Ana sayfada yükleme yaparken bu hatayı alıyorum. Benden başka alan varmı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir erteleme olmuş gördüğüm kadarıyla toplu videoda. Yükleme yapısında kanal koruma yapısı yapmıştım. Galiba o yapı tam düzgün çalışmadı ertelemeleri çok yapmış olabilir. Şuanda gördüğüm tekrar erteleme yapmamış iyi gibi gözüküyor erteleme sistemi.
[MENTION=10960]fth[/MENTION] ne bu sinir? Ufak birşeye bu kadar sinirleniyorsan hayat seni çok üzer. 100 kanaldan bırak 50 tanesini 5 tanesi olsa çok abartı rakamdır incelemek gerekir. Bence bir yönetici desteğine yaz hocam. Hiç sanmıyorum yükleme hızının etki edeceğini. Son 10 güne baktığımda günde binlerce kanal yapılıyor kapanma oranı %0.08'i geçtiği gün yok.
Erteleme kısmı dün benim yaptığım otomatik erteletme sisteminden dolayı olmuş. Fakat ondan öncesinde fişek hızının bozulduğu çok an oldu. Kaldıki sende bunu çoğu zaman konuda doğru zamanlarda yazdın. Fakat hocam ismini vermeyeceğim üyelerim var. Kişiler günde her üyeliğine 50.000 video basıyor. Ortalama 10 kişi gelip aynı saatte 50.000 video basınca haliyle sistem şişiyor ve zamanlama şaşıyor. Yani bu videoyap içinde son 5-10 gündür olan bir durum değil ki 3 yıldır olan bir durum. Her an sistem saniyesinde yükleyemez ki. Sen yükleme emri verdiğinde 1-2 saat geçikmeli olsada yapıyor mu yapmıyor mu? 1-2 saat en kötü günde 24 saat içinde yapıyor mu yapmıyor mu?
Eski üyem olduğunuzu biliyorum fakat 100 kanaldan 50 si kapanıyorsa bence biraz stop verme zamanınız gelmiş. hatta yerinizde olsam 100 tanede 5 tanesi kapansa hiç düşünmez stop verir. Yönetici desteğiyle görüşür nedenini araştırırdım.
Youtube stabil bir sistemle çalışmıyor. Hergün kendini yeniliyor. Hergün bir şekilde tarama yapısını geliştiriyor.
Mesala son 2 ayda ne gibi yeniliklerle kanal kapatmalarını keşfetmeye başladı?
- Adsense içerisinde çok kanal kapanınca, çok telif gelince, çok ünlemli video çıkınca adsenseyi spame alıyor. yeni kanal bağlayınca o kanalı otomatik kapatıyor. Bunu 5 ay önce yt yapıyormuydu, hayır. Yeni bir yapı getirdi.
- Bir kişi kanalını mobil mi yoksa pcden mi açmış bakıyormuydu, hayır bakmıyordu. Ama şimdi bir kişi mobil ve mobil uygulamayla onlarca kanal açamıyor. Youtube biliyor.
- Bugün 10 kanal açtın. 10 tanesinede aynı şifreyi verdin. 1 tanesi kapanınca yüksek oranda 9 tanesinide kapatıyor.
Baktığımız zamanda yt hiç durmuyor. Son 2 ayda bunlar benim gördüklerim ve bildiklerim oldu. Yani sen 100 kanalımdan 50 si kapanıyor yazıp desteğini almadan hiç birşey değiştirmedim kanallarım kapanıyor bu botdan dersen sende hata yapmış olursun.
Şöyle bir düşün fatih hocam, bu yılın başından beri 1 tane kullanıcım kapanmamı çözemediniz diyemez. Bir bakın geçmişe hocam. Belki binlerce kişi konuda kapanmam oluyor yazmıştır. Bunu sende iyi görüyorsundur aslında ama sende uzun süredir çalışan biri olarak
Evet cahit hocam erteleme olayını benim sistem bir çok kişide otomatik yapmış. bir erteleme yapısı kurgulamıştım düzenli görebilmesi hızlı atmaması adına. ama yapı biraz sıkıntılı olmuş ondan ertelemiş hocam. inş tekrarı olmayacak
![]()
Ana sayfada yükleme yaparken bu hatayı alıyorum. Benden başka alan varmı?
İsin ilginç tarafi efe hocam konuya ve destege yazılan sorunları görüyorsun ama buna bir bilgi bir aciklama yapmadan geciyorsun ya o beni düşündürüyor gerçekten o eski günlerdeki desteğini özledim neredeyse 2yildir araliksiz sadece senin botunu kullanıyorum ama şu kapanma konusunda yasadigim destek sorunu kadar bi sorun yasamadim
Bu kadar kişinin kanalı kapanmıyor da sizin niye kapanıyor. Hep aynı kişiler yazıyor. Muhtemelen tek modemle yüzlerce kanal açıyorsunuz. Modemi resetlediğiniz zaman ip değişir ama ip bloğu aynı kalır. 4 tene farklı modem kullanıyorum. Günde 5 ten fazla kanal açmıyorum kapanma yok. Cleanerları kullanın sık format atın. Tek modemle günde 10 kanal aç ondan sonra bot kanalları kapatıyor. İşin zor Web_Scripti.
Bu kadar kişinin kanalı kapanmıyor da sizin niye kapanıyor. Hep aynı kişiler yazıyor. Muhtemelen tek modemle yüzlerce kanal açıyorsunuz. Modemi resetlediğiniz zaman ip değişir ama ip bloğu aynı kalır. 4 tene farklı modem kullanıyorum. Günde 5 ten fazla kanal açmıyorum kapanma yok. Cleanerları kullanın sık format atın. Tek modemle günde 10 kanal aç ondan sonra bot kanalları kapatıyor. İşin zor Web_Scripti.
Birşey biliyormuş gibi konuşmasanız? Zaten bot size aynı ip üzerinden kanal bağlayamazsınız diye uyarı veriyor. Sunucular ile attığım 1000 den fazla kanalım var yıllardır ayakta olanlar bile var. Hepsini kendim açtım ve her zaman ip-temizlik-mac değiştirme yaparım. Botla ilgili bir sorun olduğu aşikar. Ben botu başka bir arkadaşa hediye ettim bir daha da bot kullanmayı düşünmüyorum.
Hocam eskisi kadar kolay değil bu işler dediğin gibi olsaydı herkes üç günde zengin olurduİyi niyetli yaklaşımın için teşekkürler kardeşim. Biz bu botu 1 aydır değil 1 seneyi geçti kullanıyoruz.. Nasıl kullanılacağını gayet iyi biliyoruz.. Zaten öncesinden bahsetmiyoruz şuan son 1 aydan bahsediyoruz..Ayrıca o dediklerini ve herkesin o rutin yaptıklarını 2 senedir yapıyoruz. Bir şeyi doğru demişsin. Biz günde 5 kanal değil 50 kanal açıyoruz.. bununda %50 si kapanınca kötü oluyor tabi..
5 kanal 5 modem diyorsun tabiki kapanma yaşamazsın.. Biz günde 50 kanal için 50 modem alacak değiliz eve
![]()
Anlamamışsın bir daha oku istersen. ip değişiyor ama sadece son haneleri. bot uyarı vermiyor bu durumda.
hocam sen her resetlediğinde ip leri not et 50-60 tane falan olsun. blok değişse bile aynı blok tekrar geliyor. sana 3 tane falan blok veriyor. bu üç farklı boloğun sadece son haneleri değişiyor. bloğu döndürüp döndüüp getiriyorlar çoğu kişi bunu fark etmiyor.İp bloklarını her zaman kontrol ederim ilk aldığım ip 85 ile başlıyorsa yeni ip 78 , 79 , 88 yada 95 olana kadar resetlerim 3-4 resette zaten komple değişiyor yani sabit ip bloğu ile hareket etmiyoruz.
hocam sen her resetlediğinde ip leri not et 50-60 tane falan olsun. blok değişse aynı blok tekrar geliyor. sana 3 tane falan blok veriyor. bu üç farklı boloğun sadece son haneleri değişiyor. bloğu döndürüp döndüüp getiriyorlar çoğu kişi bunu fark etmiyor.
mesela
188.248.458.xx
197.267.148.xx
147.364.135.xx
Hepsi böyle turkcell,avea,ttnet...
Anlamamışsın bir daha oku istersen. ip değişiyor ama sadece son haneleri. bot uyarı vermiyor ip değiştiği için.
Hocam eskisi kadar kolay değil bu işler dediğin gibi olsaydı herkes üç günde zengin olurdu![]()
Ben ne diyom sen ne diyon ya. Herkes akıl verir oldu bu ara.![]()
Eyvallah abi öyle olsun..
Pardon ama neyi şikayet ediyosunuz ozaman?Biz günde 5 kanal değil 50 kanal açıyoruz.. bununda %50 si kapanınca kötü oluyor tabi..5 kanal 5 modem diyorsun tabiki kapanma yaşamazsın.. Biz günde 50 kanal için 50 modem alacak değiliz eve
![]()
Birşey biliyormuş gibi konuşmasanız? Zaten bot size aynı ip üzerinden kanal bağlayamazsınız diye uyarı veriyor. Sunucular ile attığım 1000 den fazla kanalım var yıllardır ayakta olanlar bile var. Hepsini kendim açtım ve her zaman ip-temizlik-mac değiştirme yaparım. Botla ilgili bir sorun olduğu aşikar. Ben botu başka bir arkadaşa hediye ettim bir daha da bot kullanmayı düşünmüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.