Tamam hocamSkype ekle hocam gozlerim kapaniyor uyuyacagim sabah donus yaparim musait olursan
Neas1559
Telefondan gönderildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam hocamSkype ekle hocam gozlerim kapaniyor uyuyacagim sabah donus yaparim musait olursan
Neas1559
Telefondan gönderildi.
arkadaşlar dün 3 kanal ekledim ayarlarını yaptım hepsini özel vds olarak ayarladım ve videoları yükle dedim dünden beri tek bir video yüklenmemiş bi cevap verebilir misiniz
---------- Spam Engelliyici 12:43 ---------- Önceki Mesaj 10:59 ----------
Ya arkadaşlar allah rızası için bi yardım edin botu ilk defa kullanacam hangi kanalı kopyalamaya çalışsam Bu video gizli veya telif haklarına sahip olduğu için yüklenemedi. Youtube sildirme sebebi : This video contains content from Little Dot Studios, who has blocked it in your country on copyright grounds. hatasını alıyorum toplu video olarak girdim yine aynı şekilde hata verdi . telifsiz spam mı olur allah aşkına
Cok bilindik kanallari kopyaliyorsaniz youtube korumali onlar kopyalanmaz medcezir kanali gibi ancak manuel indirilir idm vs
Telefondan gönderildi.
Hocam kopyalayacağım kanalda profil resmi bile yok ve videolar çerçeveli
Anasayfadan atmayi dener misiniz eger fazla video yoksa
Telefondan gönderildi.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam toplu video'da çekilen kanaldaki video süresi 42 dk benim kanal 10 -12 dk lık çekmiş hep , tek video'da değil birçok videoda böyle olmuş.%70 Ünlem geç işaretliydi , logları sildiğim için üyelik id veremiyorum ama kanal linklerini gönderebilirim hep çektiğiminin hemde bendekinin.
Telifli V. & Para Kazan kısmında sıkıntı var, 1 saat önce yetki verdigim kanal yine yetki istiyo diğer kanallar içinde böyle aynı sıkıntı sizdede varmı. Bide hocam şu yönetici destegine 2 güvenilir arkadaş alsanız. Kodlamadan iyi anlıyosunuz onlara bi yönetici paneli olusturun belirli yetkilerde insanların sıkıntılarını çözsünler sizde sadece kodlamaya yönelirsiniz problemleri halledersiniz yani iyi niyetli birisiniz yanlış bişey söylemek istemiyorum sıkıntı var 2 güne yakındır cevap alamıyorum sizden [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Arkadaşlar kanal kapanmalari devam ediyormu yada başka herhangi bir sorun varmi dondurmustum aktif edecenlm
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telifli V. & Para Kazan kısmında sıkıntı var, 1 saat önce yetki verdigim kanal yine yetki istiyo diğer kanallar içinde böyle aynı sıkıntı sizdede varmı. Bide hocam şu yönetici destegine 2 güvenilir arkadaş alsanız. Kodlamadan iyi anlıyosunuz onlara bi yönetici paneli olusturun belirli yetkilerde insanların sıkıntılarını çözsünler sizde sadece kodlamaya yönelirsiniz problemleri halledersiniz yani iyi niyetli birisiniz yanlış bişey söylemek istemiyorum sıkıntı var 2 güne yakındır cevap alamıyorum sizden [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.