Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Evet hocam Otomatik ve toplu yüklemelerde blogspot.com a yüklenmesi mümkün olabilir mi acaba?

Merhaba hocam,

Teşekkürler öneri için. 1-2 gün içinde yüklenen her videoyu pingleme sistemi yapıyordum. Onuda içerisine entegre ederim. Hayırlı günler

Dostum kendi hesabımı arkadaşıma verdim. Hatırlarsan bir başka arkadaşım içinde hesap almıştım kredi kartımda yer yoktu şimdi bir tane daha kendime alacağım 2 tane üyelik ücreti ödeyeceğim yine kredi kartımda yer olmadıgı için banka, şans oyunları bilgilerini yollama şansın varmıdır acaba

hayırlı satışlar

Hocam deneme imkanım varmı.Bir de Banka kartı ile ödeme varmı.Ayrıca 1 aylık alabilme imkanımız varmı .Teşekkür ederim

Dostum kendi hesabımı arkadaşıma verdim. Hatırlarsan bir başka arkadaşım içinde hesap almıştım kredi kartımda yer yoktu şimdi bir tane daha kendime alacağım 2 tane üyelik ücreti ödeyeceğim yine kredi kartımda yer olmadıgı için banka, şans oyunları bilgilerini yollama şansın varmıdır acaba

hayırlı satışlar

Merhabalar, sistemimizi arkadaşlarınıza tanıttığınız için çok teşekkür ederim. Gerekli bilgileri sistemdeki ticketınızdan cevapladım. Hayırlı geceler dilerim

Hocam deneme imkanım varmı.Bir de Banka kartı ile ödeme varmı.Ayrıca 1 aylık alabilme imkanımız varmı .Teşekkür ederim

Merhabalar, sistemdeki üyeliğinize cevap verdim hocam. Site üzerinden kredi kartı veya paypal ile alabilirsiniz. Ama banka kartı malesef geçmiyor, eğer sizde diğerleri yoksa garanti bankasına havale yapabilirsiniz. Siteden ödediğiniz anda sistem aktif eder ama garantiye havale yaparsanız benim onaylamam 2-3 saati bulabilir. Hayırlı olsun şimdiden.

kredi kartıyla 1 aylık alamaya çalısıyorum fakat hata veriyor. İşleminize banka onay vermiyor.Lütfen kart bilgilerinizi kontrol edin yazıyor. sorun nerde olabilir bilen varsa yazabilirmi

Bomba gibi gelişmeler devam ediyor:
+ Toplu video sayfasında videoları özgünleştirme eklenmiştir. Şuanda her video için 1 sn lik özgünleştir butonuna basmanız gerekiyor. Yakında tümünü özgünleştir butonuyla çevirebileceksiniz.

+ Bugün 3 bot daha eklenmiştir. ( www.metacafe.com www.zapkolik.com videonuz.ensonhaber.com)

kredi kartıyla 1 aylık alamaya çalısıyorum fakat hata veriyor. İşleminize banka onay vermiyor.Lütfen kart bilgilerinizi kontrol edin yazıyor. sorun nerde olabilir bilen varsa yazabilirmi

Bugün kredi kartıyla ve paypal ile süre satın alan bir çok arkadaş mevcuttur. Girdiğiniz kart belkide para kart olabilir. Dilerseniz paypal sayfasına girip paypalda üyelik oluşturmadan kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz. Site üzerinde yapılan her ödeme sonrası sistem otomatik olarak sürenizi anında hesabınıza ekler.

Bomba gibi gelişmeler devam ediyor:
+ Toplu video ekleme sayfası için toplu özgünleştirme eklenmiştir. Artık tek tek özgünleştirme butonuna basmak yerine tümünü özgünleştir butonuna basarak 50 videoyu özgünleştirebilir, tek tuşla da 50 videoyu yükleyebilirsiniz.

Bugün eklenen botlar:
+ Cracked.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyanimalvideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videojug.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Metacafe.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

Şuanki aktif botlar:
+ Youtube.com (Toplu aramayla video çekme, toplu kanal çekme, özgünleştir ve aynen çek özellikleri mevcuttur. )
+ Facebook.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailymotion.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Liveleak.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Alkışlarlayaşıyorum.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Killsometime.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyplace.org (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ izlesene.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Espn.co.uk (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Bing.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Reuters.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ntv.ru (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Cnn.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videobash.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vimeo.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Mynet.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Siz.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videos.r7.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vk.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Timsah.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyvinevideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vinescope.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Hurriyet.com.tr (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Stupidvideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videoizle.co (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Haber365.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Haberturk.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailyhaha.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ekolay.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Medyafaresi.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Fragmantv.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vine-videos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Uzmantv.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Replikizle.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Worldstarhiphop.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Epicfail.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ensonhaber.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Zapkolik.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

Üye olan herkes bot isteğinde bulunabilir. En geç 48 saat içerisinde istediğiniz botu/botları sisteme entegre ediyoruz.

1 Aylık Satın Alınmıştır.

Hayırlı olsun, umarım sistemi beğenirsiniz. Her türlü sorunuzu sol bölümdeki destek biriminden yazabilirsiniz. Hayırlı kazançlar...

bende dün aldım sistem maşallah çok hızlı özgünleştirmenin faydasını da görüyorum

Arkadaş güven veriyor gerçekten. Bende kullanıyorum gayet memnunum kullanışlı bir sistem yapmış özgünleştirme olayı fark yaratıyor zaten. Destek bölümüde çok iyi ilgili ve hızlı geri dönüşü var olası bir durumda.

2800 e Aşkın Üyemizle Birlikte Büyüyoruz.

Merhabalar,

Sistemin yaptıklarını 2 cümle ile özetlemek gerekirse: Youtube ve bir çok botunu yazdığımız sitelerden sadece link girerek o sayfadaki videoyu kendi sayfanıza özgünleştirerek çekebilirsiniz ve bu işlemde logonuzu, intronuzu, altyazınızı ekleyebilirsiniz. Youtube kelime arama aracıyla, plasylist çekme aracıyla veya kanal çekme aracıyla toplu video ekleyebilirsiniz.

Sistemin Yaptıkları :

1-) 20'den fazla siteden sadece linkiyle videoyu kendi hesabınıza atabilirsiniz.
Özgünleştir butonuyla bu sitelerdeki başlıkları düzenlersiniz ve çok hızlı bir biçimde kanalınıza atarsınız. (Not : Açıklama kısmına sitenizin veya kanalınızın linkini girmeniz ciddi derecede seo ya etkisi vardır.)

2-) Toplu video ekleme özelliği sayesinde 5 saniyede 150 adet videoyu çekim listenize eklersiniz . Tek tek video eklemede sınır bulunmamaktadır. Şuanlık toplu video yüklemede günlük 150 adet hak bulunmaktdır. Dilerseniz ekstra ücretlerle video hakkınızı sınırsız uzatabilirsiniz.

3-) Bir sitedeki video'nun mp4,flv,avi gibi adreslerini kopyalayarak anında youtube ekliyebilirsiniz.

4-) Yüklediğiniz tüm videoları seri olarak embedlerini alabilirsiniz. Önceden yüklediğiniz videolar alanında görebilirsiniz.

5-) Yüklediğiniz videolar 30 mb altındaysa videolarınıza otomatilk alt yazı ekliyebilirsiniz..

6-) Yüklediğiniz videolardaki sesleri isterseniz sildirebilirsiniz ve bir çok Eşleşen üçüncü taraf içerik uyarısını atlatmış olursunuz..

7-) Çektiğiniz video sonuna otomatik belirttiğiniz intro yazıyı atabilirsiniz. Böylelikle farklı süreli, resimli video yüklemiş gibi olursunuz. 3. eşleşme oranı düşer, kazançlarınız artar, youtube dan aldığınız hit özgün gözüktüğü için artmış olur.

8-) Video üstüne otomatik video üstüne logonuzu basabilirsiniz.

9-) Yüklediğiniz her video belirttiğiniz blogspot.com hesabınıza otomatik konu açar. Konuyu açarken başlık, açıklama, etiket ve embed kodunuzu otomatik yazar.

10-) Ücretsiz video scriptimizi veriyoruz. Videoyap.com la yüklediğiniz her video otomatik sitenizde yayınlanıyor. Ve video resimlerini otomatik hostunuza çekiyor.

11-) Özgünleştirme butonuyla herkesden farklı çok hit alan videolar yükleyin. Videoyap.com'un özel sistemidir. Bizi seçip her ay yenileyenlerin %70 tercih sebebidir.

12-) Yükleyeceiğiniz videolarda otomatik telif hakkı veren bir video bulunuyorsa onu sistemimiz uyarır ve size yükletmez. Bu telif hakkı 3. şahıs hakları değildir. Kanalınızın uyarı hakkını götüren videolardır.

13-) Videoları yüklerken zaman çubuğu cıkarır. Siz videonuzun kaç boyutu olduğunu, % kaçının yüklendiğini anlık görebilirsiniz.

14-) Videoyap.com üzerinden destek bölümü ortalama 15 dakika ile 3 saat arasında dönüş yapmaktadır.

Alt bölümdeki maddeler yenidir, tanıtım videosunda geçmemektedir.

15-) Hangi kanaldan hangi kanalınıza video çekileceğini ekleyin, sistem karşı kanala her eklenen videoyu belirttiğiniz kanalınıza yüklesin. Ayrıca 25 kanalınıza dilediğiniz kadar kanal çekim emri verebilirsiniz. Toplu video günlük hakkınız kadar ekleme yapabilir.

16-) Çektiğiniz videonun açıklamasında başkasının linki bulunuyorsa sistem otomatik siler.

17-) Botlarla veya manuel eklediğiniz her video hangi yabancı dildeyse o dilde düzgün eklenir.

18-) Kanallarınızın açık veya kapalı olduğunu, kaç video, kaç izlenme ve kaç abonesi olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca kanallarınıza son video yükleme tarihlerini de görebilirsiniz.

19-) Günlük toplu video hakkı yetersiz geldiyse ek ücretle günlük hakkınızı arttırabilirsiniz.

20-) Toplu video ekleme sayfasında dilerseniz tek tuşla tümünü özgünleştirebilirsiniz.

Şuanki aktif botlar:
+ Youtube.com (Toplu aramayla video çekme, toplu kanal çekme, özgünleştir ve aynen çek özellikleri mevcuttur. )
+ Facebook.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailymotion.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Liveleak.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Alkışlarlayaşıyorum.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Killsometime.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyplace.org (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ izlesene.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Espn.co.uk (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Bing.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Reuters.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ntv.ru (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Cnn.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videobash.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vimeo.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Mynet.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Siz.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videos.r7.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vk.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Timsah.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyvinevideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vinescope.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Hurriyet.com.tr (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Stupidvideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videoizle.co (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Haber365.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Haberturk.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailyhaha.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ekolay.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Medyafaresi.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Fragmantv.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vine-videos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Uzmantv.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Replikizle.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Worldstarhiphop.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Epicfail.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ensonhaber.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Zapkolik.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

Not : Youtube'dan,dailymotion'dan,liveleak'den ve facebook'dan çekilip youtube hesabınıza eklenecek video kalitesi o videonun en yüksek çözünürlüğüne aittir.

Video Tanıtımı : Video içerisinde Video ekleme(Özgünleştirme ve aynı özelliği), Toplu video ekleme ve Otomatik Blogspot konu & Websitenize otomatik ekleme bulunuyor.

Sesli Videoyap.com tanıtım videosu
Videoyap.com - Toplu Video Yükleme - Özgün video yükleme(Sesli Anlatım) - YouTube
Sessiz Videoyap.com tanıtım videosu
Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video ve Toplu Video Ekleme Botu - YouTube

Aylık ücreti : 15.00 TL
Yıllık ücreti : 99.00 TL

Videoyap.com üzerinden kredi Kartınız veya Paypalınızla ödeme yapabilirsiniz(online hesabınızı update eder)
Ayrıca pm atarak veya site üzerinden desteğe yazarak havale ile ödeme yapabilirsiniz.

Paypal-creditcard-logo.jpg

Videolar 1 gbit hat ile yüklenir.

www.videoyap.com

sayac.jpg

Özgünleştirme örnek ekran görüntüsü:

Not: Başka sitelerden videoları hesabınıza kolay atmanız için video linki bulan programlar :

+ Chrome için Video Link bulucu program.
+ Firefox için Video link bulucu program.
+ İnternet Explorer için Video Link bulucu program.

Videoyap.com - Yeni Sunucuları ile Artık Daha Hızlı.
Barındırma hizmetinden dolayı MegaTR - Host, Web Hosting, Reseller, Reseller Hosting, Kiralık Sunucu, Domain Tescil teşekkür ederiz

İşlemlerde internet kotanız kullanılmaz, sunucularımızın kotası kullanılır.

Diğer projelerimizden bazıları :
Sitem Kapalı mı ? sitemkapalimi.com
Webscripti.com - Kaliteli Scriptler (11 Yazılım satışı)

Videoyap.com bir Maksimum Bilişim Tic. Ltd. Şti. kuruluşudur.

Sitede destek bölümünden ödeme bildirimi yaptım hocam.En yakın zamanda onaylarsanız çok sevinirim.İyi akşamlar.

Sitede destek bölümünden ödeme bildirimi yaptım hocam.En yakın zamanda onaylarsanız çok sevinirim.İyi akşamlar.

Hayırlı olsun hocam, banka havalesi olduğu için ve hafta sonları 2-3 saatte bir baktığım için geç gördüm. 2 saat beklettiğim için üzgünüm hayırlı geceler

Hayırlı olsun hocam, banka havalesi olduğu için ve hafta sonları 2-3 saatte bir baktığım için geç gördüm. 2 saat beklettiğim için üzgünüm hayırlı geceler

Önemli değil.Eft'min hesabınıza geçmesini beklemeyip hesabımı açtığınız için ben teşekkür ederim.

selam
eğer yt to yt botu sorunsuz ise lütfen ödeme bilgileriniz ile birlikte skype adresinizi pm alayım

Önemli değil.Eft'min hesabınıza geçmesini beklemeyip hesabımı açtığınız için ben teşekkür ederim.
Teşekkürler, hayırlı olsun.

selam
eğer yt to yt botu sorunsuz ise lütfen ödeme bilgileriniz ile birlikte skype adresinizi pm alayım
Hayırlı olsun şimdiden, pm attığınız ödeme yöntemi sistemde mevcuttur. Üye olduktan sonra sol bölümde süre uzat var oradan yaparsanız anında üyeliğinize sürenizi sistem verir. Hayırlı günler

deneme amaçlı 1 aylık satın alınmış eğer memnun kalınırsa sürekli olarak arkadaş ile çalışmayı düşünüyorum

Merhabalar.. Deneme için siteden talepte bulundum.. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri