Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanalın para kazanması açılmıyor tamam ama client al token ver diyorum en sonunda bu adresin kanalı yok önce kanal oluşturun diyor ama kanal var bu sorun sadece bende mi var acaba ?
Nadiren oluyor öyle tekrar dene
Benım de botu Daily için kullananlara sorum olacak , Daily de gunluk yukleme sınırı 120 dk degıl mı?
Video yap neden bende gunde 5 - 6 dakıkalık 3 video yukleyıp bırakıyor
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
O kanala denk gelen ip daha önce başka kanala yükleme yaptığı için limite takılıyor bu yüzden istersen her kanalın için özel proxy alabilirsin o zaman daha fazla yükleme yapabilirsin.
Ama cok sacma ya20 kanal tanımlı 2 ser vıdeo yukluyoruz
![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION];
Destek'ten açık destek bulunduğu için alta düşmesin diye pm attım
[MENTION=37380]deeper[/MENTION] api v3 açılmamış eklenti ile kanal yaparken oluyor bazen int hızı vs.. Tekrar dene düzelecektir.
"Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz."
bu hatayı alıyorum akşamdan beri.en son token izninden sonra bu çıkıyo sorun nedir acaba
18:40 da google ın getirdiği yeni yapıya göre eklentiyi güncelledim arkadaşlar. Firefox eklentinizi silip tekrardan kurabilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.