevcuttur." ve 4-5 gün önce açtığım destek talebine bir dönüş yapmadınız. Üyelik id 13668

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birşey sormak istiyorum ben şimdi client havuzunu kullanmak istiyorum mesela kanalı ekliycem ilk önce client id client secret ekliycem sonra o kanalın tokenini alıcam öyle demi?

hocam üyelik ücreti 50 mi oldu. burda 30 yazıyor sitede 50tl. 30 ise satın alacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri