Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bitek bendemi durdu video atma 6k video bekliyor![]()
arkadaş kimsemi video atmıyor6 saattir video atmıyor bot kimse yazmamış
arkadaş kimsemi video atmıyor6 saattir video atmıyor bot kimse yazmamış
halen hiçvideo atamıyorum yalnızmıyım ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba. Önceden video yöneticisi kısmında dünya engelli videolar gözüküyordu ve bizler bunları kanala girmeden bot üzerinden silebiliyorduk. Şuan neden bu yapılamıyor. Video yöneticisinden dünya engelli ve 3. eşleşen videoları tekrar görebilirsek harika olur. Çok zor bir şey değildir sanırım bunu yapmak sizin için..
Youtube Api V2 sistemini kapatıp;[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam; şahsi bir sıkıntım olsa yani hesabıma özel bir sıkıntım olsa botla alakalı destek kısmından yazıp başınızı ağrıtıcam. Ama burada yukarıda yani genel bir şeyden bahsettim size. Ne eski ne yeni artık hiç bir abonenizi iplemez olmuşsunuz. Tamam yoğunsunuzda bizde yoğunuz.!!! Tutturmuşsunuz bir yoğunluk gidiyorsunuz. Bir cevap vermek 5 gün mü sürer her seferinde.
Youtube Api V2 sistemini kapatıp;
Api V3 sistemine geçildikten sonra bu sistem zamanında milletin kanallarının kapanmasına yol açmıştı.
15 mayıs 2014 hafizalara kara 15 mayıs olarak yazıldı.
Ayrıca bu özellik hala videoyap sistemde mevcut.
Ama Proxy ile sunuluyor. .
videoyap girip
Telif&Ünlem Para K. (Proxy)
Tıklayın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.