Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam videoyap destek'ten senin bir yardımına ihtiyacım var, destek mesajıma dönebilir misin. teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Bu yeni gelen özellik gizli sekmede çalışmıyor sanırım?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam videoyap destek'ten senin bir yardımına ihtiyacım var, destek mesajıma dönebilir misin. teşekkürler.

Yazılımla destek aynı anda yürümüyor caner hocam;) yazılım geliştirirken destek yavaşlıyor. Süreklide geliştirince günde 20 saatin 10 saati desteğe yetmiyor. Yetkili destek çok hızlı, fakat işte benim sunucumun içlerini göremiyorlar. Bende biraz pimpirikliyim üyelerimin kanalarını benden başka kimse göremesin diye:)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Bu yeni gelen özellik gizli sekmede çalışmıyor sanırım?

Şuan için çalışmıyor. Bir hafta içinde bir kaç özellik daha eklerken gizli sekmedede çalışmasını entegre edeceğim.

Dün ne güzel çatır çatır ünlem geçiyorduk şimdi geçemiyoruz hocam bi baksanız :(

Limitler ne zaman arttirilacak veya arttirilacak mi efe hocam

Telefondan gönderildi.

Limitler ne zaman arttirilacak veya arttirilacak mi efe hocam

Telefondan gönderildi.

Bu hafta içerisinde limit artışı güncellemesi kesinlikle gelicek hocam. Hala teslim alamadığım sunucular var. Onları almadan limitleri arttırıp yolda kalmak istemiyorum. Limit artışları ise yeni sunucuların gücü ve orantısına bağlı olacak inş. Çok iyi limit zorlaması yapacağım

Bu hafta içerisinde limit artışı güncellemesi kesinlikle gelicek hocam. Hala teslim alamadığım sunucular var. Onları almadan limitleri arttırıp yolda kalmak istemiyorum. Limit artışları ise yeni sunucuların gücü ve orantısına bağlı olacak inş. Çok iyi limit zorlaması yapacağım

teşekkürler :) hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Sadece 2 kanalımı kasmak ve düzenli işlem yapmak istiyorum, sizce bu bot mantıklı bir seçim mi? Herkes onlarca kanal açmaktan bahsediyor, bütçem kısıtlı ancak düzgün işletmek istiyorum :/

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, beraber düşünüp uyguladığımız yeni ÜNLEM GEÇ sistemi mi aktif ? Yoksa ağırlık yarattı diye onu kapattın mı tekrar ?

TR sunucularda yükleme yaptıgım kanallar hep %95 isleniyorda kalıyor.
Size link gönderiyorum incelemeniz icin ama degisen birsey yok sunucu yine aynı kalıyor.
Sıkıntı vermeye basladı artık bu %95 islenme konusu.
Yüklenenlerde 4 5 dk olarak yükleniyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu firefox eklentisini nasıl kuracaz anlamadım ben yardım edermisiniz

Abi işini böleceksin falan belki kusura bakma şimdiden ama benim desteğe bakar mısın biraz aciliyeti varda [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

efe hocam

firefox eklentisi ile video ortası girmeye çalıştım aşağıdaki hatayı verdi.neden acaba

Yapilamadi: xxxxxxxxxxxxxx sonuc: [{field:"ad_breaks", message:"Video ortas\u0131nda g\xF6sterilen reklam \xF6zelli\u011Fi ge\xE7ersiz. \"1:30,3:00\" gibi video zaman farklar\u0131n\u0131 i\xE7eren virg\xFClle ayr\u0131lm\u0131\u015F bir liste olmal\u0131d\u0131r."}]

TR sunucularda yükleme yaptıgım kanallar hep %95 isleniyorda kalıyor.
Size link gönderiyorum incelemeniz icin ama degisen birsey yok sunucu yine aynı kalıyor.
Sıkıntı vermeye basladı artık bu %95 islenme konusu.
Yüklenenlerde 4 5 dk olarak yükleniyor.

TR hiç yüklemedim ama Fransa ve İngiltere'de aynı sorunu bende yaşıyorum hocam 2 gündür işlenmiyor bende mecbur siliyorum

efe hocam

firefox eklentisi ile video ortası girmeye çalıştım aşağıdaki hatayı verdi.neden acaba

Yapilamadi: xxxxxxxxxxxxxx sonuc: [{field:"ad_breaks", message:"Video ortas\u0131nda g\xF6sterilen reklam \xF6zelli\u011Fi ge\xE7ersiz. \"1:30,3:00\" gibi video zaman farklar\u0131n\u0131 i\xE7eren virg\xFClle ayr\u0131lm\u0131\u015F bir liste olmal\u0131d\u0131r."}]

bendede aynısı oluyor denedimde eklentiyi

Beyler şu an yığılma var mı hız nasıl?

Aktif video yükleyen alıntı yaparak cevaplayabilirse sevinirim.

Ünlemgeç yüzde 90 da fakat ünlem geçme oranlaeı çok düştü sizdede öyle mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri