Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bi önerim olacak da ; ben her zaman elle tek vıdeo yukledıgım ıcın kanal yapmak zamanımı cok alıyor, sizden istediğim tek video yukle kısmında lınkı gırdıkten sonra vıdeo yap butonu en asagıda onu üstte bi kenara koymanız. Biraz komık bı ıstek oldu galıba eger ımkanı varsa ve baska ısteyen olursa bı düşünün size zahmet.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam firefox eklentisinde para kazanmaları açarken ünlemli videolara denk gelince video ortasını girerken hata verip öyle kalıyor ve diğerine geçmiyor. Bu durumda o videoyu silip devam etmesini sağlayabilir misiniz?

@Web_Scripti hocam iyi çalışmalar. Firefox eklentisinde Client alma işlemi yaparken "Consent Screen" kısmını doldurmuyor. Bu sıkıntı oluşturur mu ?

arkdaşlar videoyapta abone çek olayını kavrayamadım bilen arkadaşlar varsa yardım edebilir mi acaba?

kanallarım bölümüne kanal ekliyorsun üstad sonra abone çek bölümüne gelip ekledigin kanalları abone çek bölümüne ekliyorsun bu kadar. Sonra kanallarım bölümünden kanalı silseniz dahi abone çek bölümünde duruyor

Yapilamadi: EIDq94yyoec sonuc: [{message:"Video ortas\u0131nda g\xF6sterilen reklam \xF6zelli\u011Fi ge\xE7ersiz. \"1:30,3:00\" gibi video zaman farklar\u0131n\u0131 i\xE7eren virg\xFClle ayr\u0131lm\u0131\u015F bir liste olmal\u0131d\u0131r.", field:"ad_breaks"}]

bu hatanın cozumu nedır
not:vıdeo ortası reklam gırmenın en kolay en hızlı yolunu acıklarmısınız tesekkurler

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Merhaba arkadaşlar video yapta kopyaladığım kanalın videolarındaki ilk 8 saniyeyi hepsinde kesmek istiyorum acaba nasıl ayarlarım ? ... kanal çekme kısmında o olay var fakat süre kes bülümünde 00:08 olarak yazamıyorum yani saniye kesmiyor. özet olarak saniye kesmek istiyorum ama en fazla (000) 3 karaktere izin veriyor o bölge saniye kesmek için nasıl yazmalıyım oraya örnekler : 0.8 yazsam olurmu video atıyorum 1 saat ise nasıl saniyeyi keserim ?

Biraz karışık yazdım kusura bakmayın :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba, yaklaşık 1 sene sonra tekrar başlıyorum youtube'a, tabiki videoyapla. bugün forumu ve videoyap sitesini baştan aşağı inceledim. zaten arada sırada takip ediyordum da eksiklerim olan noktalar varmış onları gördüm.

Çoğu şeyi bilmeme rağmen videoyu baştan aşağı izledim tekrardan, kafam takılan bazı sorular oldu. Herhangi biri de yardımcı olursa sevinirim yine de.

1- kanalları videoyap'tan sildikten sonra verdiğimiz izinleri kaldırmalı mıyız? nereden kaldırabiliriz?
2- client ekleme işlemlerinde her kanala ayrı client alırken hangi kanalsa o kanal ile client alsak ve hatta api key'i de aynı mailden alsak sıkıntı olur mu? her yeni kanal için client ve api'yi yeni kanalın maili ile alsak yani.
3- video birleştirme ve kesme işlemleri için boyut sorunu var mı?
4- kanalı ekledikten sonra videoyap içinde video yöneticilerini en az bir gün sonra kullanmaya mı başlayalım? kanalı eklediğimiz gün videoyap içindeki video yöneticilerini kullanmamız sıkıntı yaratır mı?
5- dailymotion'a eklediğimiz kanallar 40 hakkımızdan mı düşüyor? yoksa ekstra 40 hakkımız mı bulunmakta?
6- yükleme limitlerim bölümü çok iyi olmuş, artık 500 mb mı yoksa bu da değişecek mi? ayrıca toplu videoda video editleme 10 mb altı yazıyor, yanlış mı yazılmış acaba?
7- abone olmak için eklediğimiz kanallar da 40 kanal hakkından düşüyor mu?

bir de ekstra olarak siz vds satışına ne zaman başlayacaksınız efe hocam, sizi beklemekteyim bu konuda birkaç vds için?

Son düzenleme:
bot altın çağını yaşıyor heralde, yaklaşık 5-5.5 saat önce 2k video yükleme emri verdim 5-8 dakika aralıklı, hepsini o aralıkta yükleyip bitirmiş, inat ettim baktım ne gecikme olmuş ne sapma :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam toplu video bölümünde videoları turbo modda yüklerken bazen 2 defa denedi diyor ve yükleme dakikasını 5-10 dakika ileri atıyor.Örneğin 2 kere denemiş ancak yüklenememiş x videosu için saat 2:05'e yükleme emri vermiş.Onun ardından gelen video'daki yükleme emri ise 2:06 , bu durumda spamdan kapanma riskini arttırmaz mı? Yoksa diğer videoların yükleme emrini de erteliyor mu?

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam provds kullanıyorum anasayfadan yükleme yaparken %100de takılıyo, toplu linkte loading te takılıyo video yüklenmiyo. Üyelik id:14857

Hocam limitler ne zaman artacak pc upload bölumunu bekliyorum gelmedi mi serverlar

Telefondan gönderildi.

Yapilamadi: EIDq94yyoec sonuc: [{message:"Video ortas\u0131nda g\xF6sterilen reklam \xF6zelli\u011Fi ge\xE7ersiz. \"1:30,3:00\" gibi video zaman farklar\u0131n\u0131 i\xE7eren virg\xFClle ayr\u0131lm\u0131\u015F bir liste olmal\u0131d\u0131r.", field:"ad_breaks"}]

bu hatanın cozumu nedır
not:vıdeo ortası reklam gırmenın en kolay en hızlı yolunu acıklarmısınız tesekkurler
acıldır vıdeo ortası reklamı nasıl gırebılır botta hata verıyor bende yardımcı olurmusunuz

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam provdsde sorun hala devam ediyor. Videolar yüklenmiyor, yüklenirsede 20dklık video 3 saatte anca yükleniyor. 2aydır sorun yoktu, 2gündür bu sorun var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri