Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam hafta sonu bakacam demiştiniz otomatik kanal çekmede surekli uyarı olması. Destekten yazmıştım bakabildiniz mi o konuya.

3 ay sonra vds alayım botu tekrar kullanayım dedım ama hata ettik sanırım. hiç bi türlü yükleme yapmıyor hocam. detaylı bakabilir misin artık..

Üyelik Id : 4576

ben videyap hesabımı sadece kanal takip için kullanıyorum.ama en az 1 haftadır bi sorun var,genel mi bilmiyorum ama...hergün girip kendim manuel olarak kontrol etmezsem,bot yükleme yapmıyor.hergün 1 kez girip bütün kanalları manuel olarak takip ediyorum ki bot videoları yüklesin.bu normal mi? :)

ben videyap hesabımı sadece kanal takip için kullanıyorum.ama en az 1 haftadır bi sorun var,genel mi bilmiyorum ama...hergün girip kendim manuel olarak kontrol etmezsem,bot yükleme yapmıyor.hergün 1 kez girip bütün kanalları manuel olarak takip ediyorum ki bot videoları yüklesin.bu normal mi? :)

bende de o sorun var 1-2 kanal olsa herneysede fazla kanal olunca manuel kontrol yapmak imkansız oluyor.3 gün önce destek ten yazmıştım ama geri dönüş olmadı

@Web_Scripti Mehmet Hocam hesabıma fazladan kanal eklemiştim süresi bitmiş sürekli kanallarım sayfasından kanal artırmamı istiyor yada silmemi.. Şu an kanal artırmak istemiyorum kanal takibe girebilsem kontrol edip kanal sayısını düşürecem ama onada giremiyoruz. Şu uyarı olayını bir kerelik yapsan iyi olacak hocam hiçbir yere giremiyorum botu kullanamıyorum. Desteğe bile mesaj yazamıyoruz.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam yeni sunucular sipariş etmiştin. Sınırları yükselticektin bu konuda bir gelişme yok mu?

@Web_Scripti Mehmet hocam biliyorsun bir Quiz sorunu var ve şirketin bahsettiğine göre yeni düzenlemeler gelecekmiş. Özellikle Yt açıklama kısmında etiket istemiyor sanırım. Facede yazdıklarına göre öyle anlaşılıyor. Senin bilgin var mı bilmiyorum ama yt bu açıklamadaki etiketleri çok sorun edecek gibi görünüyor. Videoyap botunu bu kurallara göre düzenleyebilir misin? Yada açıkamaları silme butonu eklersende yeterli olabilir Bu postta arkadaş detaylı anlatmaya çalışmış.. http://www.ytpara.com/1033541-post232.html

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Ortak Token'lerin işlem limiti çok dolmaya başladı hocam, buna dikkat eder misin ?

Kanal ekleyemiyoruz dolunca.

" Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz. "

şu hata geliyor hep, şimdiki ortak token da dolmuş sanırım kanal eklenmiyor. ilgilenir misin.

paypalım sınırlandığı için paypal kullanamıyorum artık. kredi kartımla alışveriş yapamıyormuyum videoyap.com üzerinden ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam mesaj kutunuz dolu bir konu hakkında pm atmam gerekiyor ilgilenirseniz sevinirim.

Mehmet hocam acil mesajıma bakar mısın Üyelik Id : 1167 - ciddi kapanmalar yaşıyorum

Ortak token'ın işlem limiti dolmuş yine.

Buna kalıcı bir çözüm getirilmesi lazım ORTAK TOKEN için.

[MENTION=15118]WEB[/MENTION]_Script'i halleder.

Aynen dediğin gibi caner hocam. Ben kimseyi rızası dışında çalıştığı ortak clientını değiştirmek istemiyorum. Fakat mevcut 6 tane ortak client var. Şuanda baktığımda bunların 3 ü günlük 50.000.000 işlem sınırının %20 sini dolduramamış. 2 tanesi %50 ile %90 arasında geziniyor. 1 tanesi ise 8 gündür %100 kapasiteyi doldurup yeni güne girip işlem limitinin sıfırlanmasını bekliyor.

Bu nedenle şimdi ortak clientı değiştir diye bir buton ekledim. Ortak clientınızın yanında bu buton aktifse demekki aşırı kullanımı olan bir clientdasınız. Daha az kullanımı olan ortak clienta geçiş için tıklayabilirsiniz.

kanal var fakat şu hatayı veriyor

Aynen caner hocamın dediği durum olmuştur. bende üstteki gibi çözümü getirdim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam mesaj kutunuz dolu bir konu hakkında pm atmam gerekiyor ilgilenirseniz sevinirim.

Videoyap desteğine yazarsanız sevinirim malesef pm kullanmıyorum.

Mehmet hocam acil mesajıma bakar mısın Üyelik Id : 1167 - ciddi kapanmalar yaşıyorum

Geçmiş olsun yunus hocam,

göz ucuyla baktım. Ancak destek sırası geldiğinde detaylı raporu inceleyebilirim.

Ortak client kullanıyorsunuz. Ve bazı kanallarınıza daha hiç yükleme yapılmadan kapanmış. Sen yabancı olmadığın için direk konuya giriyorum. Bir kanal eğer daha yüklenme yapılmadan spam diye kapatılıyorsa emin ol %100 o kanalın açılış şeklinde hata var demektir. Daha kanal açılırken spam olarak youtube zaten damgayı basmış. Kendi haliyle kapanacağı kesin garantiydi demektir. Sen açıyorsan beklet kanalı 3 gün zaten kapanır. Sen açmıyor alıyorsan satıcını değiştir hocam.

Ben şimdi bir başkasının satışına karışmak istemem. Fakat son 1 aydır herkes kanal açıp satar oldu. Kanalalsat.com un geçen haftaki istatistiklerini paylaşmak istiyorum.

Sisteme 4.220 Kanal satış için eklenmiş. (116 farklı üye kanal satışı yapmış)
Satışı yapılmadan kapanan kanalların sayısı 440 kanal. Tabiki alıcı burada zarar etmiyor çünkü satışı olmamış. (440 kanalın tamamı sadece 3 üyeye ait)
Satışı yapıldıktan sonra kapanan kanal sayısı 310 kanal.(265 tanesi 2 üyeye ait. Bunlardan 1 tanesi 1 yıldır çalışıyor ve kapanma oranı %3 müş. Tabiki sistem artık onun kanal satışını yasakladı çünkü %50 nin üstüne çıktı kapanma oranı.)

1) Yani yukarıdaki rapora baktığımızda aslında şunu belirtmek istedim. Her kişiden kanal alınmaz. Para uğruna kanal yapan kişi sayısı çok fazla. Heleki şu otomatik kanal açıcı programları çıktığından beridir bu oranlar artıyor.

2) Eğer adsenseye kanalları dün bağladın bugün bağladıgın kanallar kapandıysa adsensen spame düşmüş demektir. Adsenseyi spamden çıkarmanın kısmen çözümlerini bulduk fakat daha test aşaması bitmedi.

3) Yine başkasının programlarını kötülemek istemem fakat belirtmem gerekiyorki bir kanalı videoyapda kullanıyorsan. O kanalı başka hiç bir programa ekleme. Bu ne programı olursa olsun. Herşeyiyle videoyap bir kişi için yeterli. Detaylandırmak istemiyorum başkalarının satışını baltalıyor durumuna bürünmek istemem

Gunaydin hocam 16002 destege bakarsaniz sizin hakkinizda bir sey onemli olmasa yazmazdim iyi calismalar

Telefondan gönderildi.

Aynen dediğin gibi caner hocam. Ben kimseyi rızası dışında çalıştığı ortak clientını değiştirmek istemiyorum. Fakat mevcut 6 tane ortak client var. Şuanda baktığımda bunların 3 ü günlük 50.000.000 işlem sınırının %20 sini dolduramamış. 2 tanesi %50 ile %90 arasında geziniyor. 1 tanesi ise 8 gündür %100 kapasiteyi doldurup yeni güne girip işlem limitinin sıfırlanmasını bekliyor.

Bu nedenle şimdi ortak clientı değiştir diye bir buton ekledim. Ortak clientınızın yanında bu buton aktifse demekki aşırı kullanımı olan bir clientdasınız. Daha az kullanımı olan ortak clienta geçiş için tıklayabilirsiniz.

göz ucuyla baktım. Ancak destek sırası geldiğinde detaylı raporu inceleyebilirim.

Ortak client kullanıyorsunuz. Ve bazı kanallarınıza daha hiç yükleme yapılmadan kapanmış. Sen yabancı olmadığın için direk konuya giriyorum. Bir kanal eğer daha yüklenme yapılmadan spam diye kapatılıyorsa emin ol %100 o kanalın açılış şeklinde hata var demektir. Daha kanal açılırken spam olarak youtube zaten damgayı basmış. Kendi haliyle kapanacağı kesin garantiydi demektir. Sen açıyorsan beklet kanalı 3 gün zaten kapanır. Sen açmıyor alıyorsan satıcını değiştir hocam.

Ben şimdi bir başkasının satışına karışmak istemem. Fakat son 1 aydır herkes kanal açıp satar oldu. Kanalalsat.com un geçen haftaki istatistiklerini paylaşmak istiyorum.

Satışı yapılmadan kapanan kanalların sayısı 440 kanal. Tabiki alıcı burada zarar etmiyor çünkü satışı olmamış. (440 kanalın tamamı sadece 3 üyeye ait)
Satışı yapıldıktan sonra kapanan kanal sayısı 310 kanal.(265 tanesi 2 üyeye ait. Bunlardan 1 tanesi 1 yıldır çalışıyor ve kapanma oranı %3 müş. Tabiki sistem artık onun kanal satışını yasakladı çünkü %50 nin üstüne çıktı kapanma oranı.)

1) Yani yukarıdaki rapora baktığımızda aslında şunu belirtmek istedim. Her kişiden kanal alınmaz. Para uğruna kanal yapan kişi sayısı çok fazla. Heleki şu otomatik kanal açıcı programları çıktığından beridir bu oranlar artıyor.

2) Eğer adsenseye kanalları dün bağladın bugün bağladıgın kanallar kapandıysa adsensen spame düşmüş demektir. Adsenseyi spamden çıkarmanın kısmen çözümlerini bulduk fakat daha test aşaması bitmedi.

3) Yine başkasının programlarını kötülemek istemem fakat belirtmem gerekiyorki bir kanalı videoyapda kullanıyorsan. O kanalı başka hiç bir programa ekleme. Bu ne programı olursa olsun. Herşeyiyle videoyap bir kişi için yeterli. Detaylandırmak istemiyorum başkalarının satışını baltalıyor durumuna bürünmek istemem

kendim açıyorum kanalları ve şuan boş hesaplar kapanmıyor bota ekledikten sonra kapanıyor . eklediyim kanlar 1 hafta bekletiliyor sonra kanala ekleniyor uzun zamandır kendim açıp kendim ekliyor çok kapanma yaşamıyordum 2 3 tane oluyordu oda normal olur öyle ama şimdi kapanmalar çok oldu bekleyen hesaplar hepsi açık kapanma kesinlikle yok çünkü günde 2 3 tane kanal tek açıyorum fazla kanalda açmıyorum mehmet birde bota hesap eklediğimde minumım günde kaç kanal eklemeliyim bir günde tüm ekledimden olabilir mi ?

Gunaydin hocam 16002 destege bakarsaniz sizin hakkinizda bir sey onemli olmasa yazmazdim iyi calismalar

Telefondan gönderildi.

Kaan hocam,

evet o üyemin küfür edip sonradan süre satın alıp devam etmesi benimde hoşuma gitmedi. Fakat tekrardan satın almadan önce yönetici desteğine hem benden hemde yetkili destekden özrünü iletmiş. Bende az önce o mesajın panelimdeki resmini ilettim.

Normalde küfür edenlerin süre satın almasını engellerim. Hatta paypallarını kara listeme alır takipde ederim. Geçen yıl 2 arkadaş küfür etmişti 2 side bu yıl özür diledi tekrardan almak istedi. 2 sinide kabul ettim. Küfür et sonra pişman ol devam et olayımı var. Aslında bu kişiden kişiye değişir. Fakat pişman bir kişi varsa, affetmem gerektiğine inanırım. Yoksa 3 üyeye satmışım üyelik umrumda değil. Fakat karşı taraf pişman ve özür diliyorsa büyük bir grur olayı yaşamış demektir. Gerisi Allahın takdiridir

3 nolu madde bizim için önemli sanırım hocam biraz detay alsak.

mobil mesaj

kendim açıyorum kanalları ve şuan boş hesaplar kapanmıyor bota ekledikten sonra kapanıyor . eklediyim kanlar 1 hafta bekletiliyor sonra kanala ekleniyor uzun zamandır kendim açıp kendim ekliyor çok kapanma yaşamıyordum 2 3 tane oluyordu oda normal olur öyle ama şimdi kapanmalar çok oldu bekleyen hesaplar hepsi açık kapanma kesinlikle yok çünkü günde 2 3 tane kanal tek açıyorum fazla kanalda açmıyorum mehmet birde bota hesap eklediğimde minumım günde kaç kanal eklemeliyim bir günde tüm ekledimden olabilir mi ?

Yani bilgisayarında hocam kanal açarken cep telefonu doğrulaması istemiyor hiç? Eğer istediği bir an olduysa yakalanan kanallar var demektir. Fakat sen açıyor önceden birşey yok şimdi birşey olması tabiki dikkat çekici. Fakat iş kanala daha video atmadan kapanması var. Yani daha bot kullanılmadı bile. Sadece bir uygulamaya izin verildi. bunun daha youtube tarafından bir yaptırımını hiç görmedim. Günlük bir kanal ekleme sınırı yok çünkü youtube bilemez ki bu bir farklı kişinin mi aynı kişinin mi kanalı diye. Zaten bilirse 2. kanal bile yapılamaz. Senin durumunda geçen ay bir arkadaş görmüştüm. Aylardır kanallarım hiç kapanmıyor şimdi kapanmaya başladı yazmıştı. Oda yüklemesiz kapanıyordu. Kanal verdim 5 tane şimdi yazmadan kontrol ettim 5 ise açık. Ve diğer kanallarıda artık kanalalsatdan tokenlı kanal alarak ile almış ve alıyor. Asıl o zaman önemli olay sadece aynı gün giriş yaptıkların toplu olarak aynı andamı kapanıyor. Zaten aynı anda kapanmanın anlamı youtube girişleri ve açılış şekillerini çakmış demektir.

Şahsen ne yapardım olayına gelicek olursam 3 kanal alırdım. 3 kanal kendim açardım. 4 kanalı bota bağladım. diğer 2 kanalın biri aldığın biri açtığım kanal yapardım. 6 kanalada birer video basardım. 2 sine manuel atardım. Aslında oradaki 4 kanalın önemi yokda merak ettiğim aldığın da senin açtığın gibi kapanacak mı? Kapanırsa eğer bilgisayara formatı atardım.

---------- Spam Engelliyici 10:19 ---------- Önceki Mesaj 10:10 ----------

3 nolu madde bizim için önemli sanırım hocam biraz detay alsak.

mobil mesaj

Aynen şeref hocam, yeni api dönemi geldi. Bir üyemin kapanma sorunu vardı. Artık öyle şüphelendiki botdan. 2 yıldır kullanıyorum, artık bıraktım dedi. Kendisine 5 gün girme. Sonra gel konuşlalım dedim. 7 gün sonra üyelik şifreni eski haline alıcam dedim. Tmm dedi. 7. gün geldi. Kanalların şifrelerini vermedim fakat kanalların linklerini biliyordu. Kanalların hepside 200 video üstündeydi. O gece kanalları kapndı. 1 hafta içinde yaptığı vdsli kanallarıda aynı anda kapandı. Halbuki vdsinden benim kanallara girmemişti. Sonuç bir program ile kontrolden kaynaklandığını buldu. Ben demem odur ki. Videoyap kullanan birisinin başka programlara ihtiyacı varsa söylesin o bölümleri geliştireyim. Fakat her programın çeteresini videoyap niye çekiyor ki;) Tabiki yüzlerce farklı program kullanan üyelerim var. Bunun önünede geçemem. Fakat bir kişi bir toplu kapanma yaşıyorsa sadece bot tarafını değil kanalları açma, kanallara girme, botda kullanma, bot dışı kanallarıyla alakalı peogram kullanmalarını deneyerek gözden geçirmeli.

Ben burada bot kanal kapatmaz demiyorum. Kapatır tabiki. Bir kişisel client ile sağlam spam yaparsa diğer kanallarıda etkilenir. Ama ortak client için toplu kapanma yaşanıyorsa o zaman arayışı bot dışına çıkmalı.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri