Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Gerçekten süpersiniz teşekkürler
Teşekkürler hocam, daha da iyisi olacak.

hocam bazen 2 şer tane atıyor aynı videoyu.
Merhaba hocam, eğer toplu video kısmında videoyu 2 defa atıyorsa. Video emrini verdikten sonra bekleyen video sayfasında durmayınız. O sayfada durmanız bu oranı yükseltir.
Ayın 22 nde ödemem gelirse 1 yıllık uyelik alacağım inşallah. Benim yüklediğim bir videoda videonun son 3 dakikasında telifli bir müzik var.Bunu silip yükleme yapabilir miyim botla.
Merhabalar hocam, inşallah bekleriz. bu işi çözmenin bizim yazılımımızda 2 yöntemi bulunuyor. 1-) Tüm videonun sesini kapatma. 2-) Videoyu alırken son 3 dakikasını almadan yükleme.
toplu yükleme yaparken toplu iptal etme de olsa çok güzel olacak sanırım. bugün yanlış kanalıma 100 video attım. zorla iptal ettim hepsini. :)

Merhaba hocam, daha önceyen isteyen olmamıştı. Genellikle iptal ederken 3-5 tane iptal eden oluyordu. Ama hepsini iptal et özelliği yakında ekliycem. Teşekkürler

Video scriptindeki güncellemeleri bekliyoruz, yakında bitecek sanırım. Ve toplu videoların da blogspot ve sitede otomatik olarak paylaşılması için bir seçenek eklenmesi çok iyi olur. Destek bölümünden de yazmıştım.

Video scriptindeki güncellemeleri bekliyoruz, yakında bitecek sanırım. Ve toplu videoların da blogspot ve sitede otomatik olarak paylaşılması için bir seçenek eklenmesi çok iyi olur. Destek bölümünden de yazmıştım.

Merhabalar hocam, evet herkese ücretsiz video sitesi yazılımı veriyoruz. Bizim sistemden yüklenen tüm videolar orada bulunacak. Şuandaki verdiğim sistemin güncellemesi 3-4 gün içerisinde bitmiş olur. Blogspota konu açma sınırı günlük 50'dir. Bizim sistem bu nedenle anasayfadan eklenen ilk 50 videoyu blogspota konu açıyor. Sonrasında ekelenen videolar malesef eklenemiyor. Ertesi gün yine ilk 50 tane videoyu ekler.

Bugün toplu videolarda sorun var malesef. Eklediğim nerdeyse tüm videolarda video dosyası dönüştürülemiyor hatası vermeye başladı.

30a yakın video dönüştürülemedi dedi ve yüklemedi.

Sorun bendede var malesef otomatik çekmeler boşa gitti.

Bugün toplu videolarda sorun var malesef. Eklediğim nerdeyse tüm videolarda video dosyası dönüştürülemiyor hatası vermeye başladı.

30a yakın video dönüştürülemedi dedi ve yüklemedi.

Sorun bendede var malesef otomatik çekmeler boşa gitti.

Merhabalar beyler, pek anlamadım. Video dönüştürülemiyor hatası aldığınız bölümü veya video numarasını lütfen destek bölümünden bildiriniz. Buradan yazınca hangi üyeliğe ait bir sıkıntı olduğunu bilmem mümkün değil. Genellikle bu hatayı video boyutundan büyük logo basmakta alınır.

Logo basmıyorum, boyutlar da kucuk (30–40 Mb) farklı bir sorun sanırım. Cep telf yazıyorum ondan dolayı destek bolümünden yazamadım.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Logo basmıyorum, boyutlar da kucuk (30–40 Mb) farklı bir sorun sanırım. Cep telf yazıyorum ondan dolayı destek bolümünden yazamadım.

Hayır hocam, onu demek istemedim. Örneğin çektiğiniz videonun boyutu 320x480 ebatında. Siz bu videoya 200x200 logo basamazsınız. video dönüştürülemiyor der. Nedeni Videonun yarısı logo olacaktır ve youtube kabul etmez. Bu nedenle ayarladığınız logonun boyutu 125x125 civarı idealdir. Dediğim gibi pc başına gecince destekden yazın. Logonuzu kontrol ederim. 100mblık videolara kadar logoyu basar ama dediğim gibi logo cok büyük olmamalıdır yoksa youtube kabul etmez ve dönüştürülemiyor hatasını verir.

Pc başına geçince yazarım ama hiç Logo basmıyorum onu demek istedim :)

Videoyapta anladığım bir şey var. Demek ki sorunları konuya yapmak gerekiyormuş.
Özel mesaj ve destek bölümünde ki mesajlar pek ilgisiz kalıyor yeri gelince. Tabi genel anlamda kötü denmez haksızlık yapmaya gerek yok.

Sorunum, tanımlamış olduğum gmail hesabımda tek kanal olmasına rağmen video yüklerken gmail hesabınıza bağlı birden çok kanal bulunmaktadır diyor. Aksine tek kanal mevcut bu sorunun sebebi nedir?

Pc başına geçince yazarım ama hiç Logo basmıyorum onu demek istedim :)

Merhabalar hocam, pc başına geçince destekden görüşürüz. Logoyu birlikte ayarlarız. Hayırlı günler

Videoyapta anladığım bir şey var. Demek ki sorunları konuya yapmak gerekiyormuş.
Özel mesaj ve destek bölümünde ki mesajlar pek ilgisiz kalıyor yeri gelince. Tabi genel anlamda kötü denmez haksızlık yapmaya gerek yok.

Sorunum, tanımlamış olduğum gmail hesabımda tek kanal olmasına rağmen video yüklerken gmail hesabınıza bağlı birden çok kanal bulunmaktadır diyor. Aksine tek kanal mevcut bu sorunun sebebi nedir?

Öncelikle kanalımdaki mesajı şimdi gördüm, attığınız özel mesajıda şimdi gördüm daha okumadım. Ama videoyap.com destek bölümündeki ticketınıza cevap vereli 20 dakika oldu. Kanalınızın sıkıntısını size açıkladım. Mevzu formumdaki konumun kirlenmesi ve kirlenmemesi değildir. Bir çok üyem arkadaş tavsiyesiyle geliyor.

Merhabalar hocam, pc başına geçince destekden görüşürüz. Logoyu birlikte ayarlarız. Hayırlı günler

Öncelikle kanalımdaki mesajı şimdi gördüm, attığınız özel mesajıda şimdi gördüm daha okumadım. Ama videoyap.com destek bölümündeki ticketınıza cevap vereli 20 dakika oldu. Kanalınızın sıkıntısını size açıkladım. Mevzu formumdaki konumun kirlenmesi ve kirlenmemesi değildir. Bir çok üyem arkadaş tavsiyesiyle geliyor.

Tamam cevap vermiş olmanız yeterli ben zaten art niyetli bir mesaj atmadım öyle atacak olsam zaten cümlemi öyle sonlandırmazdım.

Benim konuya yazdım mesajın saati
Bugün, 16:24:01

Sizin destekten attığınız cevabın saati (18.11.2013 14:48). Bir şey dememe gerek yok mesajımı görmüşsünüz cevap vermişsiniz bende bir an mesajlarıma özelden cevap gelmiyor diye zannettim o yüzden buraya yorum attım.
İyi günler.

Ücretsiz Video Scriptimizi Geliştirdik:

Merhaba arkadaşlar, bazı arkadaşlar biliyordur ki. Videoyap.com'u kullanan arkadaşlar site kur bölümünden yazılımı indirip kendisine ücretsiz site kurabiliyor. Bu yazılımı tekrardan geliştirdik. Siteyi kurduktan sonra videoyap.com sol menünüzde siteme videoları aktar butonuna basarak videoları sitenize aktarırsınız. Videoyap.com'la ne kadar video yüklediyseniz hepsini sitenizde paylaşır. Böylelikle videolarınız paylaşılma almış olur ve kanalınızla birlikte size ait bir site büyür.

Demo

Sıradaki gelişme: Sistemimizde tüm telifli videoları silme ve para kazanma bölümü vardı. Şimdi bu işi otomatik yapma sırası geldi. Siz isterseniz tüm kanallarınıza günde 3 defa girip telifli videoları silecek ve para kazanmaları ayarlayacaktır.

Hocam siteyi kuramadım bu hatayı alıyorum

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'u691283101_sawe'@'localhost' (using password: YES) in /home/u691283101/public_html/ayar.php on line 12 Access denied for user 'u691283101_sawe'@'localhost' (using password: YES)

Hocam siteyi kuramadım bu hatayı alıyorum

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'u691283101_sawe'@'localhost' (using password: YES) in /home/u691283101/public_html/ayar.php on line 12 Access denied for user 'u691283101_sawe'@'localhost' (using password: YES)

Merhaba hocam, tam yatmak üzereydim pc yi kapattım telden yazıyorum. Destek bölümünden yazarsanız sabah mesai saatleri içerisinde yardımcı olurum. Aldığınız hata sqli tam kuramamışsınız. ayar.php girdiğiniz bu bilgilerle hostinginizde sql oluşturup bossql.sql yüklemenizdir. Uyarıyı almaya devam ederseniz destekden ticket atın host bilgilerinizle birlikte hemen teslim ederim.

botu almayı düşünüyorum fakat bot ile aynı anda farklı yüzlerce hesaba video yüklenmesi hesabımızın banlamasına sebep olabilir mi ?

botu almayı düşünüyorum fakat bot ile aynı anda farklı yüzlerce hesaba video yüklenmesi hesabımızın banlamasına sebep olabilir mi ?
1 yıl 1 aydır bu hizmeti veriyor videoyap.com ve hiç toplu hesap kapatma olmadı. İnşallah olamazda, çünkü tüm kodlamamız yasal youtube gtada api ile çalışmaktadır. 11 personelli yazılım ve e-ticaret sektöründe 9 yıllık firmayız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri