Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar,
Ay başından beri düzenli olarak sisteme serverlar ekliyorum. Limitleri arttırmak adına. Toplu video bölümünün renderı hariç her bölümde limit arttırdım. O toplu video renderınıda şu youtube yavaşlığından sonra halledeceğim.
Sınırları Zorluyoruz. Videoyapda bugün Neler değişti?
Anasayfa, Toplu Link, Toplu Pc Upload Render Limiti
500 Mb Altı videolar => 750 Mb Altı Videolar
Günlük Standart Toplu Video Hakkı
250 => 400 Adet
Toplu Link
20 Dakikada 25 Adet => 20 Dakikada 40 Adet
Rendersız Toplu Link
10 Dakikada 50 Adet => 10 Dakikada 100 Adet
Toplu Pc Upload
20 Dakikada 25 Adet => 20 Dakikada 40 Adet
Ayrıca, süreniz bittiğinde kalan toplu video hakkınız 0'a düşüyordu. Artık 0'a düşmüyor. Örneğin 2 ay botu uzatmadınız 2 ay sonra geldiniz aynı birikmiş hakkınızdan devam edebiliyorsunuz.
Şimdi, Yönetici desteğine hemen bakıyorum...
daha devamıda var baya uzun bir hataGoogle_Service_Exception Object ( [errorsrotected] => Array ( [0] => Array ( [domain] => global [reason] => backendError [message] => Backend Error ) ) [message
rotected] => Error calling PUT https://www.googleapis.com/upload/y...0kB0eip_BVbyyetGwWd6bf32W5dFBdxwdTeZGL3T02VA: (503) Backend Error [string:Exception
rivate] => [code
rotected] => 503 [file
rotected] => /home/liste/public_html/Google/Http/REST.php
1 aylık ucret ne kadar. Burda 30 diyor ama sitede farklı sanki ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.