Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dediklerini yaptım 2 gundur bekliyorum destekte id :Üyelik Id : 32881

Partner çalışan arkadaşlar için bir şey sormak istiyorum, acaba videoyap ünlem geç kullanıyor musunuz?

Cevabınız evetse %kaç kullanıyorsunuz. Seyirciyi rahatsız etmeyecek şekilde %20 yapsam sizce yeterli olur mu. Aynı zamanda kapamaya da engel olur mu?

Partner çalışan arkadaşlar için bir şey sormak istiyorum, acaba videoyap ünlem geç kullanıyor musunuz?

Cevabınız evetse %kaç kullanıyorsunuz. Seyirciyi rahatsız etmeyecek şekilde %20 yapsam sizce yeterli olur mu. Aynı zamanda kapamaya da engel olur mu?

Sa hocam ünlem geçi nerden aktif edebilirim?

Toplu Video Yöneticisi - Küçük Resim'de sıkıntı var eklemiyor 2 veya 3'ten fazla.

Kanal takip ve İstatistik & Kontrol için Ek Kanal Ekle çalışmıyor.

Toplu video yonetıcısnde ornek 6kanalım var 6sekme açıyorum hespsiinb etk ve açk gır dıyorum 2 kanalı ozgunleştiryor yeşil olutor sonra dıgerleırn gecıyor neden boyle bır limit var hocam ? vede bazen hatta sureklı oluyor videolara etk ve açk gırerken bıanda hata verıyor sayfalarca aşşa dogru boyle bu dedıgım hata aylardan berı var artık yazayım dedım

Hesaptaki kanalların tokenlerı uçmuş. Siz de durumlar nasıl ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Edit: 8 kanal uçtu ve bunda botun bir etkisi yok onu belirtmek isterim. Çünkü 8 kanalı tek client ID üzerinden token verdim. Hali ile birisi etkilenince diğerleri de etkileniyor.. Siz siz olun her kanala ayrı Client ID oluşturup token verin :)

Bkz Şekil 1-A

Y6YkQg6.png

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Edit: 8 kanal uçtu ve bunda botun bir etkisi yok onu belirtmek isterim. Çünkü 8 kanalı tek client ID üzerinden token verdim. Hali ile birisi etkilenince diğerleri de etkileniyor.. Siz siz olun her kanala ayrı Client ID oluşturup token verin :)

Bkz Şekil 1-A

Y6YkQg6.png

Her kanala kendi gmail hesabından clıent alsak bir sorun olmaz herhalde yoksa farklı farklı kanallardanmı clıent alıp verelim

Ünlem geçi aktif et hocam. Spamdan kapanmaya engel olur. Hic bisey yapmadan kopyaladığım kanallar spamdan uçtu :D

Her kanala kendi gmail hesabından clıent alsak bir sorun olmaz herhalde yoksa farklı farklı kanallardanmı clıent alıp verelim

Kendi Clienti ile alırsanız sorun olmaz. Zaten bu Client ID `de Kanalı olmayan bir hesaptı ama ortak hesaplar aynı Client ID kullandığı için birisi etkilendiği zaman diğerleri de etkileniyor..

Biraz zahmetli her eklenen hesaba Client ID almak ama böyle toplu kapanmaların önüne geçer.

Kendi Clienti ile alırsanız sorun olmaz. Zaten bu Client ID `de Kanalı olmayan bir hesaptı ama ortak hesaplar aynı Client ID kullandığı için birisi etkilendiği zaman diğerleri de etkileniyor..

Biraz zahmetli her eklenen hesaba Client ID almak ama böyle toplu kapanmaların önüne geçer.

Hepsine ayrı ayrı ortak client ID alsak olurmu daha hızlı olur en azından teşekkür ederim bu arada

Hepsine ayrı ayrı ortak client ID alsak olurmu daha hızlı olur en azından teşekkür ederim bu arada

O da olur ama şöyle bir durum var. Zaten bu kapananlar da ortak client idi. Bence her kanala kendi clienti girilir token alınırsa o kanal kapansa bile diğer kanallarınız etkilenmez..

Merhaba Arkadaşlar,

Kanal takip 1 saat de 1 defa güncellenir ama onun bir alt yapısı var günde 1 defa bakıyor. Bu nedenle yeni güne girildi bir bakarmısınız kanal takibi hatalı olan var mı? Çünkü yeni güne girildi.

Merhaba hocam . İş bankası havale yaptım ödeme bildirim formuna garanti olarak girdim :) Kusra bakmayın, üyelik id 16666 , iyi çalışmalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri