Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam özele aldığım bir kanal var onu genele alıyorum sonra kanal linkinden çekecem videoları ancak videoyap toplu ekleme yöneticisinde gözükmüyor videolar.. muhtemelen index almıyor videolar ondan görmüyor ama indexle niye alakası olsun onu anlamadım direk kanalın videolar bölümünde gözüküyor

@Web_Scripti Hocam daily botu kanal limitlerinin dışında şuan uygulanan ip limitine takılıyor mu ? Net aydınlatırmısınız.

Kanaltakipte sıkıntı mı var? Tüm kanallar kapalı görünüyor ödüm koptu :D

An client error occurred: Failed to connect to 2a00:1450:4013:c01::5f: Network is unreachable bu yaziyor

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam özele aldığım bir kanal var onu genele alıyorum sonra kanal linkinden çekecem videoları ancak videoyap toplu ekleme yöneticisinde gözükmüyor videolar.. muhtemelen index almıyor videolar ondan görmüyor ama indexle niye alakası olsun onu anlamadım direk kanalın videolar bölümünde gözüküyor

Merhaba hocam,

bir kanal 10.000 izlenmenin altındaysa youtube api o kanal için 10-12 saat önceki halini çekmesine izin veriyor. ancak güncel kanallarda anlık değişimleri gösteriyor. bu nedenle gizliden genele aldıgında hocam biraz zaman geçince youtube api görmeye başlıyabiliyor.

blogger.com açılmış teşekkürler @Web_Scripti
hepimize hayırlı olsun........
http://www.ytpara.com/7797/web_scripti.html

:) forum konusunu açmadan sen yazmıştın. inş çok güzel bir kazanç kapısı daha olmuş oldu.

@Web_Scripti Hocam daily botu kanal limitlerinin dışında şuan uygulanan ip limitine takılıyor mu ? Net aydınlatırmısınız.

Merhaba hocam,

benim proxy sistemim var. daily yüklemelerinde 35.000 farklı ip ile işlemleri yaptırıyorum. fakat tabiki %100 limitler haricinde takılmıyor mu takıldıgı oluyor.

Kanaltakipte sıkıntı mı var? Tüm kanallar kapalı görünüyor ödüm koptu :D

An client error occurred: Failed to connect to 2a00:1450:4013:c01::5f: Network is unreachable bu yaziyor

merhaba üstad, google un sunucusu yanıt vermemiş bu nedenle uyarı vermiş hocam. istatistkleri dağıttıkları sunucularında bir bakım yapıyor olabilirler.

Tamam onu açmıştım, kapattım ama halen aynı şekilde yükleniyor, ne yaptıysam düzeltemedim.

Merhaba üstad,

örneğin 100 video çekme emri verdin. ünlem geç 2 açıktı. ama daha videolar yüklenmemişti. ama emir verilmişti.. bu nedenle sen artık ünlem geç 2 yi pasif etsende o 100 videoda ünlem geç 2 yi aktif edecektir. emri verirken çünkü işlemi başlatıyor. ama ondan sonra vereceklerinde uygulamaz. toplu video yöneticisinde ünlem geç 2 ile başlıkları düzeltiniz. aksi durum varsa yönetici desteğine yazabilirsiniz hocam

Hocam sizden bi istedğim var dailymatıon ıcın aslıdnda vıdeoyapa bı program daha yazsanız ornek 1saatlık vşdeoyu kesicek bızım ıstedgımız şekılde ornek 5 dakıka 7dakıka şeklınde bunu acılen yapma durumunuz varmı bu sekılde dailymatıonda kısa ama çok fazla video atma durumumuz olur ?

şuan boyle programlar var ama tek tek kesiyor bunlar bız toplu atıcaz vıdeoyu program partla bolucek?

Hocam sizden bi istedğim var dailymatıon ıcın aslıdnda vıdeoyapa bı program daha yazsanız ornek 1saatlık vşdeoyu kesicek bızım ıstedgımız şekılde ornek 5 dakıka 7dakıka şeklınde bunu acılen yapma durumunuz varmı bu sekılde dailymatıonda kısa ama çok fazla video atma durumumuz olur ?

şuan boyle programlar var ama tek tek kesiyor bunlar bız toplu atıcaz vıdeoyu program partla bolucek?

Toplu video haricinde var, toplu videoda yok henüz ama kısa sürede inş planlayacağım hocam

Toplu video haricinde var, toplu videoda yok henüz ama kısa sürede inş planlayacağım hocam

Hocam bu video ortası reklam menüsü değişmiş. Ben imacros ile video ortası reklam koymayı denedim olmadı. Bunu yeni menüye göre düzenlemediniz mi? Düzenlemediyseniz ne zaman düzenlersiniz. Bir kaç kanal var bu şekilde video ortası reklam koyamıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe abi müsait olduğun'da destek'E bakabılırmısin acaba ?

Son düzenleme:
Hocam daılymatıodna ornek pcden 30tane video attım ama etk ve açklamasını vıdeoyaptan gırıcem ama videoları genele almıtor hepsıne teker teker kategorı seçın dıyor 30tane gırçık helsıen kategorı seç işkence aca Video yonetıcısı kısmıne vıdeoları genele al dıye bi buton koyarmısınız yanı ben yt çalışırken vıdeoları vdsten atar vıdepyaptan etk ve açk gırerıdım burdada aynı şekıl etk ve açklama gırıcem ama vıdeolar hep gızlı tek tusla kategorı verıp genele almakta yok :( bı yardımcı olursanız sevınırım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazdım cumadan beri 40-45 kanal kapandı bakabilirsen sevinirim. Açtığım kanallar 1 gün sonra kapaniyo daha önce böyle olmamıştı.!!

merhaba beyler,

DM videoyap botu, günlük yükleme limiti dolunca kalan videoları yüklemeye ertesi gün devam ediyor mu aynı kanala ?

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] 6 saat erteliyor sonra yüklemeyi tekrar deniyor

@Web_Scripti hocam konuya baktım goremedım ama... daily de otomatık kanal çekme yokmu ? yt deki gibi bır kanal belırlemek ıstıyorum. o kanala vıdeo atıldıgında otomatık benım kanalıma gelmesını ıstıyorum.

Toplu video uploadda HTTP hatası alıyorum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekten yazdım ama burdan da yazayım dedim. Özel vds m var fakat hata devam ediyor. Üyelik Id : 15405

Firefox eklentisinde client oluşturulamıyor sorunu alan oluyor mu dostlar? Bugün hiç kanal ekleyemedim. İki gün önce sorunsuz yapıyordum halbuki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri