Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaşlar dün 3 kanal ekledim ayarlarını yaptım hepsini özel vds olarak ayarladım ve videoları yükle dedim dünden beri tek bir video yüklenmemiş bi cevap verebilir misiniz

---------- Spam Engelliyici 12:43 ---------- Önceki Mesaj 10:59 ----------

Ya arkadaşlar allah rızası için bi yardım edin botu ilk defa kullanacam hangi kanalı kopyalamaya çalışsam Bu video gizli veya telif haklarına sahip olduğu için yüklenemedi. Youtube sildirme sebebi : This video contains content from Little Dot Studios, who has blocked it in your country on copyright grounds. hatasını alıyorum toplu video olarak girdim yine aynı şekilde hata verdi . telifsiz spam mı olur allah aşkına

arkadaşlar dün 3 kanal ekledim ayarlarını yaptım hepsini özel vds olarak ayarladım ve videoları yükle dedim dünden beri tek bir video yüklenmemiş bi cevap verebilir misiniz

---------- Spam Engelliyici 12:43 ---------- Önceki Mesaj 10:59 ----------

Ya arkadaşlar allah rızası için bi yardım edin botu ilk defa kullanacam hangi kanalı kopyalamaya çalışsam Bu video gizli veya telif haklarına sahip olduğu için yüklenemedi. Youtube sildirme sebebi : This video contains content from Little Dot Studios, who has blocked it in your country on copyright grounds. hatasını alıyorum toplu video olarak girdim yine aynı şekilde hata verdi . telifsiz spam mı olur allah aşkına

Cok bilindik kanallari kopyaliyorsaniz youtube korumali onlar kopyalanmaz medcezir kanali gibi ancak manuel indirilir idm vs

Telefondan gönderildi.

Anasayfadan atmayi dener misiniz eger fazla video yoksa

Telefondan gönderildi.

Hocam videoların linklerine göre yükleme yaptım yine aynı sıkıntı var . Bende [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abimizin bir yorumunu gördüm toplu link ile ykleyin diye ama onu da denedim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam ben bankamatikten ödeme yapıcam da paypal hesabını bir türlü kullanamadım . Hesap bilgilerinizi almam için skype hesabınızı verir misiniz ?

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam firefox güncellemesini çıkartırmısınız artık. Ben botu sadece bu yönden kullanıyorum. Pingleme ve video ortası hariç çalışmıyor şuan da. Eşleşen ve engelli videolar silinmiyor..

Bu token vermede ne var ya yine? Yeni client ekliyoruz o clientten kanalı eklemek yerine bilmediğimiz başka clientleri ekliyor. Bu sorun herkesde varmı? Ben clienti yeni eklemişim. Eklenen 2. kanal diye çıkıyor yukarıda.. Hey Allahım ya.. Bir sorun düzelse bir sorun çıkıyor bu botta artık..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam video ortası çalışmıyor Mozilla eklentisinde :) imacros'ta çok uzun sürüyor. düzeltmeniz mümkün mü acaba ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi eft yaptım 3 aylık onay bekliyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam toplu video'da çekilen kanaldaki video süresi 42 dk benim kanal 10 -12 dk lık çekmiş hep , tek video'da değil birçok videoda böyle olmuş.%70 Ünlem geç işaretliydi , logları sildiğim için üyelik id veremiyorum ama kanal linklerini gönderebilirim hep çektiğiminin hemde bendekinin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam toplu video'da çekilen kanaldaki video süresi 42 dk benim kanal 10 -12 dk lık çekmiş hep , tek video'da değil birçok videoda böyle olmuş.%70 Ünlem geç işaretliydi , logları sildiğim için üyelik id veremiyorum ama kanal linklerini gönderebilirim hep çektiğiminin hemde bendekinin.

bazen bendede oluyor hocam o tekrar yüklemeyi dene

Telifli V. & Para Kazan kısmında sıkıntı var, 1 saat önce yetki verdigim kanal yine yetki istiyo diğer kanallar içinde böyle aynı sıkıntı sizdede varmı. Bide hocam şu yönetici destegine 2 güvenilir arkadaş alsanız. Kodlamadan iyi anlıyosunuz onlara bi yönetici paneli olusturun belirli yetkilerde insanların sıkıntılarını çözsünler sizde sadece kodlamaya yönelirsiniz problemleri halledersiniz yani iyi niyetli birisiniz yanlış bişey söylemek istemiyorum sıkıntı var 2 güne yakındır cevap alamıyorum sizden [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstadım kolay gelsin.
Bir önerim olacak toplu videoyu kullanırken küçük resmide çek seçeneğini eklemeniz mümkün mü ? Partner kanallar için videolar yüklendikten sonra tekrar toplu video yöneticisine girip yapmak biraz zaman alıyo da. İyi çalışmalar.

Telifli V. & Para Kazan kısmında sıkıntı var, 1 saat önce yetki verdigim kanal yine yetki istiyo diğer kanallar içinde böyle aynı sıkıntı sizdede varmı. Bide hocam şu yönetici destegine 2 güvenilir arkadaş alsanız. Kodlamadan iyi anlıyosunuz onlara bi yönetici paneli olusturun belirli yetkilerde insanların sıkıntılarını çözsünler sizde sadece kodlamaya yönelirsiniz problemleri halledersiniz yani iyi niyetli birisiniz yanlış bişey söylemek istemiyorum sıkıntı var 2 güne yakındır cevap alamıyorum sizden [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam bazı arkadaşlar kategorilerini vs paylaşıyor özel durumları oluyor sadece bot ile ilgili değil o yüzden efe hoca kimseye güvenemiyor sanırım

Video hakkı tekrar 400 e mi çıktı acaba [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Arkadaşlar kanal kapanmalari devam ediyormu yada başka herhangi bir sorun varmi dondurmustum aktif edecenlm

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar kanal kapanmalari devam ediyormu yada başka herhangi bir sorun varmi dondurmustum aktif edecenlm

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanal kapanmasi yok hocam bot sorunsuz calisiyor kapanma calisma yontemi ile alakali

Telefondan gönderildi.

Hocam 2 günse iyiymiş ben 4 gündür cevap alamıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri