Toplu video ile 50'li olarak 200 e kadar attığım kanallar oluyor kapanma yaşamıyorum mailleri kendim açıyorum.
Günlük 50 geçmiyorsunuz yani 1 kanal için
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Toplu video ile 50'li olarak 200 e kadar attığım kanallar oluyor kapanma yaşamıyorum mailleri kendim açıyorum.
Kanalalsat'da hesapda para olduğu halde şöyle bir hata var hocam "Youtube Kanal Sorgu Uyarısı: No longer available" [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Video sayısıyla alakası yok mail sağlamsa bişey olmaz kanala günde 500-600 video attığım kanallar var sağlamGünlük 50 geçmiyorsunuz yani 1 kanal için
Ünlem geçte gözle görülür bir düzelme var. Dün 10 videodan 5'i ünleme düşüyordu az önce aynı kategorideki 10 videodan 10'u da sıkıntısız yüklendi. Teşekkürler..
%kaç seçiyorsunuz hocam genelde. Bende %60ta rahat geçiyor daha azında durum nasıl acaba.
kanalsat Youtube Kanal Sorgu Uyarısı: No longer available sürekli bu hatayı alıoruz kanal alamıoruz acil bi yardımcı olabılırmısınız pm posta kutunuz doluymus hocam burdan yazmak zorunda kaldım?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam deneme süresi alabilmek için siteye üye olup telefona doğrulama kodu gönderilmesini istedim ama 4- 5 saattir beklemedeyim hala bi şey gelmedi.
Destekten de yazdım dönüş yapılmadı hala.
Arkadaşlar destek hep böyle geç mi geliyor. Bi deneme hesabı kullanalım dedik bekledik de bekledik.
Doğrulama kodu manuel yollanmıyor benim bildiğim, otomatik sistemin yollması lazım. Olmadı farklı bir operator deneyin.
destekten yaz manuel olarak yükler.
@Web_Scripti
hocam kanalsat.com artık kanal alınmıormu sureklı hata verıor kaç gundur duzelmedı cevap vercekmısınız?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.