Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanalda sıkıntı vardır benimde bi ara yapmıyordu kanala girip baktım sorunluydu, kontrol et sen@Web_Scripti Mehmet hocam dailymotion bölümüde bir haftadır yükleme yapmıyor kanallara sebebi nedir yeni farkettim.. Birçok kanalda çok önceden video emri girilmesine rağmen geçen hafta pazar gününden itibaren yüklemeler durmuş..
Kanalla alakası yok çünkü 50 yi aşkın kanalda video yükleme emri var. Bazılarına bir haftadır yüklenmemiş bazılarına da iki üç günde bir yükleme yapılmış hatta yeni yükleme yapılanlarda var. sorun olsa hiç yükleme yapılmaz. Bu yükleme sorunu epeydir vardı zaten bazen bi bakıyorsun koca günde sadece bir kısa videoy yüklemiş oluyor.Kanalda sıkıntı vardır benimde bi ara yapmıyordu kanala girip baktım sorunluydu, kontrol et sen![]()
Turboyu aç bi kaç saat bırak öyle düzeliyorKanalla alakası yok çünkü 50 yi aşkın kanalda video yükleme emri var. Bazılarına bir haftadır yüklenmemiş bazılarına da iki üç günde bir yükleme yapılmış hatta yeni yükleme yapılanlarda var. sorun olsa hiç yükleme yapılmaz.
acilen bakarsaniz cok iyi olurMerhaba hocam, en son dizine eklenen linkden sonra eklenmişleri tarar ve ekler. Eğer en son dizine eklenen son eklenen içerik değilse yönetici desteğine bu durumu yazıp mail ve şifresini blogun yazarmısın şimdi bende bloguma dizin ekledim bir sıkıntı görmedim hocam.
Şöyle söyleyim hocam, son 15 günde x to yt şeklinde çalışan 23.852 kanal olmuş 22.986 tanesi açık. Kapanan ortalama 900 e yakın kanal olmuş.
Yt to yt niçin kanal kapattırıyor. Yt den indirilen videonun içerisinde gizli bir tanımlama koymuş kopyalayınca kanalı kapatıyor(rendersız kopyalayınca). Örneğin x sitesinden video yükleyince kapanmıyor. Ama diyelim ki bu x sitesi youtube dan içeriği indirip kendi sitesine yüklediyse x sitesinden yüklense kapanabiliyor. İşte o azınlıkta x to yt yapıp kapananları kapsıyor.
[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] nın çektiği yer belkide yt den indirip yüklemişte olabilir.
---------- Spam Engelliyici 19:26 ---------- Önceki Mesaj 19:17 ----------
4 videoyap üyeliğinide inceledim, çok kanal olduğu için hangisine yükledin diye özel kanal olarak bulmam imkansız. hangi üyelik kaç nolu kanallardı hocam bu denediklerin videolarına bakmam ve yt den indirilmiş videolarmıymış görmem için.
Bomba gibi Blogger Güncellemesi.
Bugün sisteme eklediğim özellikler aşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibidir.
Resimli Makale Sistemi için kullanım önerisi: Bloglarınıza resimli makale girmeniz için önerilen işlemler şu şekildedir. Etiket ve Açıklama Özgünleştir, İçerik dilinde translate yapın, içerik dilinde spin yapınız.
![]()
Firefox Eklenti Güncellemesi
![]()
![]()
Bol Kazançlar
Not: 4 gündür yönetici desteğine üstteki güncelleme sebebiyle neredeyse hiç bakamadım. Şuanda destekle ilgilenmeye başlıyorum.
Mehmet hocam bir ayı geçti sanırım ben size bi kod vermiştim sesle alakalı onu videoyapa entegre ettiniz mi?Arkadaşlar Çok hastayım, fakat hastalığımla ertelemeyi cok yapmak istemiyorum. Bildiğiniz gibi yt to yt yapınca kanal kapanması oluyor. Buda adsense kapanmasına kadar götürüyor. Bir yöntem geliştirdim 8 gün oldu 109 kanalın 106 sı açık. Bu kanallar yt to yt. Anasayfa ve toplu link için aktif. Denemek isteyen arkadaşlar ses özelliğinden sesi netleştir seçip anasayfa ve toplu linkde bu şekilde kanal yapabilir mi?(vdssiz ve toplu yükleme hariçlerde beta için bulunuyor)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.