Yani bilgisayarında hocam kanal açarken cep telefonu doğrulaması istemiyor hiç? Eğer istediği bir an olduysa yakalanan kanallar var demektir. Fakat sen açıyor önceden birşey yok şimdi birşey olması tabiki dikkat çekici. Fakat iş kanala daha video atmadan kapanması var. Yani daha bot kullanılmadı bile. Sadece bir uygulamaya izin verildi. bunun daha youtube tarafından bir yaptırımını hiç görmedim. Günlük bir kanal ekleme sınırı yok çünkü youtube bilemez ki bu bir farklı kişinin mi aynı kişinin mi kanalı diye. Zaten bilirse 2. kanal bile yapılamaz. Senin durumunda geçen ay bir arkadaş görmüştüm. Aylardır kanallarım hiç kapanmıyor şimdi kapanmaya başladı yazmıştı. Oda yüklemesiz kapanıyordu. Kanal verdim 5 tane şimdi yazmadan kontrol ettim 5 ise açık. Ve diğer kanallarıda artık kanalalsatdan tokenlı kanal alarak ile almış ve alıyor. Asıl o zaman önemli olay sadece aynı gün giriş yaptıkların toplu olarak aynı andamı kapanıyor. Zaten aynı anda kapanmanın anlamı youtube girişleri ve açılış şekillerini çakmış demektir.
Şahsen ne yapardım olayına gelicek olursam 3 kanal alırdım. 3 kanal kendim açardım. 4 kanalı bota bağladım. diğer 2 kanalın biri aldığın biri açtığım kanal yapardım. 6 kanalada birer video basardım. 2 sine manuel atardım. Aslında oradaki 4 kanalın önemi yokda merak ettiğim aldığın da senin açtığın gibi kapanacak mı? Kapanırsa eğer bilgisayara formatı atardım.
---------- Spam Engelliyici 10:19 ---------- Önceki Mesaj 10:10 ----------
Aynen şeref hocam, yeni api dönemi geldi. Bir üyemin kapanma sorunu vardı. Artık öyle şüphelendiki botdan. 2 yıldır kullanıyorum, artık bıraktım dedi. Kendisine 5 gün girme. 7 gün sonra üyelik şifreni eski haline alıcam dedim. Tmm dedi. 7. gün geldi. Kanalların şifrelerini vermedim fakat kanalların linklerini biliyordu. Kanalların hepside 200 video üstündeydi. O gece kanalları kapndı. 1 hafta içinde yaptığı vdsli kanallarıda aynı anda kapandı. Halbuki vdsinden benim kanallara girmemişti. Sonuç bir program ile kontrolden kaynaklandığını buldu. Ben demem odur ki. Videoyap kullanan birisinin başka programlara ihtiyacı varsa söylesin o bölümleri geliştireyim. Fakat her programın çeteresini videoyap niye çekiyor kiTabiki yüzlerce farklı program kullanan üyelerim var. Bunun önünede geçemem. Fakat bir kişi bir toplu kapanma yaşıyorsa sadece bot tarafını değil kanalları açma, kanallara girme, botda kullanma, bot dışı kanallarıyla alakalı peogram kullanmalarını deneyerek gözden geçirmeli.
Ben burada bot kanal kapatmaz demiyorum. Kapatır tabiki. Bir kişisel client ile sağlam spam yaparsa diğer kanallarıda etkilenir. Ama ortak client için toplu kapanma yaşanıyorsa o zaman arayışı bot dışına çıkmalı.
açtığım kanalar kesinlkle tlf istemiyor isterse bile o hesabı açmıyorum .. açılan hesdaplar hepsi tlf açılmıştır. biraz bekleyeyim o zaman 1 2 gün ondan sonra ekleyeyim