toplu video bölümü açılmadı hocam henüz beklemedeyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videolar yüklenmiyor bende var mı aynı sorunu yaşayan?@%1;
evet hocam dün geceden beri aynı dertten müzdaribim
knal takipteki knallarda video atıılmıyo suan bu 2 gece bni 1 hafta geriye attı![]()
Video yüklenmıyor diyen arkadaslar kac video atıyorlar bilmıyorum ama ben bugun 20 kanala video yukledım , toplamda 200 - 300 arasında 4 - 5 saatte yukledı...
Şu TURBO modunda sekmeyı acık bırakırsanız farkını gorursunuz
Eğer videolarınızı acil yüklemeniz gerekiyorsa bu sayfada bekleyerek turbo modunu açmış olursunuz. Üst bölümdeki bekleyen videoları yüklenmesine internet kotanız gitmeden yardımcı olmuş olursunuz. Eğer aciliyeti yoksa 12 saat içerisinde tüm videolarınızı sistem yükleyecektir. Hesabınıza aralıklarla video yüklemek her zaman kanalınızı aktif olmasını sağlar. Böylelikle kanaldaki aboneler daha çok video izler.
Ben vds ın birinde acık bırakıyorum 3 - 5 saate yuklenıyor berdıgım talimatlar![]()
Benimde aksadı 2 gündür yapacak birşey yok çözülene kadar beklicez.
Bu sefer turbo mod'da da yüklemiyor sürekli 7 saat yükleme emirlerini erteliyor.Sabah 6-7 gibi vermiştim duruyor hala.
videoyapa kendi yazdığınız clientten eklemiş olabilir misiniz?burda olupta daha önce bu hatayı alan arkadaslar varsa bi bakabilirler mi
Youtube sistemi, 22 nolu kanalinizin gunluk client limiti bitmis olabilir. Bu kanala ait bekleyen 50 adet video önümüzdeki saat 10:00 da (ortalama 1380 dakika) başlamak üzereye kadar ertelenmiştir.
diyo halbuki bu clientle sadece 20 video falan yükledim
Google de problem var sanırım bende de aynı
hocam sızde cozuldumu sorun acaba ?
Google un client sıkıntısı saat 17 civarında çözüldü hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.