Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar,
Bildiğniz üzere client alma sayfasında türkiyede açılan hesaplar ingilizce olarak gözüküyordu. Sistemde ingilizce dilini algılamaya yönelikti. Fakat bugün google client sayfasında türkçe ve bununla birlikte bir çok dil ekleyince bende eklentiyi tüm dillere göre uyarladım.
Not: Öğlen 12'den bu yana aralıksız bu işe baktığım için desteğe öğleden sonra bakamadım arkadaşlar. Yarın öğlene kadar tüm arkadaşlara destek dönüşleri sağlancaktır. Ondan sonra inşAllah konudaki mesajlara dönüş sağlayacağım.
Güncel Firefox Eklentisi için tıklayınız
Not: Buarada güncellediğim bu eklentide arada sırada oluşan takılmaları da çözdüğüme inanıyorum![]()
upload sorunu hakkında bişey söylememişsin hocam?az önce 3 dosya attım dmye,3 dosyada normal şekilde yüklendi dedi ama 2 tanesinin linkini verdi ve kanala baktıgımdada zaten 2si yüklenmiş görünüyor ama yüklendi dedigi halde dosya 3 ortada yok...yt den alınan içerikde gördügüm kadarıyla bu sorun yok,serverdaki dosyalarımı yüklemekde sorun yaşıyorum 2 gündür.
Merhaba hocam,
Artık günü kapadım, eklenti çok vaktimi aldı. Fakat şunu direk bakmadan yazabilirim. Dailymotion bölümünde 1 video yüklenmesi bittikten sonra işlenirken 2. videoyu aynı kanal kabul etmez. Bu nedenle ki o bölümde hız ayarı var video yükleme zamanları arasına vakit koyunuz hocam, önceki videonun işlenmesi bitmiş olsun
ilk kullanmaya başladıgım günden itibaren videoların arasına 1-2-3 dk koyarak yüklüyorum hocam zaten hem dm hem ytde.bu hatayıda ayrıca sadece dmde degil,ytdede alıyoruz.hatta dmde daha sorunsuz bende bu konu.dmde 3 videodan 1 tanesinde hatalıysa ytde aynı 3 videonun ya hepsi ya 2si hatalı![]()
Anladım hocam,
Bu durumla alakalı bir tam ekran görüntüsü atarsan. Sabah destekden bakar gereği neyse uygularım hocam.
hızlı yükleme emri vermeme rağmen 1-150 videoyu saat 17 den beri halen yüklemedi hocam @ web_scripti
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam gece bu saatlerde pcden upload çöküyo, dosya yüklendi yazıyo ama yüklenmiyo. Gündüz sorun yoktu.
Yeni hatalar türemeye başladı. Toplu bilgisayar uploadda video yüklerken sarı ünlem çıkıyo, üstüne gelince HTTP hatası yazıyo. İlk kez gördüm bunu.
Evet hocam anasayfadan yüklemek isteyince "Internal Server Error" hatası veriyo.aynı videoyu anasayfadan yükle,verdigi hatayı görürsün hocam.baglantı sorunu hatası verir muhtemelen.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.