Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

yetkili desteğin cevabı : şu an bazı sorunlardan dolayı kapanıyor kanallar. cpu sorunu var. hızlı veya yavaş atıyor. kanalda illegal bişeyler oldugunu youtube anlıyor ve kapatıyor.

iyide bizimde süremiz gidiyor.
Aynen. Keşke bir bildirim yapsalardi da dondursaydik hesaplarimizi. 3 gün gitti bir de boşu boşuna uğraştım sorun bendedir belki diye.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yetkili desteğin cevabı : şu an bazı sorunlardan dolayı kapanıyor kanallar. cpu sorunu var. hızlı veya yavaş atıyor. kanalda illegal bişeyler oldugunu youtube anlıyor ve kapatıyor.

iyide bizimde süremiz gidiyor.

Sorun yaşandığı sırada devam ediyordum çalışmalara. Dediğim gibi 200 küsür kanal bastığımda oluyordu en azından birisi bile kapanırdı spamdan. Kanalların açılma şeklinde problem olabilir mi? 10 kanal bir satıcıdan, 10 kanal başka satıcıdan alıp kategoriyi benzer şekilde atıp bir deneme yapsanız? Yada kategoriyi değiştirseniz?

Sorun yaşandığı sırada devam ediyordum çalışmalara. Dediğim gibi 200 küsür kanal bastığımda oluyordu en azından birisi bile kapanırdı spamdan. Kanalların açılma şeklinde problem olabilir mi? 10 kanal bir satıcıdan, 10 kanal başka satıcıdan alıp kategoriyi benzer şekilde atıp bir deneme yapsanız? Yada kategoriyi değiştirseniz?

gündüz 3 farklı satıcıdan 10'ar kanal alıp denedim yine olmadı. belki de bizim kullandığımız sunucularda bir problem vardır, sana denk gelmemiştir henüz. umarım problem yaşamadan devam edersin.

[MENTION=10231]altuncem[/MENTION] hocalar en son 40 kanal kapandı benim de normal kapanmalar değildi. spam,telif,kanal açılma şekli vs.
ben de biraz mola verdim 4-5 gün ..tatil moduna aldım videoyap ı. yeni kanallar açıyorum yeni clientler ekliyorum. Yeni kategoriler keşfetmeler felan. "videoyapla delirmeceler" faslını biraz geçeyim istiyorum..sular durulunca tekrar başlarız. [MENTION=34219]Tek1GetiR[/MENTION] hocam nickini görünce otomatik "Allahu Ekber" diyorum. Allah razı olsun :)

[MENTION=10231]altuncem[/MENTION] hocalar en son 40 kanal kapandı benim de normal kapanmalar değildi. spam,telif,kanal açılma şekli vs.
ben de biraz mola verdim 4-5 gün ..tatil moduna aldım videoyap ı. yeni kanallar açıyorum yeni clientler ekliyorum. Yeni kategoriler keşfetmeler felan. "videoyapla delirmeceler" faslını biraz geçeyim istiyorum..sular durulunca tekrar başlarız. [MENTION=34219]Tek1GetiR[/MENTION] hocam nickini görünce otomatik "Allahu Ekber" diyorum. Allah razı olsun :)

gece gece güldürdün mübarek , seni güldürsünler :)

B enimde 20 küsür kanalım kapandı.Ring ringi suçlamıştım referansdan aldım gene kapattı.Bi duyuraydınız bekleyin 2 3 gün diye .

Bence düzelene kadar beklemekte fayda var nasıl olsa [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] telafisini yapar.. Malum şu ara bayram hazırlığı da var. Adamın işleri vardır. Sonuçta oda insan kısa zamanda çözer inşallah problemi...

Arkadaşlar,

dün akşama doğru yüklemeler dengeye girmek üzereydi. 2 saat sonra bir baktım hayatımda görmediğim kadar emir gelmişti. Bende sıyırdım. Sabaha kadar sunucuları optime etmekle upraştım. Fakat örneğin saniyede şuanda 15 video yükleniyor ama 40 emir geliyor. Yani hep şişen bir durum var. Normalde ise saniyede videoyap sunucuları 50 video yükleyebilir ama youtube da bir yavaşlama var 5. güne girdik. Telafi yapcağım tabiki bugün büyük ihtimalle ama bu yavaşlık ne kadar böyle gidicek anlıyamadım gitti. Lütfen emir verince arkadaşlar tarayıcınızı bekleyen videolar sayfasında açık bırakınızki baştan düzenli zamanda yüklesin. Emirleri ben vermekle yetiştiremiyorum. iyi çalışmalar

ben anlamıyorum arkadaş benim neden kanallarım uçmuyor madem videoyaptan ötürü uçuyor :D

toplu video da düzelme var sanırım benimkiler şakır şakır yüklenmeye başlamışlar :) teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Benim şuana kadar bir tek kanalım kapanmadı .Herşey süper tek sorun Mozilla eklentisinde para kazanma devre dışıyken para kazanmayı etkinleştiremiyorum ama eklentini diğer bütün özellikleri çalışıyor.

Hocam desteğe bakarmısınız, haber bekliyorum sizden. Üyelik Id : 11551 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

dün akşama doğru yüklemeler dengeye girmek üzereydi. 2 saat sonra bir baktım hayatımda görmediğim kadar emir gelmişti. Bende sıyırdım. Sabaha kadar sunucuları optime etmekle upraştım. Fakat örneğin saniyede şuanda 15 video yükleniyor ama 40 emir geliyor. Yani hep şişen bir durum var. Normalde ise saniyede videoyap sunucuları 50 video yükleyebilir ama youtube da bir yavaşlama var 5. güne girdik. Telafi yapcağım tabiki bugün büyük ihtimalle ama bu yavaşlık ne kadar böyle gidicek anlıyamadım gitti. Lütfen emir verince arkadaşlar tarayıcınızı bekleyen videolar sayfasında açık bırakınızki baştan düzenli zamanda yüklesin. Emirleri ben vermekle yetiştiremiyorum. iyi çalışmalar

Hocam bir bak bakalım bu kadar çok emri kim veriyor. Sebebi işte bu adam >>> [MENTION=12377]kaan48[/MENTION]
:D

kanalları patlamayanlar bana yardımcı olabilirlermi hesapları kendim acıyorum

skype adresim coldroom16

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

yüklemeler yine durdu. bu yukleme ye entegre edilen dc ler acaba ilk baştaki üyelikleremi ediliyor yoksa tum uyelikleremi [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri