Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Şifremi Unuttum kısmından mailime link gelmiyor.

Limitler ne zaman artacak hocam ? Ozellikle pc toplu upload rendersiz 1 video limiti 19 gundue bekliyorum :D

Telefondan gönderildi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kanalalsat banka ödemeleri onaylar mısın hocam?

Videoyap neden bu kadar yavaş? 100 videoyu 4-5 saatte yüklüyor normal mi bu ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eklentiden video ortası reklam verirken şöyle bir hata çıkıyor Yapilamadi: fTnMCU-OHHs sonuc: [{message:"Video ortas\u0131nda g\xF6sterilen reklam \xF6zelli\u011Fi ge\xE7ersiz. \"1:30,3:00\" gibi video zaman farklar\u0131n\u0131 i\xE7eren virg\xFClle ayr\u0131lm\u0131\u015F bir liste olmal\u0131d\u0131r.", field:"ad_breaks"}]

kontrol edebilir misiniz sıkıntı nedir ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eklentiden video ortası reklam verirken şöyle bir hata çıkıyor Yapilamadi: fTnMCU-OHHs sonuc: [{message:"Video ortas\u0131nda g\xF6sterilen reklam \xF6zelli\u011Fi ge\xE7ersiz. \"1:30,3:00\" gibi video zaman farklar\u0131n\u0131 i\xE7eren virg\xFClle ayr\u0131lm\u0131\u015F bir liste olmal\u0131d\u0131r.", field:"ad_breaks"}]

kontrol edebilir misiniz sıkıntı nedir ?

"07:30","14:30","21:30","28:30","40:30","55:30","1 :20:30","1:55:30"

şu şekilde yaz tırnaklarla oynama sadece rakamları kendine göre uyarla

---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 16:30 ----------

Almanya dc yi dener misin yavaslık yok

.

Olur mu hocam, saatte 4 video yüklese isyan çıkar. Hatta saatte 300 video yüklese bile yine isyan çıkar;) destekden de yazdığınızı görüyorum. mailiniz galiba bay diye başlıyor. 87 video emriniz var. Bekleyen videolar sayfasına girerseniz daha yükleme zamanı gelmiş 1 tane videonuz yok.

Örneğin 10 dk arayla 100 video emri verdiniz. 1 saat sonra 6 tane yüklemiş olur. Yoksa zaman aralığı vermeyinde hızı görün. 10 dkda 5.000 videonuzu yükler bitirir.

Edit: denemek için öyle emir verebilirsiniz ama kanalın ayakta kalma ihtimali %1 olur

-------
Arkadaşlar otomatik kanal çekme türleri ve otomatik kelime bazlı çekme türlerine yeni alt yapı serverları ekledim. Farkı kullananlar hissetmiştir. Vakti geldiği anda işlemi yapıyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Abi bir öneri sundum 2 dk ilgilenir misin. :)

Üyelik Id : 15824

"07:30","14:30","21:30","28:30","40:30","55:30","1 :20:30","1:55:30"

şu şekilde yaz tırnaklarla oynama sadece rakamları kendine göre uyarla

---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 16:30 ----------

Almanya dc yi dener misin yavaslık yok

Zaten bu şekilde yapıyorum hocam ama bu hatayı veriyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Abi bir öneri sundum 2 dk ilgilenir misin. :)

Üyelik Id : 15824

Sunucu entegre ediyorum. Birazdsn desteğe bakıcam.

Zaten bu şekilde yapıyorum hocam ama bu hatayı veriyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam

Hocam firefox eklenti sayfanın en üstünde 3 madde şartı var. O 3 madde şartını kontrol et. Firefoxu komple kapa aç. Bir video odtası süresi değiştirince komple açıp kapatmak gerekir. Ama bana göre derdin gizlilik ayarından.

Sunucu entegre ediyorum. Birazdsn desteğe bakıcam.

Hocam firefox eklenti sayfanın en üstünde 3 madde şartı var. O 3 madde şartını kontrol et. Firefoxu komple kapa aç. Bir video odtası süresi değiştirince komple açıp kapatmak gerekir. Ama bana göre derdin gizlilik ayarından.

Hocam o 3 maddeyi yazdığınız şekilde ayarladım ama bir türlü olmuyor sürekli aynı hatayı alıyorum

http://prntscr.com/7i0g00

Firefox eklenti ile alakalı naçizane uyguladığım şeyi sunayım. Normalde eklenti gizli sekmede çalışmıyor. Ben şahsen eklenti kullandığım zaman Firefox Portable kullanıyorum. Aşağıdaki 2 konu çok faydalı.

Kullanımı:

http://www.ytpara.com/konu-disi/67970-mozilla-firefox-portable-nasil-kullanilir.html

Her kanalınız için Portable oluşturma fikri de güzel ve uygulanabilir.

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/52907-yuksek-kanal-sayisiyla-calisirken-arsiv-fikri.html

Dilerim faydası olur.

Hocam o 3 maddeyi yazdığınız şekilde ayarladım ama bir türlü olmuyor sürekli aynı hatayı alıyorum

Screenshot by Lightshot

Desteğe Aşağıdaki şekilde mesaj yazarmısın hocam.

ACİL
Teamviewer bilgilerim
id :
Şifre

[MENTION=11730]mean[/MENTION] Screenshot by Lightshot böyle yap sorunsuz çalışıyor

Bilmiyordum ama kusursuz ayar olmuş. Sayende öğrendim teşekkürler.

Eklentiyi sil tarayıcı kapat sonra tekrar kur videoyap üyeliği eklentide yazık olarak gelmesi lazım tarayıcı kapat sorun olmayacaktır.

Katılıyorum, belkide bir dosya yüklenme anında hata yapmış olabilir.

Firefox eklenti ile alakalı naçizane uyguladığım şeyi sunayım. Normalde eklenti gizli sekmede çalışmıyor. Ben şahsen eklenti kullandığım zaman Firefox Portable kullanıyorum. Aşağıdaki 2 konu çok faydalı.

Kullanımı:

http://www.ytpara.com/konu-disi/67970-mozilla-firefox-portable-nasil-kullanilir.html

Her kanalınız için Portable oluşturma fikri de güzel ve uygulanabilir.

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/52907-yuksek-kanal-sayisiyla-calisirken-arsiv-fikri.html

Dilerim faydası olur.

Çok yararlı teşekkürler hocam.

arkadaşlar 20 den fazla kanalı ekleyip aynı anda yükleme yapan varmı?
günlük 40 video atıyorum hepsine ve ortak client kullanıyorum ama spamdan kapanıyor.Kanallardan kaynaklandığını sanmıyorum

Edit: Ünlem geç 2 yi işaretledigim işin baslıklar değişik değişik adlar oluyormus

Son düzenleme:
arkadaşlar 20 den fazla kanalı ekleyip aynı anda yükleme yapan varmı?
günlük 40 video atıyorum hepsine ve ortak client kullanıyorum ama spamdan kapanıyor.Kanallardan kaynaklandığını sanmıyorum

Hocam eklenti ile deneyin, eklenti kanalı kendisi ekliyor client alıyor yani her kanala farklı cilent almış oluyor ve daha güvenli hal alıyor.

Edit: Ünlem geç 2 yi işaretledigim işin baslıklar değişik değişik adlar oluyormus

Ünlem geç 2'yi http://liste.videoyap.com/topluvy.php buradan kanalınızı seçerek düzeltebilirsiniz başlıkları.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri