Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaşlar 2 günden bu yana attığım videolara topluluk gelmeye başladı. Bazı ülkelerde engellendide ciddi anlamda arttı. sadece bende mi var bunlar sizde de var mı ?

Özel Linux VDS ile 10 gündür hiç bir verim alamıyorum.
toplu link upload ile 1 saatte 40 dk lık 1 videoyu yükleyemiyor. Hocam size destekten yazdım geri dönüş te yaptınız ancak video linki istiyorsunuz. Hangi birisini yollayım hepsinde aynı hata veriyor. Siz buyrun deneyin 1-2 video. VDS lerde sıkıntı var ise de bildirin boşa uğraşmayalım hocam.

Uyguladığımız tüm yöntemlerde render yaptığımız halde oto topluluk geliyor. Videolar yüklenmiyor. vs vs vs. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

%60 süre eklediğim halde videolar otomatik flaglanıyor.Bu sorunu yaşayan var mı?Açıklama ve etiket girmiyorum
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu konuyla alakalı destek ten yazdım.İD:14392

uygunsuz içerik diye ihtar veriyor youtube buda hesap 6 ay ceza yemesine neden oluyor hesapta cöp oluyor.

Merhaba arkadaşlar,

Video yükledikten 1 saat sonra %99 oranında uygunsuz içerik geliyorsa aşağıdaki şekilde deneme yapınız.

1) Sıfır kanal açın, bota bağlamayın. 2 tane cep telefonunuzdan etrafı cekip kanala yükleyin. 1 saat içinde uygunsuz geliyorsa kanalı açma şeklinizde hata var demektir. Geçmiş tarihli kanal alın(2 aydan önce tarihli)

2) Eğer yukarıdaki sıfır kanalda uygunsuz video gelmemişse sıfır başka kanal açın. bota bağlayın. toplu video -> özgün video üret -> 5-8 dk aralıklarla yükle -> Özelleştir den etiket ve açıklamaları topluca silin ve yükleyin. Eğer hiç bir videoya uygunsuz gelmezse önceden çalıştığınız kategoride bir sıkıntı olabilir. Kendi uygunsuz gelen kategorinizde etiket ve açıklamaları sildirerek yüklemeyi deneyin.

Not: Ünlem geç 1 + render seçeneği en az %60 olarak kanal yapınız.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] küçük resim eklemeyi düzeltir misiniz?

Arkadaşlar uygunsuz içerik gelen videolara bakarmısınız süresi ne kadar?
Benim genelde uzun videolara gelmiş.%20 süre ekleyip denemek lazım.

Uygunsuz içerik gelen video süresi 2,5 saat.

Arkadaşlar uygunsuz içerik gelen videolara bakarmısınız süresi ne kadar?
Benim genelde uzun videolara gelmiş.%20 süre ekleyip denemek lazım.

Uygunsuz içerik gelen video süresi 2,5 saat.

kanallarınız eskimi yoksa yenimi..ve kanallarda daha önce video yüklümüydü yoksa sıfır kanalmı.

yeni kanal,videosuz

bu sordukların ile alakası yok.Uzun videolarda %20 süre ekleyince risk azalıyor

yok hocam alakası var.Dün denedim eski kanallarda veya daha önce video yüklü kanallarda sıkıntı cıkmıyor.Sizde deneyin eğer kanal varsa sizde.

yok hocam alakası var.Dün denedim eski kanallarda veya daha önce video yüklü kanallarda sıkıntı cıkmıyor.Sizde deneyin eğer kanal varsa sizde.

Benim durum farklı.Kısa videolar da sorun olmuyor uzun videolar da uygunsuz içerik geliyor.Ama sorunu çözdüm sayılır

Benim durum farklı.Kısa videolar da sorun olmuyor uzun videolar da uygunsuz içerik geliyor.Ama sorunu çözdüm sayılır

hocam %20 ile alakası yok büyük ihtimal siz bahsetiğim yöntemle bir deneyin..bendede aynı sorun vardı.Kısa videolar direk yükleniyor uzun videolar sıkıntı cıkarıyor.uygunsuz içerik diye

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam botta yeni bir tanıtım videosu çekmeyi düşünüyor musunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri