Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam videoyap destek'ten senin bir yardımına ihtiyacım var, destek mesajıma dönebilir misin. teşekkürler.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Bu yeni gelen özellik gizli sekmede çalışmıyor sanırım?
Onun için kanalın adına değil kanalın yanındaki kazanç detaylıya tıklayınız hocam
Limitler ne zaman arttirilacak veya arttirilacak mi efe hocam
Telefondan gönderildi.
Bu hafta içerisinde limit artışı güncellemesi kesinlikle gelicek hocam. Hala teslim alamadığım sunucular var. Onları almadan limitleri arttırıp yolda kalmak istemiyorum. Limit artışları ise yeni sunucuların gücü ve orantısına bağlı olacak inş. Çok iyi limit zorlaması yapacağım
alex sana bir pm atmistim,bakabildinmi?@Web_Scripti hocam, beraber düşünüp uyguladığımız yeni ÜNLEM GEÇ sistemi mi aktif ? Yoksa ağırlık yarattı diye onu kapattın mı tekrar ?
TR sunucularda yükleme yaptıgım kanallar hep %95 isleniyorda kalıyor.
Size link gönderiyorum incelemeniz icin ama degisen birsey yok sunucu yine aynı kalıyor.
Sıkıntı vermeye basladı artık bu %95 islenme konusu.
Yüklenenlerde 4 5 dk olarak yükleniyor.
efe hocam
firefox eklentisi ile video ortası girmeye çalıştım aşağıdaki hatayı verdi.neden acaba
Yapilamadi: xxxxxxxxxxxxxx sonuc: [{field:"ad_breaks", message:"Video ortas\u0131nda g\xF6sterilen reklam \xF6zelli\u011Fi ge\xE7ersiz. \"1:30,3:00\" gibi video zaman farklar\u0131n\u0131 i\xE7eren virg\xFClle ayr\u0131lm\u0131\u015F bir liste olmal\u0131d\u0131r."}]
Bende hep düsük zaten ama hic atılmamıs iceriklerde geciyor.Ünlemgeç yüzde 90 da fakat ünlem geçme oranlaeı çok düştü sizdede öyle mi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.