Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

sabah erken saatlerde hem elimdeki hesabı yeniledim 3 aylık,hemde 3 aylık yeni bi hesap aldım.bunları onaylatmak için bişey yapmamız gerekiyormuydu? :)

edit : yeni üyelik onaylanmış,elimdeki üyelikte heralde bi ara uzatılır :D

Son düzenleme:
Dün destekten mesaj attım ama dönüş olmadı hocam

Üyelik Id : 35839

videonun süresini uzatıyor. Yani başlangıç tarafından alıyor sonuna ekliyor. İzleyen tarafından rahatsız edici değil.

Bu arada hoş geldin ytparaya.

Hoş bulduk,
Cevabınızla izledim şimdi, dediğiniz gibi videonun sonuna bir miktar ekliyor ve rahatsız edici değil. Sayende bir şey daha öğrendim hocam.

Video Yöneticisi bölümü yenilendi!

Kanallarınızı kontrol etmekden yoruluyormusunuz? En son ne zaman kontrol ettiğinizi mi unutuyorsunuz?
+ İşte bu yenilik tam size göre.

Kullanım için tek yapmanız gereken aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Video Yöneticisi sayfasına giriniz. Üst alanındaki otomatik silme ayarlarınızı seçiniz. O andan sonra tıklayacağınız her kanalınız otomatik olarak girildiği anda o kriterlerde video olursa size sormadan direk silecektir.

Not: Sadece Para kazanamayan videoları otomatik sil seçeneğinde ekstra bir önlem bulunmakta. Yanlışlıkla videolarını hiç para kazanmaya açmadıgınız bir kanalda tıklarsanız işlemi yapmayacaktır. O zaman size sistem şu uyarıyı verecektir "Kanalınızdaki tüm videoların para kazanması kapalı olduğu için, Para Kazanamayan videoları otomatik sil- emriniz uygulanamadı!"

Not 2: Bu güzel öneri için [MENTION=12377]kaan48[/MENTION] arkadaşımıza sonsuz teşekkür ederim.

vynew.png

Videoyap.com - Video Yöneticisine giriş için tıklayınız.

Kanallarınızı kontrol etmekden yoruluyormusunuz? En son ne zaman kontrol ettiğinizi mi unutuyorsunuz?

Kullanım için tek yapmanız gereken aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Video Yöneticisi sayfasına giriniz. Üst alanındaki otomatik silme ayarlarınızı seçiniz. O andan sonra tıklayacağınız her kanalınız otomatik olarak girildiği anda o kriterlerde video olursa size sormadan direk silecektir.

Not: Sadece Para kazanamayan videoları otomatik sil seçeneğinde ekstra bir önlem bulunmakta. Yanlışlıkla videolarını hiç para kazanmaya açmadıgınız bir kanalda tıklarsanız işlemi yapmayacaktır. O zaman size sistem şu uyarıyı verecektir "Kanalınızdaki tüm videoların para kazanması kapalı olduğu için, Para Kazanamayan videoları otomatik sil- emriniz uygulanamadı!"

Not 2: Bu güzel öneri için [MENTION=12377]kaan48[/MENTION] arkadaşımıza sonsuz teşekkür ederim.

vynew.png

Müthişsiniz hocam çok güzel düşünülmüş bir yenilik :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 2129 Bakar mısın hocam.

Not 2: Bu güzel öneri için @kaan48 arkadaşımıza sonsuz teşekkür ederim.

vynew.png

Hocam buna ayrıca şöyle bi özellikte ekleyebilirmisiniz her kanala tek tek tıklamak yerine botta olan tüm kanallar için tek tıkla yapabilsek bu işlemi yada kanal sil kısmındaki çoklu sil gibi ctrl ile seçip toplu işlem yaptırabilsek

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] eline ağlık hocam çok güzel olmuş

Hocam buna ayrıca şöyle bi özellikte ekleyebilirmisiniz her kanala tek tek tıklamak yerine botta olan tüm kanallar için tek tıkla yapabilsek bu işlemi yada kanal sil kısmındaki çoklu sil gibi ctrl ile seçip toplu işlem yaptırabilsek

Çok süper fikir hocam:) videoyap desteğine 2 gündür havale onaylama dışında cevap veremedim, 1-2 gün sonra dediğiniz şekilde tam otomatikleştirmeide yaparım.

Herkese hayırlı geceler.

Hocam kanal takipte guncelkenmeli ornegin gunluk 1k uzeri izlenim alanlari goster,adsanse baglanmamis kanallari goster vs.seklinde turetilebilinir.

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kanal takipte guncelkenmeli ornegin gunluk 1k uzeri izlenim alanlari goster,adsanse baglanmamis kanallari goster vs.seklinde turetilebilinir.

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok güzel öneri üstad, bu ay içerisinde playlist bölümünü güncelledikten sonra kanal takibi de hemen ardından güncelleyecektim. Dediğin filtreleride ekleyeceğim üstad.

+ Playlist güncellemesi : Kanala ait olmayan videoylarısa playliste ekleyebilme. Ayrıca oluşmuş playlistleride güncelleyebilme.

+ Kanal takip güncellemesi: Kanalları kategorilendirebilme(örneğin adsense kanalları, multicolor kanalları gibi), kanallar hakkında ek notlar ekleyebilme. Seçili kategorileri de içerisinde detaylı filtrelendirme.

[MENTION=16681]adibelli[/MENTION] kirlettiğim için konunu kusura bakma benden dolayı satışını yapafıysan açtır konunu ekte yazdığım yazıyı konuna yazamadım, kilitletmişsin.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 63
[MENTION=16681]adibelli[/MENTION] kirlettiğim için konunu kusura bakma benden dolayı satışını yapafıysan açtır konunu ekte yazdığım yazıyı konuna yazamadım, kilitletmişsin.

Hocam bu forumda tekrar e-ticaret ürünü satmayı düşünmüyorum,konunun sizinle alakası yok;teşekkür ederim.Kendi konunuza da bulaştırmayın,gerek yok..

Hocam bu forumda tekrar e-ticaret ürünü satmayı düşünmüyorum,konunun sizinle alakası yok;teşekkür ederim.Kendi konunuza da bulaştırmayın,gerek yok..

Peki hocam, aslında hiç sevmediğim bir hatayı bende yaptım(bir kişiye incitecek birşeyi herkes ortasında söylemek. Pm kullanmadıgımdan kaynaklanıyor). Ben teşekkür ederim, tekrar tekrar kusura bakmayınız.

Peki hocam, aslında hiç sevmediğim bir hatayı bende yaptım(bir kişiye incitecek birşeyi herkes ortasında söylemek. Pm kullanmadıgımdan kaynaklanıyor). Ben teşekkür ederim, tekrar tekrar kusura bakmayınız.

Sıkıntı yok hocam dalgınlığınıza gelmiştir,sorun değil.
Hayırlı satışlar size..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri