Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben videyap hesabımı sadece kanal takip için kullanıyorum.ama en az 1 haftadır bi sorun var,genel mi bilmiyorum ama...hergün girip kendim manuel olarak kontrol etmezsem,bot yükleme yapmıyor.hergün 1 kez girip bütün kanalları manuel olarak takip ediyorum ki bot videoları yüklesin.bu normal mi?![]()
Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz.
Youtube Hata Mesajı: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/channels?part=snippet,contentDetails&mine=true: (403) Quota Exceeded
kanal var fakat şu hatayı veriyor
Ortak token'ın işlem limiti dolmuş yine.
Buna kalıcı bir çözüm getirilmesi lazım ORTAK TOKEN için.
[MENTION=15118]WEB[/MENTION]_Script'i halleder.
kanal var fakat şu hatayı veriyor
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam mesaj kutunuz dolu bir konu hakkında pm atmam gerekiyor ilgilenirseniz sevinirim.
Mehmet hocam acil mesajıma bakar mısın Üyelik Id : 1167 - ciddi kapanmalar yaşıyorum
Aynen dediğin gibi caner hocam. Ben kimseyi rızası dışında çalıştığı ortak clientını değiştirmek istemiyorum. Fakat mevcut 6 tane ortak client var. Şuanda baktığımda bunların 3 ü günlük 50.000.000 işlem sınırının %20 sini dolduramamış. 2 tanesi %50 ile %90 arasında geziniyor. 1 tanesi ise 8 gündür %100 kapasiteyi doldurup yeni güne girip işlem limitinin sıfırlanmasını bekliyor.
Bu nedenle şimdi ortak clientı değiştir diye bir buton ekledim. Ortak clientınızın yanında bu buton aktifse demekki aşırı kullanımı olan bir clientdasınız. Daha az kullanımı olan ortak clienta geçiş için tıklayabilirsiniz.
Aynen caner hocamın dediği durum olmuştur. bende üstteki gibi çözümü getirdim.
Videoyap desteğine yazarsanız sevinirim malesef pm kullanmıyorum.
Geçmiş olsun yunus hocam,
göz ucuyla baktım. Ancak destek sırası geldiğinde detaylı raporu inceleyebilirim.
Ortak client kullanıyorsunuz. Ve bazı kanallarınıza daha hiç yükleme yapılmadan kapanmış. Sen yabancı olmadığın için direk konuya giriyorum. Bir kanal eğer daha yüklenme yapılmadan spam diye kapatılıyorsa emin ol %100 o kanalın açılış şeklinde hata var demektir. Daha kanal açılırken spam olarak youtube zaten damgayı basmış. Kendi haliyle kapanacağı kesin garantiydi demektir. Sen açıyorsan beklet kanalı 3 gün zaten kapanır. Sen açmıyor alıyorsan satıcını değiştir hocam.
Ben şimdi bir başkasının satışına karışmak istemem. Fakat son 1 aydır herkes kanal açıp satar oldu. Kanalalsat.com un geçen haftaki istatistiklerini paylaşmak istiyorum.
Sisteme 4.220 Kanal satış için eklenmiş. (116 farklı üye kanal satışı yapmış)
Satışı yapılmadan kapanan kanalların sayısı 440 kanal. Tabiki alıcı burada zarar etmiyor çünkü satışı olmamış. (440 kanalın tamamı sadece 3 üyeye ait)
Satışı yapıldıktan sonra kapanan kanal sayısı 310 kanal.(265 tanesi 2 üyeye ait. Bunlardan 1 tanesi 1 yıldır çalışıyor ve kapanma oranı %3 müş. Tabiki sistem artık onun kanal satışını yasakladı çünkü %50 nin üstüne çıktı kapanma oranı.)
1) Yani yukarıdaki rapora baktığımızda aslında şunu belirtmek istedim. Her kişiden kanal alınmaz. Para uğruna kanal yapan kişi sayısı çok fazla. Heleki şu otomatik kanal açıcı programları çıktığından beridir bu oranlar artıyor.
2) Eğer adsenseye kanalları dün bağladın bugün bağladıgın kanallar kapandıysa adsensen spame düşmüş demektir. Adsenseyi spamden çıkarmanın kısmen çözümlerini bulduk fakat daha test aşaması bitmedi.
3) Yine başkasının programlarını kötülemek istemem fakat belirtmem gerekiyorki bir kanalı videoyapda kullanıyorsan. O kanalı başka hiç bir programa ekleme. Bu ne programı olursa olsun. Herşeyiyle videoyap bir kişi için yeterli. Detaylandırmak istemiyorum başkalarının satışını baltalıyor durumuna bürünmek istemem
Gunaydin hocam 16002 destege bakarsaniz sizin hakkinizda bir sey onemli olmasa yazmazdim iyi calismalar
Telefondan gönderildi.
3 nolu madde bizim için önemli sanırım hocam biraz detay alsak.Aynen dediğin gibi caner hocam. Ben kimseyi rızası dışında çalıştığı ortak clientını değiştirmek istemiyorum. Fakat mevcut 6 tane ortak client var. Şuanda baktığımda bunların 3 ü günlük 50.000.000 işlem sınırının %20 sini dolduramamış. 2 tanesi %50 ile %90 arasında geziniyor. 1 tanesi ise 8 gündür %100 kapasiteyi doldurup yeni güne girip işlem limitinin sıfırlanmasını bekliyor.
Bu nedenle şimdi ortak clientı değiştir diye bir buton ekledim. Ortak clientınızın yanında bu buton aktifse demekki aşırı kullanımı olan bir clientdasınız. Daha az kullanımı olan ortak clienta geçiş için tıklayabilirsiniz.
Aynen caner hocamın dediği durum olmuştur. bende üstteki gibi çözümü getirdim.
Videoyap desteğine yazarsanız sevinirim malesef pm kullanmıyorum.
Geçmiş olsun yunus hocam,
göz ucuyla baktım. Ancak destek sırası geldiğinde detaylı raporu inceleyebilirim.
Ortak client kullanıyorsunuz. Ve bazı kanallarınıza daha hiç yükleme yapılmadan kapanmış. Sen yabancı olmadığın için direk konuya giriyorum. Bir kanal eğer daha yüklenme yapılmadan spam diye kapatılıyorsa emin ol %100 o kanalın açılış şeklinde hata var demektir. Daha kanal açılırken spam olarak youtube zaten damgayı basmış. Kendi haliyle kapanacağı kesin garantiydi demektir. Sen açıyorsan beklet kanalı 3 gün zaten kapanır. Sen açmıyor alıyorsan satıcını değiştir hocam.
Ben şimdi bir başkasının satışına karışmak istemem. Fakat son 1 aydır herkes kanal açıp satar oldu. Kanalalsat.com un geçen haftaki istatistiklerini paylaşmak istiyorum.
Sisteme 4.220 Kanal satış için eklenmiş. (116 farklı üye kanal satışı yapmış)
Satışı yapılmadan kapanan kanalların sayısı 440 kanal. Tabiki alıcı burada zarar etmiyor çünkü satışı olmamış. (440 kanalın tamamı sadece 3 üyeye ait)
Satışı yapıldıktan sonra kapanan kanal sayısı 310 kanal.(265 tanesi 2 üyeye ait. Bunlardan 1 tanesi 1 yıldır çalışıyor ve kapanma oranı %3 müş. Tabiki sistem artık onun kanal satışını yasakladı çünkü %50 nin üstüne çıktı kapanma oranı.)
1) Yani yukarıdaki rapora baktığımızda aslında şunu belirtmek istedim. Her kişiden kanal alınmaz. Para uğruna kanal yapan kişi sayısı çok fazla. Heleki şu otomatik kanal açıcı programları çıktığından beridir bu oranlar artıyor.
2) Eğer adsenseye kanalları dün bağladın bugün bağladıgın kanallar kapandıysa adsensen spame düşmüş demektir. Adsenseyi spamden çıkarmanın kısmen çözümlerini bulduk fakat daha test aşaması bitmedi.
3) Yine başkasının programlarını kötülemek istemem fakat belirtmem gerekiyorki bir kanalı videoyapda kullanıyorsan. O kanalı başka hiç bir programa ekleme. Bu ne programı olursa olsun. Herşeyiyle videoyap bir kişi için yeterli. Detaylandırmak istemiyorum başkalarının satışını baltalıyor durumuna bürünmek istemem
kendim açıyorum kanalları ve şuan boş hesaplar kapanmıyor bota ekledikten sonra kapanıyor . eklediyim kanlar 1 hafta bekletiliyor sonra kanala ekleniyor uzun zamandır kendim açıp kendim ekliyor çok kapanma yaşamıyordum 2 3 tane oluyordu oda normal olur öyle ama şimdi kapanmalar çok oldu bekleyen hesaplar hepsi açık kapanma kesinlikle yok çünkü günde 2 3 tane kanal tek açıyorum fazla kanalda açmıyorum mehmet birde bota hesap eklediğimde minumım günde kaç kanal eklemeliyim bir günde tüm ekledimden olabilir mi ?
3 nolu madde bizim için önemli sanırım hocam biraz detay alsak.
mobil mesaj
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.