Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Kanal Araştırma Bölümü Geliştirildi.

Bu bölüme eklenen özellikler;
1) Kanalın altında en hit 5 videosu.
2) Filtre: Video süresi
3) Filtre: Görüntü Kalitesi
4) Filtre: Risk Durumu
5) Filtre: Creative Commons(Anonim Videolar)
6) Filtre: Şirketin youtubeda tescilli kanalları tespit etme
7) Filtre: İzlenim, like, video sayısına kanalları çekme.(Sıralama ise çekilen bu kanallardan sonra yapılır)

[MENTION=12377]kaan48[/MENTION] ve [MENTION=10836]C3LL0C4N[/MENTION] arkadaşımıza bu bölümün geliştirme fikirleri için sonsuz teşekkürler.

D3oZrm.png

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Merhaba hocam, hesabımdaki video yükleme haklarımı güne çevirmek istiyorum destekten yazdım. Yardımcı olursan sevinirim beklemedeyim.

Üyelik Id : 33066

Son düzenleme:
Sms doğrulama sistemi beta olarak yayındadır arkadaşlar :)

Sms doğrulama, proxy ve izlenim olayını videoyap kredi sistemi diye birşey açtım. Kredi yükleyerek hesabınıza 3 alanda da kullanabilirsiniz

Kanalalsat'ta ki bakiyemizi, videoyap kredi sistemine transfer edebilirmiyiz? Videoyap desteğe mesaj atayım mı?

Arkadaşlar hesabımı dondurmak istiyorum ama bir türlü bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

kanal araştırma kısmında , pek kanal bulamıyor , rekabetli kelimelerde bile kanal bulamıyor malesef , bulduğu zamanda hep üst düzey kanalları buluyor , mesela en basitinden episode kelimesini aratırsanız anlarsınız.Tavsiyem kanal araştırma kısmında , bio33ün kanal araştırma programında kullandığı algoritmayı kullanmanız , mümkünse
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Arkadaşlar ben yatıyorum, Kanal araştırmayı biraz daha geliştirdim. Az sonuç bulması ve alakasız sonuç bulması olayınıda hallettim. Hatta sonuç sayfalama sistemi bile ekledim. Birde Filtresi bölümüne Minumm Maksimum Değer girmede eklendi arkadaşlar.

Neyse artık rahatça uyuyabilirim:) , bol kazançlar

Üyelik Id : 11109

Hocam hiç yoksa 30-40 gün videoyap hakkım vardı yıllar önce :( dondurmayı unuttum galiba yıllar sonra girdim baktım elde var sıfır :D hocam bir geçmişimi incelermisin.test edecektim

önceden kanalalsatta yüzlerce otomatik eklenen kanal vardı. baktim bişey kalmamış. patladımı bu sistem.

Normal satıcı kalmadıki otomatik satıcı kalsın hocam:) Millet kendi kanalını kendi açar oldu. Bak solda videoyap sms var. Mis gibi kanalını ucuz yoldan kendin açıp açtığın gibide videoyapa bağlayabilirsin. Sen yazmasan konumda sessizlikden dolayı rekora koşuyordum. Sessizlik sorunsuzluktur:)

Üyelik Id : 11109

Hocam hiç yoksa 30-40 gün videoyap hakkım vardı yıllar önce :( dondurmayı unuttum galiba yıllar sonra girdim baktım elde var sıfır :D hocam bir geçmişimi incelermisin.test edecektim

Yandı bitti kül oldu:) Şaka hocam, şirket pcde geçmiş yılların yedekleri var. Yarın dönüş yaparım.

Normal satıcı kalmadıki otomatik satıcı kalsın hocam:) Millet kendi kanalını kendi açar oldu. Bak solda videoyap sms var. Mis gibi kanalını ucuz yoldan kendin açıp açtığın gibide videoyapa bağlayabilirsin. Sen yazmasan konumda sessizlikden dolayı rekora koşuyordum. Sessizlik sorunsuzluktur:)

Yandı bitti kül oldu:) Şaka hocam, şirket pcde geçmiş yılların yedekleri var. Yarın dönüş yaparım.

Üyelik Id : 5097

Üyelik Id : 17312 hocam desteğe bakabilirmisiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri