Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu video bölümünü tekrardan aktif ettim, otomatik kanal çek bölümünü ise gece yarısı aktif etmiştim.

Bekleyen videoların tamamını eritmesi, eritme işlemi bittikten sonra yüklenemeyen yani kalan videolarında sıkıntıları görmek. Bunların niçin sürekli ertelendiğini bilmek adınada bir çok geliştirme yaptım. İnş şuanda ertelemelerde aza indirgenmiş olacak ve yüklenmelerde fişek hızında olacaktır.

Destek sorularına ve forum sorularına malesef bu süreçte cevap veremedim. Bir aksilik olmazsa gün içerisinde cevap vermeye çalışacağım. Geç oldu yatmam gerek, iyi çalışmalar

Videolar yüklenmiyor bende var mı aynı sorunu yaşayan?@%1;

Video yüklenmıyor diyen arkadaslar kac video atıyorlar bilmıyorum ama ben bugun 20 kanala video yukledım , toplamda 200 - 300 arasında 4 - 5 saatte yukledı...

Şu TURBO modunda sekmeyı acık bırakırsanız farkını gorursunuz :)

Eğer videolarınızı acil yüklemeniz gerekiyorsa bu sayfada bekleyerek turbo modunu açmış olursunuz. Üst bölümdeki bekleyen videoları yüklenmesine internet kotanız gitmeden yardımcı olmuş olursunuz. Eğer aciliyeti yoksa 12 saat içerisinde tüm videolarınızı sistem yükleyecektir. Hesabınıza aralıklarla video yüklemek her zaman kanalınızı aktif olmasını sağlar. Böylelikle kanaldaki aboneler daha çok video izler.

Ben vds ın birinde acık bırakıyorum 3 - 5 saate yuklenıyor berdıgım talimatlar :)

evet hocam dün geceden beri aynı dertten müzdaribim

knal takipteki knallarda video atıılmıyo suan bu 2 gece bni 1 hafta geriye attı :D

Benimde aksadı 2 gündür yapacak birşey yok çözülene kadar beklicez.

Video yüklenmıyor diyen arkadaslar kac video atıyorlar bilmıyorum ama ben bugun 20 kanala video yukledım , toplamda 200 - 300 arasında 4 - 5 saatte yukledı...

Şu TURBO modunda sekmeyı acık bırakırsanız farkını gorursunuz :)

Eğer videolarınızı acil yüklemeniz gerekiyorsa bu sayfada bekleyerek turbo modunu açmış olursunuz. Üst bölümdeki bekleyen videoları yüklenmesine internet kotanız gitmeden yardımcı olmuş olursunuz. Eğer aciliyeti yoksa 12 saat içerisinde tüm videolarınızı sistem yükleyecektir. Hesabınıza aralıklarla video yüklemek her zaman kanalınızı aktif olmasını sağlar. Böylelikle kanaldaki aboneler daha çok video izler.

Ben vds ın birinde acık bırakıyorum 3 - 5 saate yuklenıyor berdıgım talimatlar :)

Bu sefer turbo mod'da da yüklemiyor sürekli 7 saat yükleme emirlerini erteliyor.Sabah 6-7 gibi vermiştim duruyor hala.

Benimde aksadı 2 gündür yapacak birşey yok çözülene kadar beklicez.

Bu sefer turbo mod'da da yüklemiyor sürekli 7 saat yükleme emirlerini erteliyor.Sabah 6-7 gibi vermiştim duruyor hala.

Benım yukarda yazıdıgm videoların emrını öğlen 10 - 11 gibii vermıstım , sorunsuz yukledı :( şuanda 4 kanala 10 ar video daha atıyor , sorunsuz ilerliyor :S Mehmet hocaaya destek ten yazın istersenız...

burda olupta daha önce bu hatayı alan arkadaslar varsa bi bakabilirler mi

Youtube sistemi, 22 nolu kanalinizin gunluk client limiti bitmis olabilir. Bu kanala ait bekleyen 50 adet video önümüzdeki saat 10:00 da (ortalama 1380 dakika) başlamak üzereye kadar ertelenmiştir.

diyo halbuki bu clientle sadece 20 video falan yükledim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe abi client al token al kanal ekle yaparken Credentials bölümünde hata çıkıyor failed to load diye hata ekranı cıkıyor soyle yazıyor " Failed to load service accounts. Tracking Number: c859711115 Send feedback " diye . kanalı ekleyemıyor client token alamıyor sebebı nedır acaba bu hatanın nasıl cozebılırım ?

Wb5LVN.png

burda olupta daha önce bu hatayı alan arkadaslar varsa bi bakabilirler mi

Youtube sistemi, 22 nolu kanalinizin gunluk client limiti bitmis olabilir. Bu kanala ait bekleyen 50 adet video önümüzdeki saat 10:00 da (ortalama 1380 dakika) başlamak üzereye kadar ertelenmiştir.

diyo halbuki bu clientle sadece 20 video falan yükledim
videoyapa kendi yazdığınız clientten eklemiş olabilir misiniz?

bu client limiti bitmiş olabilir hatası bende de çıkmaya başladı 20 video bile yüklememişimdir

Merhaba Arkadaşlar,

1) Yaklaşık 4 saattir firefox eklentisiyle kanal eklenemiyor.Ama eklentisizde google da şuanda client alma çalışmıyor. Yani bu videoyap eklentisinin bir arızası değil google'un bir arızasıdır. Kısa sürede düzelticeklerdir. Düzelttiklerinde bir yenilik olmuş olursa ben aynı gün uyarlarım arkadaşlar.

2) Toplu video yavaşlama olayı. Yaklaşık 9 aydır alıştığımız bir durum olarak youtube her ay sonları video indirme ve yüklemeyi youtube api serverlarında yapıyor. Bir tür bakım günüdür. Dün sabahtan başlayan bu yavaşlık kısmetse 9 aydır olduğu gibi bugece son bulacağını düşünüyorum. Bu youtube'un yani ay sonu api server bakım çalışmasıdır.

iyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu an bota ekli bir kanalım var ona normal şekilde girecektim yükleme yapmıştım adsenseye bağlamak için ancak bendden güvenlik sorusu çoğunlukla girdiğiniz şehiri soruyor.. ilk defa botla giriş yaptığım için bot hangi ilden giriyor hocam veya soruya ne girmeliyim bakabilir misiniz mailler eski mail..

11.kanal

Üyelik Id : 16684

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri