Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam müsait bir zamanın mümkünse toplu yükleme kısmında küçük resim ile birlikte çek gibi bir seçenek olabilirmi ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam günaydın, destekten de belirttim, burdan da yazıyorum önemli problem olduğu için.

ORTAK TOKEN işlem limiti yine dolmuş durumda ve Client değiştir dediğimde aynı Token'i veriyor, bu çalışmaları sınırlandıran bir durum.

Rica etsem ORTAK TOKEN işlem limiti dolma meselesini kökten çözüp bu ihtimali 0'a indirebilir misin ? Teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam Firefox eklentisine bütün reklam çeşitlerini seçmesini ekleyebilir misin? Birde ünlemli videoları silmeyi çok işe yarar bir eklenti çünkü bu tip eksik yanları da düzeltilmeli diye düşünüyorum.

Client al,TOKEN AL, Kanali ekle müdür bu ne?

Resmen uyumusum,su token yüzünden süremi dondurmustum,artik tokeni kendisi aliyormus.Bu muhtesem bir özellik.Tabii alex client,token birakirsa bize:)

Merhaba Arkadaşlar,

Ay başından beri düzenli olarak sisteme serverlar ekliyorum. Limitleri arttırmak adına. Toplu video bölümünün renderı hariç her bölümde limit arttırdım. O toplu video renderınıda şu youtube yavaşlığından sonra halledeceğim.

Sınırları Zorluyoruz. Videoyapda bugün Neler değişti?

Anasayfa, Toplu Link, Toplu Pc Upload Render Limiti
500 Mb Altı videolar => 750 Mb Altı Videolar

Günlük Standart Toplu Video Hakkı
250 => 400 Adet

Toplu Link
20 Dakikada 25 Adet => 20 Dakikada 40 Adet

Rendersız Toplu Link
10 Dakikada 50 Adet => 10 Dakikada 100 Adet

Toplu Pc Upload

Ayrıca, süreniz bittiğinde kalan toplu video hakkınız 0'a düşüyordu. Artık 0'a düşmüyor. Örneğin 2 ay botu uzatmadınız 2 ay sonra geldiniz aynı birikmiş hakkınızdan devam edebiliyorsunuz.

Şimdi, Yönetici desteğine hemen bakıyorum...

Merhaba arkadaşlar. Ben bir arkadaştan videoyap hesabı alacağım ancak o hesabı kullanmak zorunda mıyım? O hesaptaki hakları kendi hesabıma aktarma gibi bir seçenek yok mu acaba? Teşekkürler şimdiden.

Özellikle siz cevap verirseniz sevinirim hocam. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba Arkadaşlar,

Ay başından beri düzenli olarak sisteme serverlar ekliyorum. Limitleri arttırmak adına. Toplu video bölümünün renderı hariç her bölümde limit arttırdım. O toplu video renderınıda şu youtube yavaşlığından sonra halledeceğim.

Sınırları Zorluyoruz. Videoyapda bugün Neler değişti?

Anasayfa, Toplu Link, Toplu Pc Upload Render Limiti
500 Mb Altı videolar => 750 Mb Altı Videolar

Günlük Standart Toplu Video Hakkı
250 => 400 Adet

Toplu Link

Rendersız Toplu Link
10 Dakikada 50 Adet => 10 Dakikada 100 Adet

Toplu Pc Upload

Ayrıca, süreniz bittiğinde kalan toplu video hakkınız 0'a düşüyordu. Artık 0'a düşmüyor. Örneğin 2 ay botu uzatmadınız 2 ay sonra geldiniz aynı birikmiş hakkınızdan devam edebiliyorsunuz.

Şimdi, Yönetici desteğine hemen bakıyorum...

Tam Özel VDS aldım akşamüstü şimdi mi olur bu hocam yapma gözünü seveyim. :D

Neyse canın sağolsun senin.

Birşey sormak istiyorum. Örneğin toplu linkte server ile yüklüyorum. Toplu link sayfasında mecburen sayfanın açık kalmasını bekliyorum. Acaba bir sekme daha açsam aynı toplu linki diğer bir kanala da yapsam bir yandan mümkün müdür hocam? Yani kısaca demek istediğim aynı anda 2 farklı kanala toplu link ile video yükleyebilir miyim?

[MENTION=15393]SpuSi[/MENTION] yönetici destekten üyelik ıdlerını at 2 sini birleştirilebiliyor galiba yetkılı destege bende bunula ılgılı mesaj yazmıstım bana boyle dediler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, toplu video yöneticisinde küçük resim değiştiriken aşağıdaki hatayı alıyorum

Google_Service_Exception Object ( [errors:protected] => Array ( [0] => Array ( [domain] => global [reason] => backendError [message] => Backend Error ) ) [message:protected] => Error calling PUT https://www.googleapis.com/upload/y...0kB0eip_BVbyyetGwWd6bf32W5dFBdxwdTeZGL3T02VA: (503) Backend Error [string:Exception:private] => [code:protected] => 503 [file:protected] => /home/liste/public_html/Google/Http/REST.php
daha devamıda var baya uzun bir hata

@Web_Scripti hocam aşağıdaki iki özelliği değerlendirebilirmisiniz..1 daha öncelikli.

1-kanallara yüklenen son video linkini export etme (kanal url, Video link - bütün kanalları bir kerede cekebilmeliyiz)
2-bota bağlı kapalı bütün kanalları bottan sil.

Toplu link de 2-5 dk aralıklarla toplu videoda yükletmeyi aralıksız yükleme yaparmısın hocam [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

1 aylık ucret ne kadar. Burda 30 diyor ama sitede farklı sanki ?

Video indirilemedi, tekrarlayin veya url degistiriniz! (4425418.flv = 556)

Merhaba;

Yukarıdaki hatayı 1 yılı aşkın süredir videolarını indirdiğim sitemin url sini girince alıyorum 3 gündür. Neden böyle bir hata alıyorum çözümü nedir?

@Web_Scripti

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abone cekmede sıkıntı yaşıyorum desteğe bakarmısnız hocam.3 gün oldu dönüş yok.Üyelik Id : 11144

ayrıca hocam [MENTION=13668]yavute[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi toplu linke eldiğimiz linkleri kanala cekerken aralıksız/hızlı yükle seceğini eklerseniz çok iyi olur.
edit: Denemek için tekrar baktım düzelmiş.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri