Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eklentiden video ortası reklam verirken şöyle bir hata çıkıyor Yapilamadi: fTnMCU-OHHs sonuc: [{message:"Video ortas\u0131nda g\xF6sterilen reklam \xF6zelli\u011Fi ge\xE7ersiz. \"1:30,3:00\" gibi video zaman farklar\u0131n\u0131 i\xE7eren virg\xFClle ayr\u0131lm\u0131\u015F bir liste olmal\u0131d\u0131r.", field:"ad_breaks"}]
kontrol edebilir misiniz sıkıntı nedir ?
Videoyap neden bu kadar yavaş? 100 videoyu 4-5 saatte yüklüyor normal mi bu ?
Videoyap neden bu kadar yavaş? 100 videoyu 4-5 saatte yüklüyor normal mi bu ?
"07:30","14:30","21:30","28:30","40:30","55:30","1 :20:30","1:55:30"
şu şekilde yaz tırnaklarla oynama sadece rakamları kendine göre uyarla
---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 16:30 ----------
Almanya dc yi dener misin yavaslık yok
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Abi bir öneri sundum 2 dk ilgilenir misin.
Üyelik Id : 15824
Zaten bu şekilde yapıyorum hocam ama bu hatayı veriyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam
Sunucu entegre ediyorum. Birazdsn desteğe bakıcam.
Hocam firefox eklenti sayfanın en üstünde 3 madde şartı var. O 3 madde şartını kontrol et. Firefoxu komple kapa aç. Bir video odtası süresi değiştirince komple açıp kapatmak gerekir. Ama bana göre derdin gizlilik ayarından.
[MENTION=11730]mean[/MENTION] Screenshot by Lightshot böyle yap sorunsuz çalışıyor
Ayarlarım bu şekilde ama video ortası reklam konusunda bir sıkıntımız var
Hocam o 3 maddeyi yazdığınız şekilde ayarladım ama bir türlü olmuyor sürekli aynı hatayı alıyorum
Screenshot by Lightshot
[MENTION=11730]mean[/MENTION] Screenshot by Lightshot böyle yap sorunsuz çalışıyor
Eklentiyi sil tarayıcı kapat sonra tekrar kur videoyap üyeliği eklentide yazık olarak gelmesi lazım tarayıcı kapat sorun olmayacaktır.
Firefox eklenti ile alakalı naçizane uyguladığım şeyi sunayım. Normalde eklenti gizli sekmede çalışmıyor. Ben şahsen eklenti kullandığım zaman Firefox Portable kullanıyorum. Aşağıdaki 2 konu çok faydalı.
Kullanımı:
http://www.ytpara.com/konu-disi/67970-mozilla-firefox-portable-nasil-kullanilir.html
Her kanalınız için Portable oluşturma fikri de güzel ve uygulanabilir.
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/52907-yuksek-kanal-sayisiyla-calisirken-arsiv-fikri.html
Dilerim faydası olur.
arkadaşlar 20 den fazla kanalı ekleyip aynı anda yükleme yapan varmı?
günlük 40 video atıyorum hepsine ve ortak client kullanıyorum ama spamdan kapanıyor.Kanallardan kaynaklandığını sanmıyorum
Edit: Ünlem geç 2 yi işaretledigim işin baslıklar değişik değişik adlar oluyormus
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.