Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam toplu video yöneticisinde sıkıntı var. Token verilmiş kanalda ünlem geç 2 yaparken Token kodunuzda hata var. diye hata veriyor. Ping atarken de bir hata olustu. Yöneticiye bildirin diyor. Bakar mısınız acaba? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam eklenti süper olmuş video ortası girmek benim için bir işkenceydi şimdi eglence oldu...

Rica ederim hocam nedemek :) Birde yeni eklentiyi yarın gece gör sen:Ç)

eklentiye video üzerine açıklama eklenmesini de eklerseniz süper olur

Bu haftaki eklenti güncellemesine yetişmez ama sonraki haftaya eklemeye çalışacağım hocam. Güzel öneri teşekkürler. Peki menüsü nasıl olmalı? yani eklenti ayar sayfasına metin ve link ayarını verdik. tüm videolara mı uygulayacak nasıl olacak biraz sanki tek tek yapmak kadar eziyetli olabilir gibi geliyor.

Hocam toplu video yöneticisinde sıkıntı var. Token verilmiş kanalda ünlem geç 2 yaparken Token kodunuzda hata var. diye hata veriyor. Ping atarken de bir hata olustu. Yöneticiye bildirin diyor. Bakar mısınız acaba? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bir ekran resmi çekip hizliresim.com a yükleyip resmi paylaşabilirmisiniz? yani ping atarkende videoları seçtn ping at dedin çıkan sayfada pinglenemedi mi yazıyor nasıl yani tam uyarısı? videoları listelemiyor daha galiba?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Şuanda ünlem geçme sistemi beraber kurguladığımız yeni sistem mi aktif?

Yoksa onu kapatıp eski sisteme mi döndün hocam, teşekkürler.

Yeni eklenti derken Mehmet abi oto kanal eklemede geliyor mu :)

Client açıp eklemeli olarak geliyordu fakat client alma yapısında sağolsun dün google bir değişiklik yaptı inş yeni yapısına göre onarıp getireceğim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Şuanda ünlem geçme sistemi beraber kurguladığımız yeni sistem mi aktif?

Yoksa onu kapatıp eski sisteme mi döndün hocam, teşekkürler.

Senin önerdiğin sistem devam ediyor caner hocam. Pek detay vermeyim. Sen 20 ye parçalamalı önermiştin. Daha çok render içermesi için 30 a parçalamalı şekilde çalışıyor :) Son 20 gündür senin sistem deverede fakat. 5 gün önce 20 den 30 a çıkardım. Derecesini arttırdım.

Bir ekran resmi çekip hizliresim.com a yükleyip resmi paylaşabilirmisiniz? yani ping atarkende videoları seçtn ping at dedin çıkan sayfada pinglenemedi mi yazıyor nasıl yani tam uyarısı? videoları listelemiyor daha galiba?
Hocam arkadaş nasıl hata aldı bilmiyorum ama ben toplu video yöneticisinde kanaldaki videoları pinglemek istediğimde altta işlemi yap butonu çıkmıyor. Epey denedim olmadı nedense.. Sanırım işlem yapılacak video bulma kısmı yarıda kalıyor..

Şimdi baktım sadece tek kanalımda bu uyarı geliyor hocam. Ünlem geçilecek video olmadığı için onun ekran görüntüsünü alamadım. Birazdan videoya çeker denerim. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
NqdA9Y.jpg

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bota tanımlı kanal maillerini kanal url leri ile birlikte export etme imkanimiz olabilirmi toplu olarak.

mobil mesaj

Rica ederim hocam nedemek :) Birde yeni eklentiyi yarın gece gör sen:Ç)

Bu haftaki eklenti güncellemesine yetişmez ama sonraki haftaya eklemeye çalışacağım hocam. Güzel öneri teşekkürler. Peki menüsü nasıl olmalı? yani eklenti ayar sayfasına metin ve link ayarını verdik. tüm videolara mı uygulayacak nasıl olacak biraz sanki tek tek yapmak kadar eziyetli olabilir gibi geliyor.

hocam benim işime yarayacak olan tüm videolara aynı başlık ve linki atması olur. diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ama bana öyle uyar. ayrıca yerini de belirlesek süper olur sol üst sağ alt orta gibi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 3 gundur bekliyorum hocam destekten yazmanı , iyi calısmalar. id:32881 herkese cevap veriyorsun dikkatimi cekiyorlar ben ve birkac arkadası alıntılamıyorsun. botla ilgili kapanma sorunu yasiyorum , adsenseye baglamadıgım 50 video attıgım kanal 1 gun durmadan kapanıyor..

Efe hocam kanalalsatta Navi1337 üyeligimin mailini unuttum mümkünse verebilir misin sifreyi biliyorum maili unuttum

Telefondan gönderildi.

Bot da sıkıntımı var dün gece koydugum 200 videodan 20 tanesini yüklemiş sadece ?

şuan botta fiyat artmasından sonra özellikler aynı mı ? video yükleme limiti falan vs ?

Saat 13 gibi video yükleme emri verdim. Bu saate kadar videoların yüklenmesi gerekiyordu ama sadece 2 tane yüklenmiş diğerleri hep bekliyor.

Firefox Eklenti + Kanal Sayısında artış oldu benim bildiğim bu kadar başka varmı bilmiyorum
Toplu videoda editleme limitleri artacaktı sanırım değişiklik daha yapılmadı..
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet Hocam Toplu videoda etiket ve açıklamaları silmek için düzenleme yapabilir misin? Ayrıca sadece açıklamaları sil butonu da eklenebilirse güzel olur.

Son düzenleme:
fiyat artışı olduğunu farketmemiştim....70 tl den 115 tl artış çok olmuş yahu :)

Devlet bana %5 verirken ben sana nasıl %50 zam verecem [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri