Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Normal satıcı kalmadıki otomatik satıcı kalsın hocam:) Millet kendi kanalını kendi açar oldu. Bak solda videoyap sms var. Mis gibi kanalını ucuz yoldan kendin açıp açtığın gibide videoyapa bağlayabilirsin. Sen yazmasan konumda sessizlikden dolayı rekora koşuyordum. Sessizlik sorunsuzluktur:)

hocam kendimiz açarsak no onaylama ile kapanmaz mı kanal ??? ben suan sadece günde 1 tane acabiliyorum yoksa tel onayına yakalnıyo tel no ile günde 50 tane açsam kapanırmı kanallar ?

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu Video Yöneticisindeki -> Küçük resimleri toplu ve tek tek değiştirmeye aşağıdaki şekilde watermarks(yazı veya logo ekleme) eklenmiştir.

Toplu Küçük Resimlerin Üzerine Yazı Yazma:
lE1jJX.png

Toplu Küçük Resimlerin üzerine Resim(Logo v.s.) Ekleme
QQMBDk.png

Not: Belirteyim dilerseniz orjinal videonuzun küçük resminin üzerine basarsınız, dilerseniz çekilen karşı videonun üstüne basarsınız yetmedimi video adıyla alakalı resim bulur sistem onun üstüe topluca basmak istediğinizi basarsınız :) Bu yeniliği yapmak kesintisiz 12 saatimi aldı ama bana göre değdi :)

Not 2: Desteğe sabahtan bu yana bakamadım, hemen ilgileniyorum.
Özellik süper olmuş eline sağlık : )

Teşekkürler üstadım, şimdi aktif ettim.

hocam kendimiz açarsak no onaylama ile kapanmaz mı kanal ??? ben suan sadece günde 1 tane acabiliyorum yoksa tel onayına yakalnıyo tel no ile günde 50 tane açsam kapanırmı kanallar ?

Bazı kanal satıcıları videoyap sms sistemiyle kanallarını doğrulatıp kanal satışı yapıyorlar. Sms alımına devam ettiklerine göre hocam bu konuda bir sıkıntıları bulunmuyor :)

bu program calisiyor mu hala :D

20 gün sonra videoyap 4 yaşına giriyor, 4 yıldır kesintisiz hizmet vermek gerçekten çok zor bir iş. Heleki tek başına hergün aksatmatmadan hizmet vermek çok daha zorudur. Müşterim kalmayana kadar inş çalışacak :)

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Toplu Video Yöneticisindeki -> Küçük resimleri toplu ve tek tek değiştirmeye aşağıdaki şekilde watermarks(yazı veya logo ekleme) eklenmiştir.

Toplu Küçük Resimlerin Üzerine Yazı Yazma:
lE1jJX.png

Toplu Küçük Resimlerin üzerine Resim(Logo v.s.) Ekleme
QQMBDk.png

Not: Belirteyim dilerseniz orjinal videonuzun küçük resminin üzerine basarsınız, dilerseniz çekilen karşı videonun üstüne basarsınız yetmedimi video adıyla alakalı resim bulur sistem onun üstüe topluca basmak istediğinizi basarsınız :) Bu yeniliği yapmak kesintisiz 12 saatimi aldı ama bana göre değdi :)

Not 2: Desteğe sabahtan bu yana bakamadım, hemen ilgileniyorum.

Teşekkürler üstadım, şimdi aktif ettim.

Bazı kanal satıcıları videoyap sms sistemiyle kanallarını doğrulatıp kanal satışı yapıyorlar. Sms alımına devam ettiklerine göre hocam bu konuda bir sıkıntıları bulunmuyor :)

20 gün sonra videoyap 4 yaşına giriyor, 4 yıldır kesintisiz hizmet vermek gerçekten çok zor bir iş. Heleki tek başına hergün aksatmatmadan hizmet vermek çok daha zorudur. Müşterim kalmayana kadar inş çalışacak :)

Sayfayı her f5 yaptığımızda bir yenilik bu nedir arkadaş:)

Çok Süper özellikler gelmeye başladı hele de şu kanal takip bütün kanallarımız karışıyordu az kanal çalışanlar karıştırmıyor ama kanallar fazla olunca karışıyor ek olarak tasarım çok iyi olmuş mobil olması da çok güzel son gelen özelliklede baya iyi olmuş parasını hak eden bir bot :)

Hocam %70 + ünlemgeçi kullansam, diğer ünlemgeçi kullanmasam isimi değiştirmeden direk atıyor demi? Ve ünlem geçme oranı nası oluyor bu durumlarda?

Tüm destek soruları cevaplanmıştır.

Sayfayı her f5 yaptığımızda bir yenilik bu nedir arkadaş:)

Son zamanlarda muhteşem fikirler geliyor, bende onu gole dönüştürüyorum:)

Videoyap içerisinde örneğin 20 TL olan bir krediyi sana 30 TL yazarsa ve altında şu notu görürsen şaşırma "çok fazla f5 maliyetin var bu fiyatlar sana kurtarmıyor :)"

Şaka bir yana üstad, gerçekten son 4-5 aya baktıgım zamanda ciddi yenilik olmuş. Ve yeniliklerin gelme sınırının biteceğini hiç sanmıyorum. Gelecek sene bu yıllarda yine birşeyler yeniliyor olacağımı düşünüyorum :)

Videoyap ilk açıldığı gün 26 yaşında bir gençtim, şimdi artık yaşımın başında 3 var:) Videoyap ile yola devam etmek güzel olsa da yaşlanmak çok kötü. Heleki videoyap nedeniyle yaşlanmak asosyalliğin dibi demektir :)

İnsan hobi için uğraşmış olsa da içten içe şunları düşünüyor;
parra da para parraaaa varlığı bir dert yokluğu yara para para para para para :)

Çok Süper özellikler gelmeye başladı hele de şu kanal takip bütün kanallarımız karışıyordu az kanal çalışanlar karıştırmıyor ama kanallar fazla olunca karışıyor ek olarak tasarım çok iyi olmuş mobil olması da çok güzel son gelen özelliklede baya iyi olmuş parasını hak eden bir bot :)

Eyw tahir hocam çok sağolasın, Her yeniliğin bir alıcısı oluyor işte:) Süper planlarım var keşke günler 24 saat değilde 36 saat olsa ne güzel olacak. Uykumla yarışmaktan bıktım artık :)

Hocam %70 + ünlemgeçi kullansam, diğer ünlemgeçi kullanmasam isimi değiştirmeden direk atıyor demi? Ve ünlem geçme oranı nası oluyor bu durumlarda?

Artık ünlem olayı kalmadı hocam, her türlü ünlemi geçersiniz. Fakat kanal belli bir oranda spam video yüklenirse kanalın para kazanması komple gider. Ünlem geç 1'i %70 süre + render yapın. Ünlem geç 2 yi ise 15 gündür kullanan neredeyse kalmadı. Kullananlarda daha çok topluluk veren videolarda aşmaya bir yöntem olarak kullanıyor.

Tüm destek soruları cevaplanmıştır.

Son zamanlarda muhteşem fikirler geliyor, bende onu gole dönüştürüyorum:)

Videoyap içerisinde örneğin 20 TL olan bir krediyi sana 30 TL yazarsa ve altında şu notu görürsen şaşırma "çok fazla f5 maliyetin var bu fiyatlar sana kurtarmıyor :)"

Şaka bir yana üstad, gerçekten son 4-5 aya baktıgım zamanda ciddi yenilik olmuş. Ve yeniliklerin gelme sınırının biteceğini hiç sanmıyorum. Gelecek sene bu yıllarda yine birşeyler yeniliyor olacağımı düşünüyorum :)

Videoyap ilk açıldığı gün 26 yaşında bir gençtim, şimdi artık yaşımın başında 3 var:) Videoyap ile yola devam etmek güzel olsa da yaşlanmak çok kötü. Heleki videoyap nedeniyle yaşlanmak asosyalliğin dibi demektir :)

İnsan hobi için uğraşmış olsa da içten içe şunları düşünüyor;
parra da para parraaaa varlığı bir dert yokluğu yara para para para para para :)

Eyw tahir hocam çok sağolasın, Her yeniliğin bir alıcısı oluyor işte:) Süper planlarım var keşke günler 24 saat değilde 36 saat olsa ne güzel olacak. Uykumla yarışmaktan bıktım artık :)

Artık ünlem olayı kalmadı hocam, her türlü ünlemi geçersiniz. Fakat kanal belli bir oranda spam video yüklenirse kanalın para kazanması komple gider. Ünlem geç 1'i %70 süre + render yapın. Ünlem geç 2 yi ise 15 gündür kullanan neredeyse kalmadı. Kullananlarda daha çok topluluk veren videolarda aşmaya bir yöntem olarak kullanıyor.

Spam'i nasil engelleriz ozaman hocam? Peki bu videoyap'i butun youtube kanal sahipleri kullanbilirmi? Benim dini videolar var mesela. 500'e yakin video var orda kullanabilirmiyim?

Spam'i nasil engelleriz ozaman hocam? Peki bu videoyap'i butun youtube kanal sahipleri kullanbilirmi? Benim dini videolar var mesela. 500'e yakin video var orda kullanabilirmiyim?

Allah yardımcınız olsun, Spam videolar sizin kazancınızı %1 azaltmaz. Kaldıki dini kategoriyi kopyalayan hiç duyudugum birşey değildir.

Dönüş yapıldı [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Üyelik Id : 1082

Ünlem geç 1'i %70 süre + render yapın bun unasıl yapıcaz,,??resimli atabılırmısınzı?

Dönüş yapıldı [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Üyelik Id : 1082

Yöntemi denemek için saat 11'i bekliyorum, 11 de dönüş yapacağım hocam. Teşekkürler.

Ünlem geç 1'i %70 süre + render yapın bun unasıl yapıcaz,,??resimli atabılırmısınzı?

En kolay yolu aşağıdaki adrese giriniz;
http://www.videoyap.com/ayarlarim.php

Ünlem geç 1'i %70 süre + render olarak seçiniz. Bundan sonra her ekleyeceğiniz kanalın ünlem geç 1'i otomatik %70 süre + render olacaktır.

Dilerseniz mevcut kanallarınızada kanallarım sayfasından yapabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri