Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Yani bilgisayarında hocam kanal açarken cep telefonu doğrulaması istemiyor hiç? Eğer istediği bir an olduysa yakalanan kanallar var demektir. Fakat sen açıyor önceden birşey yok şimdi birşey olması tabiki dikkat çekici. Fakat iş kanala daha video atmadan kapanması var. Yani daha bot kullanılmadı bile. Sadece bir uygulamaya izin verildi. bunun daha youtube tarafından bir yaptırımını hiç görmedim. Günlük bir kanal ekleme sınırı yok çünkü youtube bilemez ki bu bir farklı kişinin mi aynı kişinin mi kanalı diye. Zaten bilirse 2. kanal bile yapılamaz. Senin durumunda geçen ay bir arkadaş görmüştüm. Aylardır kanallarım hiç kapanmıyor şimdi kapanmaya başladı yazmıştı. Oda yüklemesiz kapanıyordu. Kanal verdim 5 tane şimdi yazmadan kontrol ettim 5 ise açık. Ve diğer kanallarıda artık kanalalsatdan tokenlı kanal alarak ile almış ve alıyor. Asıl o zaman önemli olay sadece aynı gün giriş yaptıkların toplu olarak aynı andamı kapanıyor. Zaten aynı anda kapanmanın anlamı youtube girişleri ve açılış şekillerini çakmış demektir.

Şahsen ne yapardım olayına gelicek olursam 3 kanal alırdım. 3 kanal kendim açardım. 4 kanalı bota bağladım. diğer 2 kanalın biri aldığın biri açtığım kanal yapardım. 6 kanalada birer video basardım. 2 sine manuel atardım. Aslında oradaki 4 kanalın önemi yokda merak ettiğim aldığın da senin açtığın gibi kapanacak mı? Kapanırsa eğer bilgisayara formatı atardım.

---------- Spam Engelliyici 10:19 ---------- Önceki Mesaj 10:10 ----------

Aynen şeref hocam, yeni api dönemi geldi. Bir üyemin kapanma sorunu vardı. Artık öyle şüphelendiki botdan. 2 yıldır kullanıyorum, artık bıraktım dedi. Kendisine 5 gün girme. 7 gün sonra üyelik şifreni eski haline alıcam dedim. Tmm dedi. 7. gün geldi. Kanalların şifrelerini vermedim fakat kanalların linklerini biliyordu. Kanalların hepside 200 video üstündeydi. O gece kanalları kapndı. 1 hafta içinde yaptığı vdsli kanallarıda aynı anda kapandı. Halbuki vdsinden benim kanallara girmemişti. Sonuç bir program ile kontrolden kaynaklandığını buldu. Ben demem odur ki. Videoyap kullanan birisinin başka programlara ihtiyacı varsa söylesin o bölümleri geliştireyim. Fakat her programın çeteresini videoyap niye çekiyor ki;) Tabiki yüzlerce farklı program kullanan üyelerim var. Bunun önünede geçemem. Fakat bir kişi bir toplu kapanma yaşıyorsa sadece bot tarafını değil kanalları açma, kanallara girme, botda kullanma, bot dışı kanallarıyla alakalı peogram kullanmalarını deneyerek gözden geçirmeli.

Ben burada bot kanal kapatmaz demiyorum. Kapatır tabiki. Bir kişisel client ile sağlam spam yaparsa diğer kanallarıda etkilenir. Ama ortak client için toplu kapanma yaşanıyorsa o zaman arayışı bot dışına çıkmalı.

açtığım kanalar kesinlkle tlf istemiyor isterse bile o hesabı açmıyorum .. açılan hesdaplar hepsi tlf açılmıştır. biraz bekleyeyim o zaman 1 2 gün ondan sonra ekleyeyim

açtığım kanalar kesinlkle tlf istemiyor isterse bile o hesabı açmıyorum .. açılan hesdaplar hepsi tlf açılmıştır. biraz bekleyeyim o zaman 1 2 gün ondan sonra ekleyeyim

Telefon ile mi açılmış. Bu konu hakkındaki forum konuma baktın mı hocam? Ben zaten telefon ile kanal açılmasına 1 aydır karşıyım. Daha araştırmanın başında olduğumuz için destekden kanal mail ve şifre istemedim. Telefon ile açılan kanallarda şöyle bir durum var. Evet kanal açılıyor, fakat aktifliğine geçtiği anda telefon yakalanırsa kaldıki çoğunlukla yakalanıyor. O telefondan açılmışları youtube kapatıyor. Detaylı anlatım için konuma bak hocam. Emin ol ondandır, yeni kanalları yakalıyordur aktifliğini görüncede kapatıyordur google. Sen dediğimi yap hocam birşey kaybetmezsin sorunu çözene kadar çok vaktin gitmez. Öncelki postda dediğimi denersen sonucu gözlerinle görürsün. Eylül 2014 den beri kapanmalara karşı hizmet veriyorum. Belki 1000 kişiyle bu durumu görüştüm. Çok farklı farklı şeyler çıktı. Ama 3 arkadaşın şuana kadar kapanmasına son bulamamıştım. Bu 3 arkadaşın 2 side yeniden bu yıl geldiler ve sıkıntısız çalışıyor. Diğer arkadaşı forumda görüyor ama muhabbet etmedim sonrasında

Telefon ile mi açılmış. Bu konu hakkındaki forum konuma baktın mı hocam? Ben zaten telefon ile kanal açılmasına 1 aydır karşıyım. Daha araştırmanın başında olduğumuz için destekden kanal mail ve şifre istemedim. Telefon ile açılan kanallarda şöyle bir durum var. Evet kanal açılıyor, fakat aktifliğine geçtiği anda telefon yakalanırsa kaldıki çoğunlukla yakalanıyor. O telefondan açılmışları youtube kapatıyor. Detaylı anlatım için konuma bak hocam. Emin ol ondandır, yeni kanalları yakalıyordur aktifliğini görüncede kapatıyordur google. Sen dediğimi yap hocam birşey kaybetmezsin sorunu çözene kadar çok vaktin gitmez. Öncelki postda dediğimi denersen sonucu gözlerinle görürsün. Eylül 2014 den beri kapanmalara karşı hizmet veriyorum. Belki 1000 kişiyle bu durumu görüştüm. Çok farklı farklı şeyler çıktı. Ama 3 arkadaşın şuana kadar kapanmasına son bulamamıştım. Bu 3 arkadaşın 2 side yeniden bu yıl geldiler ve sıkıntısız çalışıyor. Diğer arkadaşı forumda görüyor ama muhabbet etmedim sonrasında

yanlış anladınız ben pc den açıyorum telefon onayı istemeden açıyorum Mehmet hocam .. bazen pc hesap açarken telefon onayı istiyor o çıktımı hesabı açmıyorum .. telefon hesap açmıyorum .

Yani bilgisayarında hocam kanal açarken cep telefonu doğrulaması istemiyor hiç? Eğer istediği bir an olduysa yakalanan kanallar var demektir. Fakat sen açıyor önceden birşey yok şimdi birşey olması tabiki dikkat çekici. Fakat iş kanala daha video atmadan kapanması var. Yani daha bot kullanılmadı bile. Sadece bir uygulamaya izin verildi. bunun daha youtube tarafından bir yaptırımını hiç görmedim. Günlük bir kanal ekleme sınırı yok çünkü youtube bilemez ki bu bir farklı kişinin mi aynı kişinin mi kanalı diye. Zaten bilirse 2. kanal bile yapılamaz. Senin durumunda geçen ay bir arkadaş görmüştüm. Aylardır kanallarım hiç kapanmıyor şimdi kapanmaya başladı yazmıştı. Oda yüklemesiz kapanıyordu. Kanal verdim 5 tane şimdi yazmadan kontrol ettim 5 ise açık. Ve diğer kanallarıda artık kanalalsatdan tokenlı kanal alarak ile almış ve alıyor. Asıl o zaman önemli olay sadece aynı gün giriş yaptıkların toplu olarak aynı andamı kapanıyor. Zaten aynı anda kapanmanın anlamı youtube girişleri ve açılış şekillerini çakmış demektir.

Şahsen ne yapardım olayına gelicek olursam 3 kanal alırdım. 3 kanal kendim açardım. 4 kanalı bota bağladım. diğer 2 kanalın biri aldığın biri açtığım kanal yapardım. 6 kanalada birer video basardım. 2 sine manuel atardım. Aslında oradaki 4 kanalın önemi yokda merak ettiğim aldığın da senin açtığın gibi kapanacak mı? Kapanırsa eğer bilgisayara formatı atardım.

Aynen şeref hocam, yeni api dönemi geldi. Bir üyemin kapanma sorunu vardı. Artık öyle şüphelendiki botdan. 2 yıldır kullanıyorum, artık bıraktım dedi. Kendisine 5 gün girme. Sonra gel konuşlalım dedim. 7 gün sonra üyelik şifreni eski haline alıcam dedim. Tmm dedi. 7. gün geldi. Kanalların şifrelerini vermedim fakat kanalların linklerini biliyordu. Kanalların hepside 200 video üstündeydi. O gece kanalları kapndı. 1 hafta içinde yaptığı vdsli kanallarıda aynı anda kapandı. Halbuki vdsinden benim kanallara girmemişti. Sonuç bir program ile kontrolden kaynaklandığını buldu. Ben demem odur ki. Videoyap kullanan birisinin başka programlara ihtiyacı varsa söylesin o bölümleri geliştireyim. Fakat her programın çeteresini videoyap niye çekiyor ki;) Tabiki yüzlerce farklı program kullanan üyelerim var. Bunun önünede geçemem. Fakat bir kişi bir toplu kapanma yaşıyorsa sadece bot tarafını değil kanalları açma, kanallara girme, botda kullanma, bot dışı kanallarıyla alakalı peogram kullanmalarını deneyerek gözden geçirmeli.

Ben burada bot kanal kapatmaz demiyorum. Kapatır tabiki. Bir kişisel client ile sağlam spam yaparsa diğer kanallarıda etkilenir. Ama ortak client için toplu kapanma yaşanıyorsa o zaman arayışı bot dışına çıkmalı.
Bilgiler için teşekkürler hocam.adsense Spam konusunda bizi Update edersen aynı dertlerle yarın öbür gün başını agritmayiz. ;)

mobil mesaj

Hocam 2 gündür kazanca bağlı olmasına rağmen kazanca bağlı değil yazan kanalımda bugün youtube_multi yazıyor. Fotoğrafta atayım hatta.
l7DjmQ.jpg

Bu ne demek oluyor? Bazen kanal araştırma yaparken de görüyorum ama hiç kanallarımda böyle bir yazı çıkmamıştı. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam önemli bir konuda destek talebi oluşturdum inceleyip dönüş yaparsanız sevinirim Üyelik Id : 33705

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , 2 adet ödeme bildirimi yaptım acil kontrol edermisin vds sürem bitiyor :D

Üyelik Id : 2608

@Web_Scripti Mehmet Hocam hesabıma fazladan kanal eklemiştim süresi bitmiş sürekli kanallarım sayfasından kanal artırmamı istiyor yada silmemi.. Şu an kanal artırmak istemiyorum kanal takibe girebilsem kontrol edip kanal sayısını düşürecem ama onada giremiyoruz. Şu uyarı olayını bir kerelik yapsan iyi olacak hocam hiçbir yere giremiyorum botu kullanamıyorum. Desteğe bile mesaj yazamıyoruz. ID: 10228
@Web_Scripti Mehmet Hocam acil olarak çözebilir miyiz sorunumu? gözünüzden kaçtı sanırım.. Normalde ek kanal hakkı satın alacağım ama benim sürem bir yılın üzerinde olduğu için sizinle destekten görüşüp almam epey sürecek gibi görünüyor..
Birde bu ek kanal süresi ne zaman bitecek kanallarım sayfasında yazsa çok iyi olur ona göre önlem alırız önceden şu anda botu kullanamıyorum uyarı sayfasına atıyor sürekli.. ID:10228 olan hesabıma ek +50 kanalı 90 günlük ekleyip destekten ücretini yazarsanız hemen yollarım hocam...

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam perşembe günü kanalalsat ile ilğili detek talebi oluşturmuştum dönüş yapmadınız

Üyelik Id : 12754

Üyelik Id : 17159
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Abi videoyap destege bakarmısın

Aynen şeref hocam, yeni api dönemi geldi. Bir üyemin kapanma sorunu vardı. Artık öyle şüphelendiki botdan. 2 yıldır kullanıyorum, artık bıraktım dedi. Kendisine 5 gün girme. Sonra gel konuşlalım dedim. 7 gün sonra üyelik şifreni eski haline alıcam dedim. Tmm dedi. 7. gün geldi. Kanalların şifrelerini vermedim fakat kanalların linklerini biliyordu. Kanalların hepside 200 video üstündeydi. O gece kanalları kapndı. 1 hafta içinde yaptığı vdsli kanallarıda aynı anda kapandı. Halbuki vdsinden benim kanallara girmemişti. Sonuç bir program ile kontrolden kaynaklandığını buldu. Ben demem odur ki. Videoyap kullanan birisinin başka programlara ihtiyacı varsa söylesin o bölümleri geliştireyim. Fakat her programın çeteresini videoyap niye çekiyor ki;) Tabiki yüzlerce farklı program kullanan üyelerim var. Bunun önünede geçemem. Fakat bir kişi bir toplu kapanma yaşıyorsa sadece bot tarafını değil kanalları açma, kanallara girme, botda kullanma, bot dışı kanallarıyla alakalı peogram kullanmalarını deneyerek gözden geçirmeli.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe abiciğim bende uzun zamandır botu kullandım cok ciddi anlamda verim aldım fakat 2 ay oldu sanırım kanal kapanması yasiyorum.
hicbir program denemedim 400 video attıgım ve ayakta kalan kanallarımı buldum hicbiri kapanmamıs , 200 video atıpta kapanmayanlarıda buldum. cok eski bir adsenseme baglılar ve günlük bir miktar para kazandırıyorlar.
ben kapanma yasayalı 2 ay oldu , internet hattımı degistirdim d-smart yaptım , bilgisayarımın mac adresi spama düstügünü düsündüm ve bilgisayarları sattım yeni pc aldım , adsensem spama girdiğini düsünüp yeni adsense ile basladım.
farklı kanal satıcılarından kaldıki konuları 3000 izlenimi asmıs kanal aldım ref olarak bunları bota bagladım 200 attım , kapandı. bu defa 50 attım gene kapandı kapanma olayıda söyle oldu botta yüklemeler bitiyor 5 saat gecmeden o clientten kac kanal acmıssam kapatılıyor.
sonra sen botuma kanal bagladın ben onlara 50 özgün video üret ile video yükledim bunlarda aynı sekilde yükleme sonrası kapandı.
1-kanalları sen verdiğin halde kapandı.
2-bütün mail satıcıları denendi.
3-bot degistirdim konumda var ..
4-konuya sen cok hakimsin , dediğim gibi benim sorunum adsenseye baglamadan kanalın kapanması , ve botum 1 haftadır tatil modunda bugune kadar bu konuya hic bu kadar sitem mesajları atmamıstım son 1 ay dısında kusura bakma hemso ama bende keyfimden yazmıyorum..
5- piyasanın en iyi botudur , kendiside cok kaliteli bir insandır .. ins en kısa zamanda cözümlenir..

Son düzenleme:
@Web_Scripti efe abiciğim bende uzun zamandır botu kullandım cok ciddi anlamda verim aldım fakat 2 ay oldu sanırım kanal kapanması yasiyorum.
hicbir program denemedim 400 video attıgım ve ayakta kalan kanallarımı buldum hicbiri kapanmamıs , 200 video atıpta kapanmayanlarıda buldum. cok eski bir adsenseme baglılar ve günlük bir miktar para kazandırıyorlar.
ben kapanma yasayalı 2 ay oldu , internet hattımı degistirdim d-smart yaptım , bilgisayarımın mac adresi spama düstügünü düsündüm ve bilgisayarları sattım yeni pc aldım , adsensem spama girdiğini düsünüp yeni adsense ile basladım.
farklı kanal satıcılarından kaldıki konuları 3000 izlenimi asmıs kanal aldım ref olarak bunları bota bagladım 200 attım , kapandı. bu defa 50 attım gene kapandı kapanma olayıda söyle oldu botta yüklemeler bitiyor 5 saat gecmeden o clientten kac kanal acmıssam kapatılıyor.
sonra sen botuma kanal bagladın ben onlara 50 özgün video üret ile video yükledim bunlarda aynı sekilde yükleme sonrası kapandı.
1-kanalları sen verdiğin halde kapandı.
2-bütün mail satıcıları denendi.
3-bot degistirdim konumda var ..
4-konuya sen cok hakimsin , dediğim gibi benim sorunum adsenseye baglamadan kanalın kapanması , ve botum 1 haftadır tatil modunda bugune kadar bu konuya hic bu kadar sitem mesajları atmamıstım son 1 ay dısında kusura bakma hemso ama bende keyfimden yazmıyorum..
Hocam aynı sorun bendede var 1 haftadadır 45 kanal açtım 45 ide kapandı eskıden 3 client 1 kanal yapıyordum şimde tek client tek kanal yapmaya basladım yine kapandı anlamadım gitti videoyap yönetici destegede yazdım bakalım cevap beklıyorum

@Web_Scripti Mehmet hocam seni bekliyorum iki gündür kullanamıyorum hesabımı... Fazla kanal ekli olduğu için uyarı veriyor +50 kanal ekle hocam hesabıma 90 günlük.. bir yılı aşkın süre olduğu için ben ekleyemiyorum

---------- Spam Engelliyici 22:14 ---------- Önceki Mesaj 21:53 ----------

[/COLOR @Web_Scripti Mehmet hocam bu firefox eklentisine client - token al, Kanal ekle özelliğini eklemişsin ve mükemmel çalışıyor. Hocam mümkünse client almak uzun sürüyor onun yerine ortak client kullananlar için sadece token alıp kanal ekleme özelliğide ekleyebilir misin? Ayrıca bir kaç hesabı olanlar içinde şu hesaba eklensin gibi bir seçenek gelirse tadından yenmez :)

Birde şu firefox eklentisi gizli sekmede çalışssa güzel olacak :D çerez temizlemek uzun sürüyor geçmişi hatırlasın özelligi ile :D

Hocam tüm kanallarım kapanmış. Üyelik id 16500 bir bakar mısın acaba neden böyle oldu?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam kanalları sıkıntı olmasın diye sileceğim için acil olarak bakar mısınız.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri