[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam desteğe bakarmısın farklı bir konuda yardım rica ettim. Dönüş yaparsan sevinirim.
Üyelik Id : 32988
Üyelik Id : 32988
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam sıstem gercekten cok ıyı,deneme bırgun aldım ve memnun kaldım aylık alıcam.fakat sormak ıstedıgım bvıdeo yukleme sınırı mı var mb veya sayı sınır gunluk?Arkadaşlar,
Yazılım geliştirmeyle uğraştığım için desteğe bugün cevap doğru düzgün veremedim, konuyada veremedim. Youtube serverlarının bakımı bugün bitti, hız olarak günü kurtarcak hızda ama geçmişden bekleyen + yeni emirlerle hız düşük kalıyor. Acil yüklenmesini isteyenler bekleyen videolar bölümünü tarayıcısında 1-2 sayfa olarak açık bırakıp hızlandırabilir. Eğer yarında aynı şekilde yetişememiş olursa toplu video özelliğini sadece 1 gün yeni emir vermeye kapatıp tüm üyelerime +1 gün süre ekleyeceğim. Elimde olmayan bu yavaşlık nedeniyle kusura bakmayınız, 6 aydır fişek hız skor derecemi sıfırlatmış oldu.
Buarada yeni gelişme izlenim satın alma sayfasında zamanlı yüklenen videolar için zamanını bulup o ana göre emir verme + dileyen zamansızlarda da ileri saat ile başlatma emri vermedir.
Herkese hayırlı geceler
hocam sıstem gercekten cok ıyı,deneme bırgun aldım ve memnun kaldım aylık alıcam.fakat sormak ıstedıgım bvıdeo yukleme sınırı mı var mb veya sayı sınır gunluk?
Arkadaşlar,
Yazılım geliştirmeyle uğraştığım için desteğe bugün cevap doğru düzgün veremedim, konuyada veremedim. Youtube serverlarının bakımı bugün bitti, hız olarak günü kurtarcak hızda ama geçmişden bekleyen + yeni emirlerle hız düşük kalıyor. Acil yüklenmesini isteyenler bekleyen videolar bölümünü tarayıcısında 1-2 sayfa olarak açık bırakıp hızlandırabilir. Eğer yarında aynı şekilde yetişememiş olursa toplu video özelliğini sadece 1 gün yeni emir vermeye kapatıp tüm üyelerime +1 gün süre ekleyeceğim. Elimde olmayan bu yavaşlık nedeniyle kusura bakmayınız, 6 aydır fişek hız skor derecemi sıfırlatmış oldu.
Buarada yeni gelişme izlenim satın alma sayfasında zamanlı yüklenen videolar için zamanını bulup o ana göre emir verme + dileyen zamansızlarda da ileri saat ile başlatma emri vermedir.
Herkese hayırlı geceler
bir gün toplu video yükleme olayı durdurulmuş. yerine 1 gün eklenmiş hesaplara.
başka türlü yavaşlık bitmeyecek gibiydi. umarım geceye kadar biter de yeniden açılır sistem
@Web_Scripti Üstad Merhaba videoyap botuna son eklediğin özelliklerden biri olan Küçük resim'i otomatik değiştir özelliği MUHTEŞEM olmuş. Hergün 1-birbucuk saat vaktimi ayırmak zorunda olduğum bu işleme bu eklediğin özellik sayesinde hiç vakit ayırmadan yapacağım. Bu sabepten dolayı sana cok TEŞEKKÜR ederim. Marifet iltifata tabidir
videonun küçük resmini degiştirmek için ya resim linki girmek gerekiyor yada googledan arama ile eklemek...biçok içerikte ben kendim hazırlıyorum resmi,googledan bulmuyorum.bunu önce bi resim sitesine atıp,oradan almakda ugraştırıyor haliyle.resmide pcden seçme imkanımız yok mu hocam?
programda herhangi bir sorun varmı acaba şu anda dünden beri çektiğim hiç bir kanal yuklenmıyor yt to daily
Duyuru:
Arkadaşlar 1 videoyap üyesi 1 günde 15.000 video yüklemeden fazla toplu video hakkı olsada toplu videodan emir veremiyordu. Açıkcası zaten yaklaşık 1 ay önce bu sınırı 10.000 yüklemeden 15.000'e yükseltmiştim. Şuanda 1 günde 1 üye maksimum 10.000 toplu video yükleyebilecek şekile geri çektim. 10.000 sınırını aşan ve hızlı yükle tercihi yapanlar da olduğu için malesef sistemde fişek hızına geçişi yaşayamıyor. Dengeleri sağlamak ve eski hızı yeniden bulmak adına yapılmıştır. Günlük 10k üstü video emri veren arkadaşlardan özürdilerim.
iyi akşamlar
Not: Destekde bekleyen tüm sorular cevaplandı.
hocam merhaba,
Üyelik Id : 16684
ya bi kanalım var botta ekli ancak kanala normal giriş yapacam sanal numarayla doğrulaması yapılan numarayı soruyor bana, ikinci epostası var ancak onu sormuyor, kanala giriş için eğer erişebiliyorsanız bot ile sanal numarayı bana söyleyebilir misiniz, teşekkürler ya da nasıl girecem
kanal 2.sıradaki kanalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.