- Web sitesi
- www.videoyap.com
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Oto daily tarafından dün yaptığın yenilikte oto kanal çekme sıkıntılı. Mesela tüm kanalı dün günlük x sayıda aktar demişim daha hiç yükleme yapmamış veya x sayıda yüklme yapıldı diiyor giriyorsun kanalda video yok.
Yeni video eklendikçe aktar seçiyorsun çektiğin kabala örneğin 10 video eklenmiş sende 10 video diyor limiti aşmadığı halde kanala giriyorsun 3 video var veya bazısında hiç yok.
Hocam bu alanı test edip stabil çalışacak işimize yaracak bir hale getirirmeni rica ederim.
İkinci bir onuda size destektende bildirmişitim. Bu internal server hatası çok sık yaşanmaya başladı sanırım aşırı yoğunluktan sunucularınız cevap veremeyince timeout a düşüyor. Aynı video yu aynı kanala tekrar tekrar atmakla uğraşmak hem zaman kaybı hem can sıkıcı oluyor. Şuan mesela yine internal server hatası alıyorum. 2-3 tekrardan sonra yükleme yapabiliyorum.
Anlıl yükleyen bir serverım bakıma girdi ama cıkmadı o büyük aktaracı serverdı.
Diğer olay hakkında ise açıklamayı yaptım. Bak hocam bekleyenlerde vardır.
Blogerda bir hesap üzerinden birden fazla blog açabiliyoruz ama bota ekleyemiyoruz bunu ayarlama imkanınız varmı [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam onlarca ayrı hesap oluşturmak yerine bir kaç hesaptan halletmek daha rahat olur diye düşünüyorum.
Henüz bunu blogger api desteklemiyor hocam