Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] para kazanma açmadım ama videolar para kazanma açılmış bota yeni özellikmi eklendi ?

Son düzenleme:
Hocam 3 SAAT De 1 video yukleyemedi hala cevriliyor diyor toplu video yukleme zaten pert Napicaz _?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üstadım acil bir ticket var bakabilir misiniz ?

Üyelik Id : 32911

( Gözünüzden kaçmıştır diye tekrar yazdım üstadım )

Firefox Eklentisi Güncellenmiştir.

eklenti-ozellikleri.png

Detaylı bilgi ve güncelleştirme için tıklayınız.

Arkadaşlar, sahuru yapmaya gittim. Geldiğimde videoyap yönetici desteğinde bugün öğleden sonra kalan mesajlara cevap vermeye devam edeceğim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam anlamıyorum bir türlü olmuyor. Firefox eklentisinde video yöneticisi bölümündeyken sağ tıklayıp tümünü tam özgünleştir diyorum hiçbir işlem yapmıyor. Nerede hata yapıyorum?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam anlamıyorum bir türlü olmuyor. Firefox eklentisinde video yöneticisi bölümündeyken sağ tıklayıp tümünü tam özgünleştir diyorum hiçbir işlem yapmıyor. Nerede hata yapıyorum?

Hocam, telifli videoları sil özelliği çalışıyorsa eklentiye mail ve şifreyi doğru girmişsiniz. Çalışmıyorsa yanlış girmişsiniz.

Eğer çalışıyorsa; tam özgünleştir diyince bakın üst tarafda videolar(15) gibi bir alan var orada ekranınıza yazar işlemleri. Sayfa değişmesini beklemeyin 30 videoda bir sayfa değişir ortalama 30 videoyu 60 saniyede tam özgünleştirir. imacro gibi çalışmaz bu eklenti.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam uzun zamandır soracam diyorum unutuyorum.. Aklımdayken yazayım. http://1**.86.**.**/~video1/videoyap/yuklet.php bu yüklet sayfasını telefondan açtığımda yapılan işlemleri görebiliyorum ama normal bilgisayarda mozilladan açtığımda sadece tarih saat yazıyor sebebi nedir? Ne yapılıyor ne ediliyor görsek güzel olacak

Efe hocam eklenti için sadece açıklama ve etiket özgünleştir getirirsen çok sevinirim..Denemiştim çünkü başlıkta alakasız şeyler olabiliyordu

Hocam buyfullchannel kanal oluşturamıyoruz. Sistemde kanal yok diyor. Kendimiz kanal ekleyebilsek güzel olurdu..

1-2 gününü bu siteye ayırsan çok güzel olur aslında, çok daha kullanışlı hale getirebileceğine inanıyorum buyfullchannel'ı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri