Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Oto daily tarafından dün yaptığın yenilikte oto kanal çekme sıkıntılı. Mesela tüm kanalı dün günlük x sayıda aktar demişim daha hiç yükleme yapmamış veya x sayıda yüklme yapıldı diiyor giriyorsun kanalda video yok.
Yeni video eklendikçe aktar seçiyorsun çektiğin kabala örneğin 10 video eklenmiş sende 10 video diyor limiti aşmadığı halde kanala giriyorsun 3 video var veya bazısında hiç yok.
Hocam bu alanı test edip stabil çalışacak işimize yaracak bir hale getirirmeni rica ederim.
İkinci bir onuda size destektende bildirmişitim. Bu internal server hatası çok sık yaşanmaya başladı sanırım aşırı yoğunluktan sunucularınız cevap veremeyince timeout a düşüyor. Aynı video yu aynı kanala tekrar tekrar atmakla uğraşmak hem zaman kaybı hem can sıkıcı oluyor. Şuan mesela yine internal server hatası alıyorum. 2-3 tekrardan sonra yükleme yapabiliyorum.

Anlıl yükleyen bir serverım bakıma girdi ama cıkmadı o büyük aktaracı serverdı.

Diğer olay hakkında ise açıklamayı yaptım. Bak hocam bekleyenlerde vardır.

Blogerda bir hesap üzerinden birden fazla blog açabiliyoruz ama bota ekleyemiyoruz bunu ayarlama imkanınız varmı [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam onlarca ayrı hesap oluşturmak yerine bir kaç hesaptan halletmek daha rahat olur diye düşünüyorum.

Henüz bunu blogger api desteklemiyor hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam proxyleri bekliyorum bilgin olsun gelmemiş sanırım hala hata veriyor :)

Videoyap uzerinden blogumuzdaki istedigimiz bir postu silebilsek mesela Mehmet hocam.

İleri de blogger sitelerimize diğer sitelerden spinli özgünleştirerek yazı girme de eklense efsane olur :)

hocam bloggerda yükeleme limiti yapma şansın var mı ? mesela günlük 50 kayıt girmesinde 10 tane girsin ve bunları da belli aralıklarla yapsın. Öteki türlü sandbox oluyor galiba indexlenen urller tekrar deindex oluyor.

İleri de blogger sitelerimize diğer sitelerden spinli özgünleştirerek yazı girme de eklense efsane olur :)

Şu spin işi zor iş ya. Ap ayrı bir dünya hocam. Fakat spin işini araştıracağım. Varsa ücretli apisiyle yapabiliriz bunu :)

hocam bloggerda yükeleme limiti yapma şansın var mı ? mesela günlük 50 kayıt girmesinde 10 tane girsin ve bunları da belli aralıklarla yapsın. Öteki türlü sandbox oluyor galiba indexlenen urller tekrar deindex oluyor.

Hocam tam üzerine bastın... Bugün...

Dipnot: Buarada şuana kadar ben anlık yüklemeli çok blog yaptım. Öyle hitler yapıyor ki akıllara ziyan. Yani şuanlık bir sandbox söz konusu olmadı. Ama dakika aralıklı yükletmeyi hallediyorum...

Şu spin işi zor iş ya. Ap ayrı bir dünya hocam. Fakat spin işini araştıracağım. Varsa ücretli apisiyle yapabiliriz bunu :)

Dipnot: Buarada şuana kadar ben anlık yüklemeli çok blog yaptım. Öyle hitler yapıyor ki akıllara ziyan. Yani şuanlık bir sandbox söz konusu olmadı. Ama dakika aralıklı yükletmeyi hallediyorum...

Hocam bir de dilediğimiz yt kanalı video yüklediğinde otomatik olarak bloğumuza aktarsa şukela olma mı :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe Abi sana dedim ya 1 video yüklenmiş abi kanalın video yöneticisene girdim baktım 10 video yüklenmiş sadece 1 duzgun yayınlanmıs dıgerleri Başlığı Untitled olmuş videoyu acınca Yayınlama Sürüyor .. Bu Videonun yayınlama işlemi devam ediyor yakında hazır olacaktır yazıyor niye böyle birşey olmuş olabılır acaba ?

Hocam bir de dilediğimiz yt kanalı video yüklediğinde otomatik olarak bloğumuza aktarsa şukela olma mı :)

İleride inş youtube to blog takip yapacağım. Fakat şu etapda ilk önce bugün getirdiğim otomatik ve zaman aralıklı yükletmelerin üstesinden gelelim :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe Abi sana dedim ya 1 video yüklenmiş abi kanalın video yöneticisene girdim baktım 10 video yüklenmiş sadece 1 duzgun yayınlanmıs dıgerleri Başlığı Untitled olmuş videoyu acınca Yayınlama Sürüyor .. Bu Videonun yayınlama işlemi devam ediyor yakında hazır olacaktır yazıyor niye böyle birşey olmuş olabılır acaba ?

Dailymotion api çince gibi dilleri desteklemiyor ve sıkıntı oluşturuyor. Bir eklenti ile uzak doğu dillerindeki karakterlerin sıkıntısız destekletmesi varmış fakat henüz bulamadım. Bu nedenle başlığını giremediğinden yayına çıkarmamıştır dailymotion.

Hocam botunuzun özelliklerini tam olarak bilmiyorum.Torrentten dailymotiona yükleme yapabiliyormuyuz.Yüklenmiyorsa bu özelliğin eklenmesini sağlayabilirmiyiz.
Şimdiden teşekkürler

Hocam bloglar ile kazanç olayı biraz riskli gibi geliyor. Komik videoları ele alsak bile bazılarında reklam çıkmıyor ve haliyle acaba video da mı sorun var diye düşünüyor insan. Kazanç olarak bu riski almaya değer mi henüz hitlenen blog yok elimde onun için fikir yürütemiyorum.

Ayrıca diğer konu web spin işi gerçekten süper olur tadından yenmez :)

Dailymotion api çince gibi dilleri desteklemiyor ve sıkıntı oluşturuyor. Bir eklenti ile uzak doğu dillerindeki karakterlerin sıkıntısız destekletmesi varmış fakat henüz bulamadım. Bu nedenle başlığını giremediğinden yayına çıkarmamıştır dailymotion.

Hocam videoların başlıkları ingilizce . 1 tanesi düzgün yüklenmiş okadar

Not : Abi Bir Tanede Otomatiğe Bıraktığım Başka Kanal Partner Ama Videoyöneticisin'Den bakıyorum Kazanma Kapalı kapalı diyor neden acaba ?

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] En son süreli yükleme özelliği ve diğer özellikler için teşekkür ederim.

Arkadaşlar,

bugün desteğe neredeyse hiç bakamadım. 2 bölümle alakalı çok yenilik getirdiğim için yönetici desteğini biraz boşlamış oldum. Gece yarısı inş yönetici desteğine tekrardan bakmaya devam edeceğim. bol kazançlar

Hocam botunuzun özelliklerini tam olarak bilmiyorum.Torrentten dailymotiona yükleme yapabiliyormuyuz.Yüklenmiyorsa bu özelliğin eklenmesini sağlayabilirmiyiz.
Şimdiden teşekkürler

Torrent'den youtube kanalına aktarma var. hafta sonuna inş dailymotion kanalına atarmada olucak.

Hocam bloglar ile kazanç olayı biraz riskli gibi geliyor. Komik videoları ele alsak bile bazılarında reklam çıkmıyor ve haliyle acaba video da mı sorun var diye düşünüyor insan. Kazanç olarak bu riski almaya değer mi henüz hitlenen blog yok elimde onun için fikir yürütemiyorum.

Ayrıca diğer konu web spin işi gerçekten süper olur tadından yenmez :)

Hocam youtube adsensen ile web adsensen farklı olsun. Web adsensene Allahın izniyle hiç birşey olmaz. Sadece yayınladığın yani blogda paylaşdıgın videolar film,dizi,çizgi film, talk show gibi direk studio yapımcılarına ait birşey olmasın.

Diğer tarafda youtube adsensenin riski ise hiç değişmez. o banlanacaksa blogda yayınladın diye banlanmaz zaten. Bu nedenle blogun hiç bir şekilde dezavantajı bulunmuyor. Şahsen ben 3. ayına girecek ve blog işinden iyi kazanan tanıyorum. Benim kendime ait bloglarımda şu sıralarda yt ve daily kazancımı geçecek duruma geldi. Çok blog yap, studio yapımcılarına ait şeyleri blogunda paylaşma. Gerisi gelir..

Hocam videoların başlıkları ingilizce . 1 tanesi düzgün yüklenmiş okadar

Not : Abi Bir Tanede Otomatiğe Bıraktığım Başka Kanal Partner Ama Videoyöneticisin'Den bakıyorum Kazanma Kapalı kapalı diyor neden acaba ?

Merhaba hocam,

başlıkla alakalı incelemeyi gece yapacağım. Şuanda blogger bölümüne blog yöneticisini yapmakla uğraşıyorum.

--

Kanal partnersa kazanc kapalı diyorsa o videolarda daily telifi vermiş demektir. Eğer tüm videolarında para kazanma kapalı diyorsa kanalın mail ve şifresini yazarmısın. daha önce karşılaşmadıgım bir durum demektir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] En son süreli yükleme özelliği ve diğer özellikler için teşekkür ederim.

Rica ederim şeref hocam, bu hafta blogger ve dailymotion bölümlerine bomba gibi özellikler gelicek. Önerilerin için teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Üyelik Id : 501

20 VDS bekliyorum hocam, eğer yoğunsan direk siteden mi alayım ? Acil lazım da.

Arkadaşlar,

bugün desteğe neredeyse hiç bakamadım. 2 bölümle alakalı çok yenilik getirdiğim için yönetici desteğini biraz boşlamış oldum. Gece yarısı inş yönetici desteğine tekrardan bakmaya devam edeceğim. bol kazançlar

Torrent'den youtube kanalına aktarma var. hafta sonuna inş dailymotion kanalına atarmada olucak.

Hocam youtube adsensen ile web adsensen farklı olsun. Web adsensene Allahın izniyle hiç birşey olmaz. Sadece yayınladığın yani blogda paylaşdıgın videolar film,dizi,çizgi film, talk show gibi direk studio yapımcılarına ait birşey olmasın.

Diğer tarafda youtube adsensenin riski ise hiç değişmez. o banlanacaksa blogda yayınladın diye banlanmaz zaten. Bu nedenle blogun hiç bir şekilde dezavantajı bulunmuyor. Şahsen ben 3. ayına girecek ve blog işinden iyi kazanan tanıyorum. Benim kendime ait bloglarımda şu sıralarda yt ve daily kazancımı geçecek duruma geldi. Çok blog yap, studio yapımcılarına ait şeyleri blogunda paylaşma. Gerisi gelir..

Merhaba hocam,

başlıkla alakalı incelemeyi gece yapacağım. Şuanda blogger bölümüne blog yöneticisini yapmakla uğraşıyorum.

--

Kanal partnersa kazanc kapalı diyorsa o videolarda daily telifi vermiş demektir. Eğer tüm videolarında para kazanma kapalı diyorsa kanalın mail ve şifresini yazarmısın. daha önce karşılaşmadıgım bir durum demektir.

Rica ederim şeref hocam, bu hafta blogger ve dailymotion bölümlerine bomba gibi özellikler gelicek. Önerilerin için teşekkürler.

Abi Mail Adresi ile Şifreyi Yolladım Üyelik Id : 10530

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Mehmet hocam sorunumu nerden anlatacagimi bilmiyorum 2hesap kullaniyordum tam olarak zaman bilmiyorum hesaplarimda sure leri dondurmustum bugun girdigimde ise 0 sure oldigunu gordum acaba sorunuma care bulurmusun

3 gundur cevap bekliyorum mehmet hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri