Merhaba Arkadaşlar,
Tüm destek sorularını öncelikle cevapladım. Genellikle 24 saatte cevaplamadıgım mesajlar çok nadir oluyordur. Ortalaması 3 saat diyebiliriz.
Bildiğiniz üzere ay sonundan dün geceye kadar toplu video bölümü yavaş çalışıyordu. Yavaş çalışmasının sebebi ise youtube her ay sonunda 1-2 gün yapacağı bakımı bu sefer uzun sürdü. Her api serverına bakımdan sonra birde youtube 1 günlük kendi normal sunucularına bakım yapıyor. Bugünde youtube'un yavaşlığı ondandır.(Şuanda sadece türkiye değil amerika da aynı şekilde youtube'a neredeyse giremeyecek kadar yavaşlık sıkntısı çekiyor.)
Neyse upload sorunu çözüldü. [Ben yinede bu süreçte 5 blade server daha aldım ve toplu videoya entegre ettim. Bu ay sonunada hem hazırlık olmuş olur. Hemde toplu video fişek hızını ışık hızına çıkarmış olur

]
Diğer önemli bilgilendirme ise proxy bölümü içindir. Proxy sistemimi kanalları, adsenseleri veya paypalları kullanma amacı dışında son dönemlerde çok kişi çıktı. Bu kişiler türkiyeye kapalı videoları indirmek veya kanallarına usa dan giriş yapıp manuel proxy üstünden video atmak için kullanım yapıyorlardı. Tabiki beni onbinlerce dolar kota bitirmeden dolayı zarara soktular. Bu süreçte sürekli proxylerim kotalarından çalışmaz anlara düştü. 2 gün önce bu durum için süper bir çare ortaya çıkardım. Artık sıkıntı bulunmuyor, sıkıntı olursada zaten artık kotayı kimin bitirdiğini görmüş ve işlem yapmış olurum. [Videoyap üyelik açık olmadığı içinde sürekli proxy alacak videoyap üyeliğide bulamaz.] Tüm ücretli proxy almış arkadaşların proxylerine +3 gün proxy süreleri ekledim.
Merhaba hocam,
Playlistte 150 sınırını apinin verdiği maksimum 500 olan sınıra çıkarttım. iyi çalışmalar
Eskiden yetkili destek bölümü vardı. Bu yılın başında yetkili destek bölümünü kapatıp onun farklı bir platform kurmuştum hocam. Bu nedenle destek bölümüde sadece sorunlar veya bilinmeyenler amacıyla kullanılıyor. Buda sadece benim cevaplayabileceğim soruları oluşturuyor. Uzun cevap olmuş oldu.(Evet tek bakıyorum hocam)
Toplu pc uploadun durumu nedir hocam son 4-5 gündür hiç sıkıntı yaşadınız mı acaba? O bölümüde sorunsuz hale getirebildik mi hocam?
Aynen kaan kardeşim, yazdığın dönemler sıkıntılı proxy dönemleriydi. Tekrarı olmayacak şekilde güncelledim.
Merhaba hemşo,
İsteğini yerine getirdim.
Yazdığın masaüstü botunla da 1 Client ile 60 kanala yükleme yapabilirsin. Fakat 1 clientın çok düşük yükleme hakkı var. örneğin 60 tane kanala 10 tane video atabilirsin. Ama her kanalı 1 client ile bağlarsan o zaman 1 kanala 1 günde 600 video dahi atabilirsin. Sınır uyarısı verince hocam girip console.developers.google.com adresinden bak hocam. Kotanı neler ne kadar kullanmış görebilirsin. Botunu 1 client değil her kanal için 1 clientlı yapman gerekiyor hocam.
Merhaba hocam,
3-4 gündür durum nasıl hocam, toplu pc upload bölümü sıkıntısız döneme oturabildi mi hocam? Hala bir sıkıntın detaylıca(hangi upload serverı, kaç mb video, ünlemmi v.s.) yazarsan hemen bakabilirim hocam.
Bu tür bölümlerde yeni videolar(Risksizler) , yeni videolar(hepsi) tarzında ayrım var. Hepsini seçersen hocam tüm videoları gösterir.
Merhaba hocam,
3-4 gündür o bölümle alakalı hiç sıkıntılı dönüş almadım. Durum nedir, varsa sıkıntın yazarmısın hocam?
Aynen dediğin gibi hocam, o tür yavaş dönemlerde bekleyen videolar bölümünü açınca turbo moduna alıyor ve işlemlere öncelik vermiş oluyor. Detaylı açıklama çin teşekkürler hocam.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam, ücretli proxy bölümüne ait sayfayı yeniledim. Proxyleri programa aktarma olayının resminide yeniledim hocam. Artık username ve password kısmına onay vermeden aktarıyorsunuz.
Merhaba hocam,
Otomatik kanal çekme bölümü yıllardır olan bir bölüm hocam. Yani orası yayına oturmuş bölüm olması nedeniyle farklı bir durum olduğunu düşünüyorum. Yinede incelemek istedim fakat dailymotion 5. kanalınıza ait otomatik kanal çekme emrinizi sildiğiniz için o işleme ait logda malesef bulamadım hocam. Aynı durum yaşayınca hocam destekden bana bu durumu yazarsanız bu tip yazılımsal durumlara çok öncelikle cevap veriyorum.
Merhaba hocam,
Yeni sisteme geçirince 1 kişi o niyetle kullanmaya yeltendi. Tabiki tespitini yaptıktan sonra kişide yaptığı hatasını kabullendi ve onun üyeliğini komple sildim. Artık o kadar uyarıya rağmen proxy bölümünde video download, upload olarak kullanım yapmak isteyen varsa cevap hakkı tanıyıp üyeliğini kapatıyorum. Kişi bilmeden kullanmıştır anlarım ama bilerek kullananda art niyet ararım

O kişiler hakkında küfür etmesemde kişiliklerinde bozukluk olduğunu düşünüyorum. Allah hayatlarında yardımcıları olsun