Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Günaydın Toplu Video'yu süreye çevirme vardı ? kalktımı o?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Günaydın Toplu Video'yu süreye çevirme vardı ? kalktımı o?

süreye çevirme dedigin kalan gün sayısını artırmak için kullanmaksa geçen gün bende sormuştum hocam.cevabı;"toplu videoda yukarı ve aşağı bakan iki ok var sağ tarafta. oradan yapacaksın hocam"

50fb3c1dbc3a4830819e040db0b66215.png

http://www.videoyap.com/toplu-hakki-gune-cevirme.php

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam pc upload günlerdir düzgün çalışmıyo, ne zaman düzeltirsiniz?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam pc upload günlerdir düzgün çalışmıyo, ne zaman düzeltirsiniz?

daha önce hiç kullanmadıgım yt to yt yi kullanmaya başladım sırf bu yüzden :D düzelince mecburen serverda ugraşmaya devam tabi ama yt to yt de çalışırım artık.

daha önce hiç kullanmadıgım yt to yt yi kullanmaya başladım sırf bu yüzden :D düzelince mecburen serverda ugraşmaya devam tabi ama yt to yt de çalışırım artık.
Hocam videoyapın binlerce kullanıcısı var ama ikimizden başka pc uploadı kullanan yok galiba :) İkimizden başka şikayeti olan olmadığı için bu konunun üstüne pek düşülmüyo galiba. Umarım kısa sürede soruna çare bulur [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam.

Hocam videoyapın binlerce kullanıcısı var ama ikimizden başka pc uploadı kullanan yok galiba :) İkimizden başka şikayeti olan olmadığı için bu konunun üstüne pek düşülmüyo galiba. Umarım kısa sürede soruna çare bulur [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam.

Bu konuda destekde mesajın varsa az önce bu konu hakkında mesajlarını beklettiğim 50 ye yakı kişiye mesaj cevapladım hocam. Server konfigrasyonu benim ultra iyi düzeyde olsuğum şey değildir. Fakat 3 gündür bu konuda çok uğraştım, galiba şuanda artık pc upload sorunlarını kökten kaldırdım:) Tabiki tek server konfigrasyon gerektiren bölüm pc upload oldugu için zayıf noktamdır. Sebebi pc upload bambaşka birşey, hackerlara karşı güvenliği tutmaya çalışıp her dosyayı taratmadan kaynaklanıyor.

Neyse onuda inş kalıcı olarak çözdüm

videoyap üzerinden şimdi mesaj geldi bana hocam,sorun çözüldü denmiş.dene bakalım :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe abi biraz önce deneme sürümünü aldımda programın firefox eklentisini kurdum clien al token al kanal ekleye tıklayınca söyle hata veriyor " Firefox eklenti bolumunden videoyap mail adresi ve sifrenizi kontrol ediniz. Eger bilgileriniz dogruysa ve videoyap uyelik sureniz bulunuyorsa, sifrenizde *?"' gibi ozel karakterler icerdigi icin bu uyariyi aliyorsunuz. " fakat şifre vs dogru .

NOT : Abi şimdide proje oluşturdu fakat yarıda hata verdi söyle diyor " Olmamasi gereken bir HATA, Lutfen Yoneticiye iletiniz! Api sayfasina yonlenme hatasi yapildi "

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe abi biraz önce deneme sürümünü aldımda programın firefox eklentisini kurdum clien al token al kanal ekleye tıklayınca söyle hata veriyor " Firefox eklenti bolumunden videoyap mail adresi ve sifrenizi kontrol ediniz. Eger bilgileriniz dogruysa ve videoyap uyelik sureniz bulunuyorsa, sifrenizde *?"' gibi ozel karakterler icerdigi icin bu uyariyi aliyorsunuz. " fakat şifre vs dogru .

Hatalıdır şifren hocam;) Unutmuşsundur eski şifre kaşmıştır eklenti tercihler kısmında. veya şifrende boşluk vs bırakarak yazmışsındır boşluk hata çıkarıyordur. işin içinden çıkamazsan sabah teamviewer bilgilerini at hocam

sende editlersen bende editlerim: evet duraksama oluyordu orada bazen onu yakaladım. Sonraki eklentide bu bugı gidercem. tekrar tıkla clienta hocam teeklürler

Son düzenleme:
Hatalıdır şifren hocam;) Unutmuşsundur eski şifre kaşmıştır eklenti tercihler kısmında. veya şifrende boşluk vs bırakarak yazmışsındır boşluk hata çıkarıyordur. işin içinden çıkamazsan sabah teamviewer bilgilerini at hocam

sende editlersen bende editlerim: evet duraksama oluyordu orada bazen onu yakaladım. Sonraki eklentide bu bugı gidercem. tekrar tıkla clienta hocam teeklürler

tekrar denedim reis 2 kere oldu :D birde reis client al token al kanal ekledim dedim atıyorum ip resetleyip baska bir kanalla gırıs yaptıkdan sonra client al token al kanal ekleyince farklı bir clientle ekliyor dimi kanalı her kanal ıcın ayrı ayrı clıent alıyor .

tekrar denedim reis 2 kere oldu :D birde reis client al token al kanal ekledim dedim atıyorum ip resetleyip baska bir kanalla gırıs yaptıkdan sonra client al token al kanal ekleyince farklı bir clientle ekliyor dimi kanalı her kanal ıcın ayrı ayrı clıent alıyor .

Tabiki hocam amacı o, her kanalını videoyapa bağlarken tek yapman gereken firefox eklentisini kurunca mouse ile sağ tıklayıp videoyap menüsünden client al, token al, kanalı ekle ile eklemendir. Birde ayarlarım sayfasından ünlem geç 1'i %70 süre + render olarak seç. Her kanal eklenince otomatik ünlem geç 1i yapılmış olarak eklenir. Aldığın o hata bir bugdır. Tekrardan emir verirsen o duruma düşmeyecektir. Ama işte o hatayı kasıtlı koydum hangi sebeple durdugunu bilmek için. Bu duraksamaları sonraki güncellemede gidermiş olacağım.

Tabiki hocam amacı o, her kanalını videoyapa bağlarken tek yapman gereken firefox eklentisini kurunca mouse ile sağ tıklayıp videoyap menüsünden client al, token al, kanalı ekle ile eklemendir. Birde ayarlarım sayfasından ünlem geç 1'i %70 süre + render olarak seç. Her kanal eklenince otomatik ünlem geç 1i yapılmış olarak eklenir. Aldığın o hata bir bugdır. Tekrardan emir verirsen o duruma düşmeyecektir. Ama işte o hatayı kasıtlı koydum hangi sebeple durdugunu bilmek için. Bu duraksamaları sonraki güncellemede gidermiş olacağım.

Eyvallah efe abi sağolasın :)

şu firefox ile,üstelikde gizli sekme olmadan yani pcye çerez filan bırakmasına izin vererek kanallara gir-çok yapmak şehir efsanesimidir? :D firefox eklentisini deneyeyim dedim ama hem firefox için sadece hem gizli sekmede çalışmıyor filan diyor bu :) ytye ilk başladıgımda dahi böyle bi efsane vardı,ne firefox kullandım bu güne kadar nede bu meşhur eklentiyi.

Videoyap botu hakkında , Mermi gibi sorularımıza cevap veren Efe hocama tesekkur ederim , bot konusunda ne zaman bir problem yasansa illaki dönüp elinden geleni yapıyor. 3 yıl oldu sanıyorum bot hala aktif ve hizmet ediyor , kendisine yardımlarından dolayı tesekkur ederim. efe hoca musait olunca desteğe bakabilirmisiniz. soru yağmuru varda :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri