pynrs
Yasaklanmış
1 yıllık uyelik alındı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ücretsiz Video Scriptimizi Geliştirdik:
Merhaba arkadaşlar, bazı arkadaşlar biliyordur ki. Videoyap.com'u kullanan arkadaşlar site kur bölümünden yazılımı indirip kendisine ücretsiz site kurabiliyor. Bu yazılımı tekrardan geliştirdik. Siteyi kurduktan sonra videoyap.com sol menünüzde siteme videoları aktar butonuna basarak videoları sitenize aktarırsınız. Videoyap.com'la ne kadar video yüklediyseniz hepsini sitenizde paylaşır. Böylelikle videolarınız paylaşılma almış olur ve kanalınızla birlikte size ait bir site büyür.
Demo
Sıradaki gelişme: Sistemimizde tüm telifli videoları silme ve para kazanma bölümü vardı. Şimdi bu işi otomatik yapma sırası geldi. Siz isterseniz tüm kanallarınıza günde 3 defa girip telifli videoları silecek ve para kazanmaları ayarlayacaktır.
Otomatik olarak bu kontrolü yapıp telifli videoları temizleyecekse 1 yıllık alırım direk ama 25 kanalda yapmamalı bunu her kanalımızda yapabilmeli takipteyim.
Ücretsiz Video Scriptimizi Geliştirdik:
Merhaba arkadaşlar, bazı arkadaşlar biliyordur ki. Videoyap.com'u kullanan arkadaşlar site kur bölümünden yazılımı indirip kendisine ücretsiz site kurabiliyor. Bu yazılımı tekrardan geliştirdik. Siteyi kurduktan sonra videoyap.com sol menünüzde siteme videoları aktar butonuna basarak videoları sitenize aktarırsınız. Videoyap.com'la ne kadar video yüklediyseniz hepsini sitenizde paylaşır. Böylelikle videolarınız paylaşılma almış olur ve kanalınızla birlikte size ait bir site büyür.
Demo
Sıradaki gelişme: Sistemimizde tüm telifli videoları silme ve para kazanma bölümü vardı. Şimdi bu işi otomatik yapma sırası geldi. Siz isterseniz tüm kanallarınıza günde 3 defa girip telifli videoları silecek ve para kazanmaları ayarlayacaktır.
Hayırlı olsun, umarım memnun kalırsınız.1 yıllık uyelik alındı.
Merhaba Alex hocam, sistemi aslında yazdım. Kendi kanallarımda deneme yapıyorum ve düzenlemeleri yapıyorum. 1 hafta daha test ettikten sonra tüm kullanıcılara açacağım. Bir sıkıntı varsa ilk kendi kanallarımda oluşsun ki sizleri zarara uğratmayım.Otomatik olarak bu kontrolü yapıp telifli videoları temizleyecekse 1 yıllık alırım direk ama 25 kanalda yapmamalı bunu her kanalımızda yapabilmeli takipteyim.
Sizide bekleriz hocam. İnşallah.bende alırım![]()
eray70 arkadaşımız cevabını vermiş. Sol menüde Telifli videoları sil & Para kazan menüsünden yapabilirsiniz.Bu şuan aktif mi? Birde kanalı otomatik çekme işlemi yaptık diyelim.video yüklendikçe bizim kanala yükleniyor.Bu yuklenen videolarin para kazanmasi otomatikmi açiliyor bizim mi acmamiz gerekiyor
Teşekkürler hocam, tek tuşla yapılması imkansız biraz sorgulayıcı bir işlem fakat. Otomatik olacak bu.şuan kullanıyorum otomatik olmadı daha, hala elle tek tek yapıyorum ama iyi tarafı tek tıkla tek kanalı hem telif hakkını siliyor hem para kazanmayı aktif hale getiriyor, kötü tarafı tek tuşla 25 kanala uygulamıyor ?? inşallah buda eklenir
Merhabalar, videoyap.com un destek bölümüne yazarsanız hemen deneme süresini eklerim.Hocam deneme süresi verebilir misiniz acaba?Sistemi daha yakından tanımam için beğenirsem 1 aylık alırım.
hocam anasayfadan video yuklemek icin link koydum.Ozgunlestir dedim.orjinalde 13. bolum tek parca yaziyor. Ozgunlestir dedikten sonra 13 .bolum fragman yazdi.bir diger videoda 12. bolum olarak yazdi.
1 yıl 1 aydır bu hizmeti veriyor videoyap.com ve hiç toplu hesap kapatma olmadı. İnşallah olamazda, çünkü tüm kodlamamız yasal youtube gtada api ile çalışmaktadır. 11 personelli yazılım ve e-ticaret sektöründe 9 yıllık firmayız.
kardeşim ben kaç zamandır vds kullanıyorum artık bot kullanmaya karar verdim
ben en son databilim diye bir bot kullanmıştım kullandığım en iyi bottu ozamanlar
çok çok hızlıydı, yani benim için youtube den youtubeye video yüklerken nekadar hızlı olduğudur ben sırf youtube to youtube için kullanıcam, mümkünse bana deneme hesabı verebilirmisiniz gerçkten beğenirsem ömür boyu alırım tşkler
banada deneme hesabı verirseniz gerçekten çok iyi olur ona göre alıcam.Birde mümkünse banka hesap no verirseniz direk bankamatikten atalım parayı kredi kartım yokda
Merhaba hocam, videoyap.com a üye olduktan sonra destek bölümüne deneme süresi istiyorum yazarsanız hesabınıza süreyi eklerim. Umarım beğenirsiniz.
Merhaba hocam, aynı şekilde sizde üye olduktan sonra destek bölümünden isterseniz süreyi eklerim. Beğenirseniz destek bölümüne havale bilgilerimizi isteyebilirsiniz. Hayırlı günler
tamam istedim teşekkür ederim büyük ihtimal alıcam zaten 1 aylık en az
Merhaba beyler, 4 gün önce youtube'un 2 makinası gidince bazı videolar yavaşladı. Bizde son 1 haftada 75'e yakın üye aldık sunucularımız %20 yavaşladı. Ama bugün öğleden sonra eklenen yeni sunucularla birlikte hızı yeniden 2 öncesine kavuşturduk.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.