Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

bugün bir yavaşlık var sanırım yüklemelerde [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam

@Web_Scripti hocam, yapılan şifre değişikliklerinin geri alınması ve eski şifre, maillerimle devam edilmesi için, ilgili maillerden geri bildirimlerde bulunmuştum. Ama hala ne cevap geldi, ne de işlem yapıldı. Videoyap hesaplarıma giremiyorum.

Üstad eskiden toplu pc den yükleme anlık 500 sınırı yoktu fakat artık bu uyarıyı alıyorum ben toplu şekilde 30-40 kanala video atıyorum çok karışıyor bu sınır yüzünden

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam masaüstünden tekli video atıyorum YUKLENMEDI(2)! (Zaten Bugün aynı kanala aynı video yüklenmiş) böyle bir hata veriyor. Videoyu yüklemedim bugün sorun nedir ?

Son düzenleme:
Youtube hesabınıza girilirken youtube hangi ülkeden giriyorsun sorusu sorduğu için işlem zorunlu olarak durduruldu. bunun çözümü nedir ?

arkadaşlar,toplu video hakkı mı ne onları normalde biriktirip biriktirip günlere çeviriyordum eskiden ama yeri mi degişti noldu onu bulamadım şimdi?...

Arkadaşlar şu ayar mı yok ben mı bulamıyorum?

Mesela bır kanal çekicem 1000 video var , hergün 50 üzeri video sıkıntı denılıyor ya , onun ıcın bu kanalı gunluk 30 - 30 yada 40 - 40 çektirme imkanım yok mu?

Arkadaşlar şu ayar mı yok ben mı bulamıyorum?

Mesela bır kanal çekicem 1000 video var , hergün 50 üzeri video sıkıntı denılıyor ya , onun ıcın bu kanalı gunluk 30 - 30 yada 40 - 40 çektirme imkanım yok mu?

Menülerde otomatik kanal çekme kısmından oluyordu sanırım eve geçince detaylı anlatırım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 2129 Hocam ilgilenir misin , özellikle son soru konusunda kaldım öyle :)

ya abi sen bu botu geliştire geliştire bize benzettin ha. artık bot insan gibi davranmaya başlayacak diye korkuyorum. bot bir videomu özgünleştirip ismini "Mk" koymuş :D

botunda canına tak etti spam yapa yapa :D

Yaaa o bu değilde bu KANAL KOPYALAYAN arkadaslar , YT to YT yapan arkadaslar bu TOPLULUK belasını nasıl gecıyor????
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam botu onnumara yapmıs , hemen tanımla 5 - 10 - 15 kanal kopyala ama 2 - 5 taneden fazlası gecmıyor , Kanallar hep B*K oluyor :(

Nedir bu derdin dermanı arkadaşlar??? :( Çok madurum :)

Yaaa o bu değilde bu KANAL KOPYALAYAN arkadaslar , YT to YT yapan arkadaslar bu TOPLULUK belasını nasıl gecıyor????
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam botu onnumara yapmıs , hemen tanımla 5 - 10 - 15 kanal kopyala ama 2 - 5 taneden fazlası gecmıyor , Kanallar hep B*K oluyor :(

valla sadece şunu diyeyim topluluk geliyorsa ya mail satıcısını değiştireceksin yada o kategoriden uzaklaşacaksın kategori diyorum ama içerik değil.

Bence Toplulugun gelmesinin neyden kaynaklandıgını öğrenemediysen önce farklı kategoriler yükle sadece o kategori üzerinden geliyorsa çok sıkı takiptedir o kategori ondan geliyordur ama her kategoriye geliyorsa mailcini değiştir.

valla sadece şunu diyeyim topluluk geliyorsa ya mail satıcısını değiştireceksin yada o kategoriden uzaklaşacaksın kategori diyorum ama içerik değil.

Hocam ne atarsam geliyor ki ya ...

Dizi atıyorum , Çizgi atıyorum , Film atıyorum ...
Yanı mıllettın kutur kutur izlettırdıgı videoları atıyorum ama TOPLULUK , TOPLULUK , TOPLULUK bıktırdı artık ...

Kanalla ne alakası olur kı onu anlamadım? Yenı kanal / eskı kanal mevzusu mu?

---------- Spam Engelliyici 21:53 ---------- Önceki Mesaj 21:52 ----------

Bence Toplulugun gelmesinin neyden kaynaklandıgını öğrenemediysen önce farklı kategoriler yükle sadece o kategori üzerinden geliyorsa çok sıkı takiptedir o kategori ondan geliyordur ama her kategoriye geliyorsa mailcini değiştir.

Hocam MAİL / MAİLCİ ilişkişi ne hala onu anlamadım?

Fl*g vss tarzı bir dusuncedenmı dıyorsunuz yoksa Kanalın acılıs tarzıyla mı alakalı diyorsunuz?

Fl*g vss tarzı bir dusuncedenmı dıyorsunuz yoksa Kanalın acılıs tarzıyla mı alakalı diyorsunuz?[/QUOTE]

Hocam Mailler Düzgün açılmıyorsa mailcinin her açtıgı kanal youtube tarafından mimleniyor ve tüm kanallar işliyor.

2.kOnu ise Flag Tarzı'da olabilir Youtube algılıyor'da olabilir.

Fl*g vss tarzı bir dusuncedenmı dıyorsunuz yoksa Kanalın acılıs tarzıyla mı alakalı diyorsunuz?

Hocam Mailler Düzgün açılmıyorsa mailcinin her açtıgı kanal youtube tarafından mimleniyor ve tüm kanallar işliyor.

2.kOnu ise Flag Tarzı'da olabilir Youtube algılıyor'da olabilir.[/QUOTE]

Yok hocam yakalnma ihtimalını dusunmuyorum cunku Sağlam cıkanlarda oluyor ama 10 kanalda 2-3 kanal çok az bır sayı :(
1 haftadır 100 kanal yaptım 30 tane var - yok elımde :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri