Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

banada bozuk diye destekten yazmışlar ileteyim dedim abi .kolay gelsin

Eyw alperen hocam :)

Bende aynı şekilde senin yetkili destekde ter döktüğün gibi bende yönetici desteğinde ter döküyorum. Bir arkadaş sağolsun aşağıdaki gibi 1 sayfadan fazla yazmış. Ekranım 27" ama ekrana sığmadı yazısı düşün :P tabiki okuyacağım. Derdi çoktur arkadaşın. Ama buna benzer günde 3 soru yerine 50 soruyu cevaplamayı yeğlerim :) Zor olmuyor değil.

QlYEVv.jpg

Bende aynı şekilde senin yetkili destekde ter döktüğün gibi bende yönetici desteğinde ter döküyorum. Bir arkadaş sağolsun aşağıdaki gibi 1 sayfadan fazla yazmış. Ekranım 27" ama ekrana sığmadı yazısı düşün :P tabiki okuyacağım. Derdi çoktur arkadaşın. Ama buna benzer günde 3 soru yerine 50 soruyu cevaplamayı yeğlerim :) Zor olmuyor değil.

QlYEVv.jpg

Üyelik Id : 617
Hocam kapanmayla ilgili yazdım dünki mesajında bi yanlışlık var 3 gün beklemiştim bana tekrar bakarsan sevinirim..
Hocam birde sence bunun api ile ilgisi varmı yani api key ile ne sıklıkla değiştirmemi önerirsin

Son düzenleme:

Bende aynı şekilde senin yetkili destekde ter döktüğün gibi bende yönetici desteğinde ter döküyorum. Bir arkadaş sağolsun aşağıdaki gibi 1 sayfadan fazla yazmış. Ekranım 27" ama ekrana sığmadı yazısı düşün [emoji14] tabiki okuyacağım. Derdi çoktur arkadaşın. Ama buna benzer günde 3 soru yerine 50 soruyu cevaplamayı yeğlerim :) Zor olmuyor değil.

QlYEVv.jpg
Yazan arkadaş resmen bi makale yazmış :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Sadece bu sayfada yazılanlara cevap verebileceğim arkadaşlar. Yönetici desteğine yazarsanız herkese yavaşda olsa kesin çözülmlü şekilde uğraşarak cevapları veriyorum. Çok cevap yazmayı sevmem sonra satışımı arttırıyor. Neyseki şuanda 5 gündür videoyap yeni üyelik alımına kapalı durumunda olduğundan cevap vermem bana ekstra iş çıkarmaz :)

Hocam yönetici desteğine yazarsanız inanın çözülür. Çok çok farklı durumlardan dolayı kapanabiliyor. Herkes farklı yerde hata yapabiliyor. Veya ayardır kullandıgı yöntemi artık google izin vermez duruma da gelebiliyor.

Yani arkadaşa verdiğim cevabı arkadaş tabi aynen yazabilir. Fakat o ona kalıcı çözümdür. tüm yaptığı yollar inceleyerek yazmışımdır.

Kısmetse hocam geceye tüm bakımları bitmiş olucak ve açacağım.

Sağolasın alperen hocam, aslında facebook u onarmıştım tekrardan bakayım. Hürriyeti de ilk defa duydum onuda onarayım. Artık son günlerde sürekli onarıyorum. Siteler hiç durmuyor alt yapılarını değiştiriyorlar :) bugün mesala dailymotionı onardım o bile alt yapı değiştirmiş.

Ben yaklaşık 3-4 aydır mobil hatlarla kanal yapımına karşıyım. Bundan 3-4 ay önce youtube mobil hat kullanımı + benim botu kullananların kanallarını yavaş yavaş kapatmıştı. 3-4 aydır rahat duruyordu. Son 10-15 güne baktığımızda mobil hat kullanımı + benim botu kullananlara çok iyi gözle bakmıyor(benim bot dışını bilemem.). Türk telekom, superonline v.s. ile açılmış kanallara hiç ellemiyor. Özellikle eeepc diye birşey var. Onla açılmış kanalları neredeyse artık youtube yaşatmıyor direk video atılınca içine spamden kapatıyor.

Bakın mobil hattınıza bakıp 10 defa ip değiştirin sadece son hanesinin değiştiğini görürsünüz. yaklaşık 255 de 1 oranda aynı ip gelir. Yani 255 defa ip değiştirince sonra hep aynı ipleri diğer kanallarınızla kullandırır. Tabiki youtube bu bloğu biliyor ve tanıyor. O bloğa bağlı gelen tüm kanallardan 1-2 tanesini spam görünce hele birde bota bağlıysa yaşatmıyor diyebiliriz.

Merhaba hocam,

Ünlem geç 1'i render limit kategorisinde tutmuyorum. Videoyap içerisinde hangi alandan video yüklerseniz yükleyin. Yükleyebiliyorsa videoyap ünlem geç 1'inide her türlü yapar.

Akşam/Geceye doğru açmayı planlıyorum. Baktığım zamanda bilmediğim ve benden izin alınmayan özel yazılımlar videoyap içerisinde cirit atıyor. Bir üyenin 5 saniyede 2000 video emredebildiğini gördüm. Bunun adınada önlemler alıyorum.
aradığım kanı buldum teşekkürler hocam.

hocam toplu yükleme bu gece saat kaç gibi tahmini açık olur ona göre bekliyeceğim ? BU işe başladığımdan beri videoyap kullanıyorum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Teşekkürler

Hocam konu tazeyken sorayım dedim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ertelenen videoları bekleyin göz ardı ederseniz risk taşır dediniz katılıyorum ama her yükleme yapacagım kanalı 10 saat erteliyor buna da bi çözüm lazım hocam bazen o kadar bekleyecek zamanımız olmuyor

bence boşa uğraşıyorsun [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kapanmaların senin botunla ilgisi yok olsa zaten bütün müşterilerin yaşardı aynı sorunu eeepc ilede alakalı olduğunu düşünmüyorum benim her kanalım öyle 6 aylık hatta dafa fazla süredir kazandıran kanallarım var sapa sağlam hiç toplu katliam yaşamadım günde en fazla 5 kanal gitti birazda şansa bağlı herhalde ben buna karar verdim son denemelerimden sonra :D resmen abandım yt ye banamısın demedi :D günde 50 video uyarısını sallamazsam oluyor anca kapanma oda tek kanal kapanıyor bazen oda kapanmıyor :D

---------- Spam Engelliyici 23:20 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

bu arada api v3 e geçildiğinden beri api key değişmedim client bir kaç tane var onları rastgele kullanıyorum ama genelde ortak client kullanıyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam gece açacağım demiştin toplu videoyu onu bekliyoruz

[MENTION=10939]yenerk[/MENTION]

Hocam mailleri satın mı alıyorsunuz yoksa kendiniz mi açıyorsunuz eğer satın olıyorsanız kimden alıyorsunuz söylerseniz sevinirim :)

Not: özel mesaj ayarlarınız dolu ondan burdan yazıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Merak ettiğim bir konu var hocam;
Şimdi tek client çalışıyorum , o kanalın yüklemesi bittikten sonra clienti silip diğer kanalın client bilgilerini giriyorum.Bu otomatik şekilde yapılamaz mı? Mesela kanala token verdik daha sonra modeme reset atıp diğer kanala verdik ve client havuzuna attık . 1. kanalın yüklemesi bittikten sonra 2.kanal'a verilen video emirlerinin yüklemeleri yapılırken kanalın client ve token'ını otomatik olarak algılayıp bilgileri girmesi olabilir mi? Böyle birşey mümkün mü yoksa çok zor birşey mi ?

QlYEVv.jpg

15 gündür yazıyorum henüz tamamlanmadı cilt halinde göndereceğim sorunu:D

Geceye doğru derken Efe hocam neyi kastetmiş olabilir beyler? gece ne zaman doğru olmaya başlar? Yatsam mı? Babam böyle kek yapmayı nerden öğrendi? :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yönetici destek kısmından yaz demiştin en son hocam.. Yazdım 1 hafta falan olacak cevap bekliyorum. :D Acaba 1 sene kullandıktan sonra bu botu son 1 ayda nerede yanlış yaptım merak ediyorum..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Firefox güncellemesi çıktı mı Efe hocam dün çıkıcaktı?

[MENTION=10939]yenerk[/MENTION]

Hocam mailleri satın mı alıyorsunuz yoksa kendiniz mi açıyorsunuz eğer satın olıyorsanız kimden alıyorsunuz söylerseniz sevinirim :)

Not: özel mesaj ayarlarınız dolu ondan burdan yazıyorum.

satın alıyorumda söylesem diğer satıcı arkadaşlara ayıp olur direk tek satıcıya yönlenmeyin parça parça alın bir ara kendimde açtım vaktim olursa açıyorum :D

[MENTION=10939]yenerk[/MENTION] hocam özelden atar mısınız sağlam mail satıcısı bulmak zor sizin kanallar kapanmadığına göre sağlam birisidir.Onuda denemek isterim.

Toplu video açılmış ama "Normal üyeler bir günde maksimum 10.000 video yükleyebilmektedir." yazısı çıkıyor. Ben daha 100 video bile atmadım bugün.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri