Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar 2 günden bu yana attığım videolara topluluk gelmeye başladı. Bazı ülkelerde engellendide ciddi anlamda arttı. sadece bende mi var bunlar sizde de var mı ?
Render kullaniyor musunuz ?
Mobil Mesaj
%60 süre eklediğim halde videolar otomatik flaglanıyor.Bu sorunu yaşayan var mı?Açıklama ve etiket girmiyorum
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu konuyla alakalı destek ten yazdım.İD:14392
Arkadaşlar uygunsuz içerik gelen videolara bakarmısınız süresi ne kadar?
Benim genelde uzun videolara gelmiş.%20 süre ekleyip denemek lazım.
Uygunsuz içerik gelen video süresi 2,5 saat.
kanallarınız eskimi yoksa yenimi..ve kanallarda daha önce video yüklümüydü yoksa sıfır kanalmı.
yeni kanal,videosuz
bu sordukların ile alakası yok.Uzun videolarda %20 süre ekleyince risk azalıyor
yok hocam alakası var.Dün denedim eski kanallarda veya daha önce video yüklü kanallarda sıkıntı cıkmıyor.Sizde deneyin eğer kanal varsa sizde.
Benim durum farklı.Kısa videolar da sorun olmuyor uzun videolar da uygunsuz içerik geliyor.Ama sorunu çözdüm sayılır
Benim durum farklı.Kısa videolar da sorun olmuyor uzun videolar da uygunsuz içerik geliyor.Ama sorunu çözdüm sayılır
aynı sıkıntıdan şikayetçiyim benımle paylaşırmısın çözümü.
%20 süre ekle,ünlem geç 2 yi kullan
eyw saol. topluluk ıle ilgili bir fıkrın var mı ??
topluluk için söylüyorum zaten.Otomatik uygunsuz içerik geliyor
tşkler. etiket ve açıklama var değil mi videolar da ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.