Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Yönetici desteğine yazarmısın hocam, yazarkende mesaj kutucugunun altındaki tiki kaldırırmısın

tabiki hocam

---------- Spam Engelliyici 14:29 ---------- Önceki Mesaj 14:28 ----------

@Web_Scripti hocam attıgım mesaja dönüş olmadığı için ikinci mesajı gönderemiyorum.ÖZelden pm attım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destek'e bakarmısınız ufak bi öneride bulumdumda Üyelik Id : 10530

Arkadaşlar, akşama kadar pc başında olamayacağım. Herkese bol kazançlar.

tabiki hocam

---------- Spam Engelliyici 14:29 ---------- Önceki Mesaj 14:28 ----------

@Web_Scripti hocam attıgım mesaja dönüş olmadığı için ikinci mesajı gönderemiyorum.ÖZelden pm attım

Merhaba hocam,

Yüklemek istediğiniz videonun içeriği eşleşeni anında veriyor. Daha youtube tarafından linki alınamadan bile eşleşen verdiğinden bu tarzda bir durum gösteriyor. Daha önce böyle birşey görmemiştim fakat galiba youtube bir yapı değişikliğine gidiyor. video yüklenirken eşleşen verirse bu şekilde belkide bilgi vermeye başladı. Eğer böyle bir durum başlıyorsa yüklendiğinde eşleşen verdiğinde videoyu sildirebiliriz. Çünkü ben sıradan bir video denemesi yaptım sizin kanala yükledi. sizin video neden yüklenemediğine baktıgımda ise video yüklenmiş aslında fakat daha işlenme aşamasına girdiği gibi eşleşen verdiği için bu hatayı vermiş gözüküyor. net birşey söylemek mümkün değil ama eşleşen verdiği için olmuş diyebiliriz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destek'e bakarmısınız ufak bi öneride bulumdumda Üyelik Id : 10530

önerin süper üstadım, kısa sürede uygulamasını yapacağım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam pm attım.Bakarmısın.

dailymotion için video çekecek misiniz bu gece? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

benim yt to yt çalışan otomatik botda sorun var.bot arada tıkanıyor,girip manuel başlatmamız gerekiyor bazen.şimdi girdim bunun için videoyapa ve ilgili sayfadaki sürenin geçtigini gördüm.normalde işte burada manuel kontrol yaptırıyordum ama şimdi manuel kontrole tıkladıgımda bütün kanallarda "Karşı veya sizin kanalda hata var." diyor...bu bana özel bişey mi yoksa şuan genel bi sorun varmı bu konuda :)

Merhaba hocam,

Yüklemek istediğiniz videonun içeriği eşleşeni anında veriyor. Daha youtube tarafından linki alınamadan bile eşleşen verdiğinden bu tarzda bir durum gösteriyor. Daha önce böyle birşey görmemiştim fakat galiba youtube bir yapı değişikliğine gidiyor. video yüklenirken eşleşen verirse bu şekilde belkide bilgi vermeye başladı. Eğer böyle bir durum başlıyorsa yüklendiğinde eşleşen verdiğinde videoyu sildirebiliriz. Çünkü ben sıradan bir video denemesi yaptım sizin kanala yükledi. sizin video neden yüklenemediğine baktıgımda ise video yüklenmiş aslında fakat daha işlenme aşamasına girdiği gibi eşleşen verdiği için bu hatayı vermiş gözüküyor. net birşey söylemek mümkün değil ama eşleşen verdiği için olmuş diyebiliriz.

Mehmet hocam dailymotion yüklemeler yapılmıyor mu? Bir kanal eklemiştim 12 saatte bir tek video atıyor kanala videolar 10 dakikadan kısa genelde... atılan iki videoda o şekilde

Efe hocam rica etsem desteğe bakarmısın. Üyelik Id : 1493

selamlar.

Merhaba hocam,

Üyelik Id : 5097

Üyelik Id : 928

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Aldığım VDS'ler hakkında önemli bir durum var hocam.

Üyelik Id : 501

Destekten yazdım, bir bakar mısın, teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] güzel insan aciliyeti olan bir durum var yardımcı olabilir misin

Üyelik Id : 11038

@Web_Scripti Hocam sistem 3-4 gündür 40-50 videoyu toplu videodan yükleyemedi. ( yt den yt ye) Hala 18-20 video var yüklenmeyi bekleyen..

Aynı durumun daha kötüsü dailymotion için geçerli..

oRada da günde 2-3 video ya yüklüyor ya yüklemiyor. Manuel yüklense zaten aynı hız olacak hemen hemen.

BU yavaşlık ne zaman sona erecek?

Üyelik Id : 13384

@Web_Scripti Hocam sistem 3-4 gündür 40-50 videoyu toplu videodan yükleyemedi. ( yt den yt ye) Hala 18-20 video var yüklenmeyi bekleyen..

Aynı durumun daha kötüsü dailymotion için geçerli..

oRada da günde 2-3 video ya yüklüyor ya yüklemiyor. Manuel yüklense zaten aynı hız olacak hemen hemen.

BU yavaşlık ne zaman sona erecek?

Üyelik Id : 13384

Youtube toplu video beklemesi hiç bir üyede son 20 gündür 3 dakika aksamadı. Tahmini yükleme zamanlarına bakarmısınız? Eğer yüklenme işlemi olmuyorsa yt için ticket oluşturun hocam, sırası geldiğinde incelerim. Ama acil uyarı olarak vakti geldiğinde işlemi yapamayan neden olursa zaten yazar size.

Dailymotion tarafında bir yavaşlık hüküm sürüyor. Daha sistemin o bölümünde yüzde yüz günlük limitler tam kullanılanıyor.

Sebepler:
500 video emri verdin kanala. Ortalama videolar 10 dk. Demek oluyor ki daily sınırı günlük toplam 1 kanal için 120 dk ise o kanalın için günde 12 video yüklemesi gerekiyor. Ama bu emirler içinde örneğin 15. sıradaki video 1 saat 5 dakika. Onu yüklemeye defalarca deniyor. Buda o kanalın yüklenmesini yavaşlatıyor. Bunun için o tür videoları 59 dk ya çevir sistemini cumartesi entegre ettim. Hızlandımı derseniz hafif hızlandı.

Yinede her kanalın verilen emirlerle dailyde tam olarak limitini bitirtemiyorum. Dünden beride onla uğraşıyorum. daily kanallarım bölümüne girdiğinde kullanılan limite sıfır diyorsa henüz limiti var demektir. Buna göre sorgulatıp işlemi yapmayı planlıyorum. Yani indir yükle limit var mı değilde ilk etapda limit varsa indir yükle aşamasını yaptıracağım. Böylelikle 6 saatte bir sürekli kontrollere yetişememek yerine hız katmış olacağız. Şuanda bu yapıya bakıyorum.

---

Saat 15:00 gibi destek mesajlarına bakmaya başlıycam arkadaşlar. Şuanda dailynin toplu videoyu hızlanmasıyla uğraşıyorum

Hocam 38 gun olan hesabımı varlığını bilmediğim boş bir hesaba taşıdım. Sistem herhangi bir uyarı vermedı kullanılıyor gibisinden ve hesabım yok oldu . 2 gundur beklıyorum yaklasık yardımcı olursanız sevinicem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri