Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

Destekde bekleyen tüm mesajlar cevaplanmıştır.

Son 1 haftada ciddi yenilikler yaptım. Geliştirmeleri incelemek için : Duyurular - Videoyap.com

Arkadaşa anlatımın için çok teşekkürler hocam. Sağolasın.

Şu sıralar yoğunum hocam ama pm mesajlara bugün bakacağım. Önceliği verdiğim alan videoyap desteğidir.

Aslında biliyormusun hocam bunu bir arkadaş geçen hafta istedi ve bende yaptım. Ama bir istek daha var eklentide onuda yapıp bugün yarın güncelleme çıkaracağım. Teşekkürler :)

Tahir hocam cevaplamışımdır:) Çünkü bekleyen yok.

O şeref hocam, sen nerelerdesin ya:) Şimdi öyle birşey sordun ki hocam, herşey üstüne tavsiye vardır. Yani sıkıntı yaşanan veya ihtiyac olan şey neyse onun üstüne yazı yazayım hocam.

Genellikle donduğu nokta neresidir hocam, onada bir fixleme getireyim?

Merhaba hocam,

Dün toplu videolara emirleri aktaran büyük makinam kilitlendi, bende 15 dk sonra cep telefonuma gelen sınır aşıldı sms ile gördüm. Durumu datacentera ilettim fakat yaklaşık 6 saat boyunca makinalar turbo moduna almayanlara yükleme yapmadı. Tabiki ipin ucu kaçtı o sırada, bugün içerisinde %99 performansın normale döneceğine inanıyorum hocam. Kusura bakmayınız, iyi çalışmalar
Özel mesajına geri dönüş yaptım efe abi.

2013 de kullanmaya baslamistim botu yalnis hatirlamiyorsam , ve guzel paralar kazanmistim sayesinde , sonra bi toplu kapanma olayi yasamistik , ve birakmistim , 6-7 aydir yeniden kullaniyorum , ve sunu belirtmek istiyorum , biz Turk youtuberlar cok sansliyiz ki [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamiz var , bot su an mukemmel bi hale gelmis , yok yok ))) Allah eline parmaklarina kuvvet versin , iyi ki varsin.

Merhaba Arkadaşlar,

Firefox eklentisini az önce güncelledim. Güncel eklenti versiyonu : 5.3

1) Video ortası kazanç ve normal para kazanma açarken oluşan donmaları ve hataları %100 çözdüğüme inanıyorum.

2) Client al, token al, kanalı ekle özelliğindeki donma malesef bugün 300 kanal eklesemde başıma 1 kez gelmedi. Galiba internetin yavaşlamasıyla oluşan birşey(100mbit internet ile test edebildim). Bu nedenle duraksamalı işlemlere 1 er saniye daha duraksama ekledim. İnş bu durumu halletmiş olacaktır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mesela client al, token al dedim ya abi enable kısmına geliyor öylece bekliyor sonra enable sayfasında donduğu için tekrar o sayfada sağ tık yapıp client al token al diyorum o şekil oluyor abi

Çok teşekkürler hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mesela client al, token al dedim ya abi enable kısmına geliyor öylece bekliyor sonra enable sayfasında donduğu için tekrar o sayfada sağ tık yapıp client al token al diyorum o şekil oluyor ve buna ek olarak project oluştururkende kalıyor orda ilerlemiyor

Çok teşekkürler hocam.

hocam server düzelmedimi hala :)
Üyelik Id : 4707

edit:
Screenshot by Lightshot
bu ekranda takılıyor firefox client ekleme bölümü hocam arada sırada

Çok teşekkürler hocam.

---

Evet serverlar malesef bir türlü dengeye giremedi ama ufak bir rakam ile hep süre geldi. Sabah uyanınca inş bitmiş olacak bu olay :)

Özel mesajına geri dönüş yaptım efe abi.

Sabah pm lere dönüş yapacam inş hocam.

Aynı şekilde o sayfada kalma sıkıntısı bende de var.

Teşekkürler hocam.

2013 de kullanmaya baslamistim botu yalnis hatirlamiyorsam , ve guzel paralar kazanmistim sayesinde , sonra bi toplu kapanma olayi yasamistik , ve birakmistim , 6-7 aydir yeniden kullaniyorum , ve sunu belirtmek istiyorum , biz Turk youtuberlar cok sansliyiz ki [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamiz var , bot su an mukemmel bi hale gelmis , yok yok ))) Allah eline parmaklarina kuvvet versin , iyi ki varsin.

:) Eyw hocam sağolasın, benim için günün en değerli mesajı diyebilirim. Allah hepimize güç kuvvet versin. İyki sizlerde varsınız.

Bende malesef 15 Mayıs 2014 tarihini üzerinden çok zaman geçmiş olsada unutamıyorum. Çok şükür 2016 tertemiz geçiyor.

Abi desteğe yazmayı unuttum toplu video 'ya %10 Siyah çerçeve özelliği ekleyebilme imkanın var mı ?

Abi üyeliğimin şifresini unuttum O.o mail kayıtlı değildi kullanıcı adı şeklinde giriyordum. Yardımcı olma şansın var mı

ana sayfadan video yükleyince özgünleştirme yapmadan aynı şekilde yüklemek istiyorum ancak açıklamaları çekmiyor sorun bendemi acaba

Tüm destek mesajlarına dönüşler sağlanmıştır.

hocam izlenim çekme işini ne yaptınız sistemi değiştirdiniz mi?

Merhaba hocam,

5k altındaki izlenim siparişleri 48 saat içerisinde tamamlanır.
5-10k arasındaki izlenim siparişleri 96 saat içerisinde tamamlanır.

Çünkü;

izlenim işini açıkca konuşmak gerekirse 2.5 ayda 6 farklı firma ile çalıştım. Son 20 gündür ise aynı firma ile çalışıyorum. Nedenlerine gelince benim için en önemli işlevi izlenim alındıktan sonra gelecek organik hittin fazlalıgıdır. Buna bağlı olarak ben inancıma göre retention ne kadar yükek ise izleyici memnuniyeti o kadar yüksek demektir ve buda aramalarda yükselme sebebiyeti sağlatıyor. Bu nedenledir ki 5 farklı firma ile çalıştım. Kimisi haber vermeden retentionu kapattı, kimisi makina arızaları geçirdi haftalarca bekleyin dedi, kimisinin izlenimleri sürekli silindi. Bu nedenledir ki son 20 gündür çalıştıgım firmadan gelen izleyici hızlı gelmesede genel anlamıyla memnunum hocam.

Abi desteğe yazmayı unuttum toplu video 'ya %10 Siyah çerçeve özelliği ekleyebilme imkanın var mı ?

Şuanda mobilim hocam, desteğe yazarsan senin emirlerindeki %25'i %10 a çevirme olarak tanımlarım.

Pardon desteğe yazılmış teşekkürler mehmet efe hocam :)

Rica ederim hocam :)

Abi üyeliğimin şifresini unuttum O.o mail kayıtlı değildi kullanıcı adı şeklinde giriyordum. Yardımcı olma şansın var mı

P.m. göndermiştim hocam.

ana sayfadan video yükleyince özgünleştirme yapmadan aynı şekilde yüklemek istiyorum ancak açıklamaları çekmiyor sorun bendemi acaba

Uyarınız için teşekkürler hocam, gerekli güncellemeyi sağladım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam izlenimleri sadece belirli lokasyondan gönderme imkanı var mı ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam izlenimleri sadece belirli lokasyondan gönderme imkanı var mı ?

Malesef üstad.

VİDEOYAP aldıktan sonra vds gerek varmı acaba

Binlerce çalışma şekli var hocam.

Ortalama üyelerimin %90'nı vds kullanmıyordur(Adsense için kullanımlar hariç). %10'nu ise vdsinde render alıyor, toplu pc upload bölümüyle kanallarına kolayca video yüklüyordur. Tercih meselesi diyebilirim hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu eklenti sayfasında bekleme olayı hâlâ devam ediyor.
13 kanalda 3 kere takıldı orda.

iş yerinden giriyorum siteye de resımler vs gostermıyor
acaba eğitim videosu varmıdır videyapın

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu eklenti sayfasında bekleme olayı hâlâ devam ediyor.
13 kanalda 3 kere takıldı orda.

Merhaba hocam,

bir defa takılmayı bende yapsa da bende görsem hocam hangi komut yerine gelmiyor. Sayfa mı yavaş açılıyor, firefox mu kilitleniyor v.s. Ama hiç denk gelemediğim için işte çözümü üretemiyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi acaba o enable kısmındaki takılma olayını o kısımda eklenti süresini kısaltsan veya hızlandırsan çözülür mü acaba

Merhaba hocam,

Tam aksine süreyi uzatmak gerekmez m? Sonuçta o sayfadaki çalışmıyorsa sayfa açılmadan işleme başlanmak istenmiş olabileceği için takılıyor diye düşünüp süre olayına +1 saniye eklemiştim hocam. Eğer süreyi kısaltırsam donmaya veya takılma denen şeye faydası olması pek mümkün olmaz ki hocam.

iş yerinden giriyorum siteye de resımler vs gostermıyor
acaba eğitim videosu varmıdır videyapın

Şirketinizde nasıl bir firewall varki sitenin resimlerini kapatıyor ama siteye girmeyi kapatmıyor:) Teknoloji veya yazılımlar valla gelişiyor.

Tanıtım ve Kullanma Klavuzu Videosu

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir PM attım bakabilirmisin :)
Saygılar

Cevapladım hocam, hürmetler :)

hocam merhaba online yakalamışken sorayım
bilgisayardan video yükleme aktif değil mi ?
1 kaç kere denedim bekleyip bekleyip hata veriyor.
( mp4 uzantıya uzantı uzantı hatalı, zoom yapılamadı, server yoğun 30 dk geçeceği için yüklenemedi vs gibi birçok şey yazıyor )
Üyelik Id : 3022 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri