Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Panelde dün arkadas yurtdisina cikacagini yazmisti bu sürecte sorunlar olabilir günleriniz iade edilecektir demisti de ilk günden site kapandi.

inşallah fazladan gün verirler daha 20 küsür günüm var benim girmiyor siteye

açıldı fakat.9 dk üzeri her videoda yükledikten sonra youtube hesabına giriyorum ( video dönüştürelemiyor ) yazısını göruyorum.2 farklı kanalda denedim 9dk dan uzun videoları yüklerken sorun çıkartıyor yt to yt de

Merhaba beyler dün 10 saate yakın kesinti yaşadık. ben yurt dışındaykrn çekilen sıkıntıların toplamının 2 katı süresi hesaplara eklenecektir. Aldığımız saldırıya ancak çözüm bulabildik. iyigünler

Merhaba beyler dün 10 saate yakın kesinti yaşadık. ben yurt dışındaykrn çekilen sıkıntıların toplamının 2 katı süresi hesaplara eklenecektir. Aldığımız saldırıya ancak çözüm bulabildik. iyigünler

Eyvallah hocam önemli olan süreklilik :) İlgi için teşekkürler.

s.a benim mi gözümden kaçmış yoksa scripti hazırlayanların mı?
'şifremi unuttum' yok sitede.

Merhaba arkadaşlar,

bazı arkadaşlar biliyordur özel nedenlerden dolayı yurt dışındaydım. Son 10 gün içinde bir gelişme olmadı. Sırayla herkesin istediği geliştirmeleri yapmaya çalışcam ve sıkıntısı olanların sıkıntılarını çözmeye çalışcam. Sitenin destek bölümünden ulaşabilirsiniz. Bu süreçte toplam 36 saat sıkıntı olmuştu herkese +3 gün hediye ettim. Bu süreç içerisinde süreleri bitenlerede 3 gün hediye verdim. Herkes sistemde eşittir, kimsenin kul hakkını yemek istemem.

Eyvallah hocam önemli olan süreklilik :) İlgi için teşekkürler.
Rica ederiz hocam nedemek.
s.a benim mi gözümden kaçmış yoksa scripti hazırlayanların mı?
'şifremi unuttum' yok sitede.
Merhaba hocam, şifreyi hatalı girince en altta link açılıyordu. Bir kaç defa daha önceden sorulmuştu artık linki üye giriş bölümünde sabit hale getirdim.

Merhaba arkadaşlar,

bazı arkadaşlar biliyordur özel nedenlerden dolayı yurt dışındaydım. Son 10 gün içinde bir gelişme olmadı. Sırayla herkesin istediği geliştirmeleri yapmaya çalışcam ve sıkıntısı olanların sıkıntılarını çözmeye çalışcam. Sitenin destek bölümünden ulaşabilirsiniz. Bu süreçte toplam 36 saat sıkıntı olmuştu herkese +3 gün hediye ettim. Bu süreç içerisinde süreleri bitenlerede 3 gün hediye verdim. Herkes sistemde eşittir, kimsenin kul hakkını yemek istemem.

Merhaba hocam, şifreyi hatalı girince en altta link açılıyordu. Bir kaç defa daha önceden sorulmuştu artık linki üye giriş bölümünde sabit hale getirdim.

hoş geldin hocam ayağının tozuyla gelip ilgilenmeni tebrik ederim :) yeni gelişmeler bekliyoruz :)

Merhaba arkadaşlar,

işte bu yüzden videoyapı kullanıyorum ve gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum sürem bitmişti sabah kalktım şok kanala bir kaptım bir sürü videoyu yüklenmiş ilgi ve hiçbir zaman mağdur etmediniz için teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar,

Hocam Sağolun 3 gün hediye için :)

bir adet almak istiyorum fakat ödeme yapamıyorum farklı bir ödeme yolu varmı ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri