Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam artık bir konuda kabullenelim ki herkes eskiden kullanmış olduğu aynı taktiği uygulamasına rağmen bende dahil buna kapanmalar artık iyice sıklaştı bence buna bir çözüm bulunmalı.

Şuan tamamen taktikten kaynaklanan bir sorun değil bu. Aslında şuanki ve geçen haftaki en büyük sorun otomatik video yükledeki zamansız yükleme durumu. Buda doğal olarak sunucu sorunu oluyor. Diğerleride buna ekleninc kapanma kaçınılmaz oluyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam , Üyelik Id : 34159 hesabın incelenmesi icin mesaj atmıstım size burdanda yazayım hesabı bir inceleyelim bakalım sıkıntı kimden kaynaklı.

Efe hocam kapanma hakkinda yardima ihtiyacin olursa buralardayim ben bu sorunu cozerim

Telefondan gönderildi.

kanalları eklerken birşekilde yakalıyor sanırım.Ben tokenli kanal alıyorum kapanma sorunu yok

diğer günlerdeki videolarda binince malesef kanallar aşırı video yükleniminden kapanıp gidiyor. aslında söyle bir çözüm yapılamazmı bir kanala bir günde belirlenen sayıda video yüklenmesi yapılsın daha fazlası varsada diğer günlere aktarırsın o videolar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam , Üyelik Id : 34159 hesabın incelenmesi icin mesaj atmıstım size burdanda yazayım hesabı bir inceleyelim bakalım sıkıntı kimden kaynaklı.

+1 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi inceleyelim hesabımı Üyelik Id : 34159 dönüş yapmanızı bekliyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Yine durmuş hocam yüklemeler.

hocam şu kanal kapanmaları ne zaman çözülecek bittiğinde konu açında haberimiz olsun.videoyapı yenileyelim 1 haftadır kanal yok.düzelene kadar bekliyoruz

hocam şu kanal kapanmaları ne zaman çözülecek bittiğinde konu açında haberimiz olsun.videoyapı yenileyelim 1 haftadır kanal yok.düzelene kadar bekliyoruz

Videoyapı kullanan 30.000 kişi var. Bu hafta kapanmayla alakalı yazan 5-10 kişi. Bu konunun tarihine bak 2 yıldır kapanmasız geçen hafta yok. Çünkü her daim kapanma yaşayan kişiler olur ve yazarlar. Bende yönetici desteğine yetişmeye çalışıyorum. Önemli olan yönetici desteğiyle görüşüp bu yıl içinde kapanması çözülmeyen 1 kişi var mı? Ben kimseyi suçlamıyorum kapanma botu kullanım şekliyle de olabilir, mail ile alakalı da olabilir. Fakat herkesde bir kapanma olsa bu konuya günde 1.000 kişi gelip yazar. Konunun geçen yıl mayıs ayını açabilirsin. Videoyapdan dolayı 15 ay önce kanalların bir çoğu kapandı. İşte o zamanı açıp bakarsan dakika da 10 kişi yazıyordu.

Benim konuya yazmama amacım yönetici desteğine yetişebilmek içindir.

Videoyapı kullanan 30.000 kişi var. Bu hafta kapanmayla alakalı yazan 5-10 kişi. Bu konunun tarihine bak 2 yıldır kapanmasız geçen hafta yok. Çünkü her daim kapanma yaşayan kişiler olur ve yazarlar. Bende yönetici desteğine yetişmeye çalışıyorum. Önemli olan yönetici desteğiyle görüşüp bu yıl içinde kapanması çözülmeyen 1 kişi var mı? Ben kimseyi suçlamıyorum kapanma botu kullanım şekliyle de olabilir, mail ile alakalı da olabilir. Fakat herkesde bir kapanma olsa bu konuya günde 1.000 kişi gelip yazar. Konunun geçen yıl mayıs ayını açabilirsin. Videoyapdan dolayı 15 ay önce kanalların bir çoğu kapandı. İşte o zamanı açıp bakarsan dakika da 10 kişi yazıyordu.

Benim konuya yazmama amacım yönetici desteğine yetişebilmek içindir.

ben bu işi anlamadım.toplu kanal kapanmala tek konuya sadece bugün 10 kişi kanallarım kapandı yazmış.hocam deneme yapın demiştiniz 6 mailden sadece ayakta kalan bota ve adsenseye bağlanmamış 1 videolu kanal bunun manası ne oluyor şimdi.(sizin işlerinizi beğenerek takip ediyorum ama bir yandan da tam 1 haftadır bi kanal yapamadım) adsenseyi değiştirdim yeni adsense aldım.şimdi videoyapa para verecem gene kanal kapanmaları olsa ne yapacam.elimde patlayacak hesap)teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Kanalları kapanan arkadaşlar varsa tabiki konuya yazabilir. Fakat konuya yazarken birde yönetici desteğine yazınki ben sizin kapanmanız olduğunu bileyim ve yardımcı olayım.

ben bu işi anlamadım.toplu kanal kapanmala tek konuya sadece bugün 10 kişi kanallarım kapandı yazmış.hocam deneme yapın demiştiniz 6 mailden sadece ayakta kalan bota ve adsenseye bağlanmamış 1 videolu kanal bunun manası ne oluyor şimdi.(sizin işlerinizi beğenerek takip ediyorum ama bir yandan da tam 1 haftadır bi kanal yapamadım) adsenseyi değiştirdim yeni adsense aldım.şimdi videoyapa para verecem gene kanal kapanmaları olsa ne yapacam.elimde patlayacak hesap)teşekkürler.

Anladığım kadarıyla 2 veya daha fazla kanal kapanman olmuş ki senden 6 mail yapmanı istemişim ve takip etmek adına.

http://www.ytpara.com/1090334-post23269.html

Fakat bana geri dönüş yapmamışsın ki ben sana yardımcı olabileyim. Gördüğüm kadarıyla sürende bitmiş hocam. Dediğin gibi tekrardan botu almak yerine biraz manuel çalışman daha doğru olabilir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazdım vds sürem bitmiş başka bir vds almıştım hesabımda iki vds gözüküyor kanallarım-sunucu sekmesinde.. Sanırım bu nedenle biraz vds yüklemeleri yüklenmiyor gibi (eko vds almıştım etkisi olabilir)açıkçası takip edemiyorum... Bir sorun varsa düzeltirsin hocam.. ID:10228

Hocam iyi günler

Siteye üye olmak istiyorum bana yrdcı olabilirmisiniz

Özel msj kutunuz dolu mesaj gönderemiyorum

Hocam iyi günler

Siteye üye olmak istiyorum bana yrdcı olabilirmisiniz

Özel msj kutunuz dolu mesaj gönderemiyorum

Ozel mesaj gondermene gerek yok hocam videoyap.com girip uye olabilirsin deneme süresi istersen zaten menüde otomatik alabilirsin kullanim hakkında alt tarafta yardım videosu var

Telefondan gönderildi.

Destekten bakarmisiniz hocam dun yazmistim
Uyelik id: 832

İpone den gonderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri