Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

Evet konuyu takip ettim hatta bunla alakalı bir takım denemeler yaptım. Ama her türlü engeli geçen tek bir render tipi henüz bulamadım hocam. Bu konuda desteğe fikir vermek isteyen arkadaş çıkarsa çok sevinirim. O tip renderı sisteme entegre ederim.

hocam pro vds aldım ancak işlem hızı çok yavaş kalıyor, bende %15 hızlandırma ve %90 eşleşeln geçeri seçiyorum, bunu botun kendi renderına ekletme şansın olur mu? ya da nasıl bir çözüm bulacaz bu engel işine anlamadım, yani render almadan olmayacağı kesin gibi ama bunun için de sistem yetersiz kalıyor yani vds yetersiz kalıyor

Hocam Hakkı Güne Değil :)
Günü Hakka Çevirebiliyormuyuz ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

K.bakma, hep o türde sorulduğu için beyin oto cevaplamış. Desteğe şu kadar günü çevirmek istiyorum diye yaz 1 gün => 1k hak olarak yardımcı olurum hocam :)

hocam pro vds aldım ancak işlem hızı çok yavaş kalıyor, bende %15 hızlandırma ve %90 eşleşeln geçeri seçiyorum, bunu botun kendi renderına ekletme şansın olur mu? ya da nasıl bir çözüm bulacaz bu engel işine anlamadım, yani render almadan olmayacağı kesin gibi ama bunun için de sistem yetersiz kalıyor yani vds yetersiz kalıyor

Merhaba hoam,

Videoyap'ın serverları vdslere göre çok üstündür tabiki. Hem güç olarak hemde emir bekleyen yamyamlar olarak çok güçlü kalır videoyap vdslerin yanında.

Bu işlemi anasayfa veya toplu linkden vdssiz olarak üyeler yapabilir hocam. Fakat toplu video içerisine bunu eklemem demek videoyap'da hiç video yüklenmez demektir hocam.

Nedenini şöyle kısaca açıklayım;

30 dakikalık 300 Mb'lık bir videoyu baz alalım.
Videoyap toplu video serverı => 10 saniyede indirir, 30 saniyede ünlem geç 1'i yapar(%süre + render), 20 saniyede yükler. Toplamında 1 video 1 dakika sürer.

30 dakikalık 300 Mb'lık bir videoyu renderlı olarak baz alalım.
Videoyap toplu video serverı => 10 saniyede indirir, 30 saniyede ünlem geç 1'i yapar(%süre + render), 7 dakikada hızlandırır, 10 dakikada çerçeve ekler, 20 saniyede yükler. Toplamında 1 video 18 dakika sürmüş olur.

Bu nedenle hocam videoyap toplu video serverları render alamıyor. toplu link serverları render alabiliyor hocam.

Tabiki şöyle bir görüş gelirse neden olmasın. 1 render seçimi 10 toplu video hakkı götürsün şeklinde birşey olabilrr , ama talep olur mu?

K.bakma, hep o türde sorulduğu için beyin oto cevaplamış. Desteğe şu kadar günü çevirmek istiyorum diye yaz 1 gün => 1k hak olarak yardımcı olurum hocam :)

Merhaba hoam,

Videoyap'ın serverları vdslere göre çok üstündür tabiki. Hem güç olarak hemde emir bekleyen yamyamlar olarak çok güçlü kalır videoyap vdslerin yanında.

Bu işlemi anasayfa veya toplu linkden vdssiz olarak üyeler yapabilir hocam. Fakat toplu video içerisine bunu eklemem demek videoyap'da hiç video yüklenmez demektir hocam.

Videoyap toplu video serverı => 10 saniyede indirir, 30 saniyede ünlem geç 1'i yapar(%süre + render), 20 saniyede yükler. Toplamında 1 video 1 dakika sürer.

Videoyap toplu video serverı => 10 saniyede indirir, 30 saniyede ünlem geç 1'i yapar(%süre + render), 7 dakikada hızlandırır, 10 dakikada çerçeve ekler, 20 saniyede yükler. Toplamında 1 video 18 dakika sürmüş olur.

Bu nedenle hocam videoyap toplu video serverları render alamıyor. toplu link serverları render alabiliyor hocam.

Tabiki şöyle bir görüş gelirse neden olmasın. 1 render seçimi 10 toplu video hakkı götürsün şeklinde birşey olabilrr , ama talep olur mu?

hocam bunu seçenek olarak bugün ekle bence isteyen kullansın ki ben vds satın almış olmama rağmen kullanırım..

Merhaba hoam,

hocam şuan vdssiz üyelerde de kanal çek yaparken %70 + render yapıyor değil mi ?

Merhaba hoam,

Toplamında 1 video 18 dakika sürmüş olur. Sıra beklemeden 75 kanala aynı anda yükleme yapacaksa olabilir aslında.
1 video 18 dakika sürse günde 80 civarı video yapar. Zaten yt kısmına yükleme sınırı geldi günde 50 video anca atıyor.
Vdsli üyelik gibi tane tane yükleyecekse sıkıntı.

Toplamında 1 video 18 dakika sürmüş olur. Sıra beklemeden 75 kanala aynı anda yükleme yapacaksa olabilir aslında.
1 video 18 dakika sürse günde 80 civarı video yapar. Zaten yt kısmına yükleme sınırı geldi günde 50 video anca atıyor.
Vdsli üyelik gibi tane tane yükleyecekse sıkıntı.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] e aynı anda 75 kanaldan 80 video attın diyelim. sıra bekleyen diğer kişiler ve rendersız işlem yapanlar ne olacak ki.
50 sınırı botdamı yt de mi ?

Son düzenleme:
ilk kez mozilla eklentisini kullanıyorum ve böyle bir hata alıyorum ama şifrem sadece harfden oluşuyor.

Firefox eklenti bolumunden videoyap mail adresi ve sifrenizi kontrol ediniz. Eger bilgileriniz dogruysa ve videoyap uyelik sureniz bulunuyorsa, sifrenizde *?"' gibi ozel karakterler icerdigi icin bu uyariyi aliyorsunuz.

Hocam Firefox tarayicinizi ve eklentinizi guncelleyiniz bendede cikiyodu bu sorun ve ikisinide guncelleyince boyle bir hata kalmadi

eyv sağolasın güncelleme bilgisi geldi ama gizli sekmede kapanmayacak şeyler açık olduğu için yapmamıştım. teşekker ederim

Destekten mesaj attım hocam [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

abi dün gece 500 video bıraktım. hala 250 tanesi duruyor. hızı normalde boyle mı ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mermi gibi sorulara cevap verdiğin icin tesekkur ederim dayı , calısmalarında basarılar diler saygılar sunarım abi... musait olursan desteğe bakarmısın Üyelik Id : 35378

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi bugün bakmadın heralde ödemelere dün gece ödeme yaptım hala onaylayacaksın :D

Üyelik Id : 1887

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam , bir istekte bulunucaktım , sisteme blogger.com benzeri blog sistemi entegre etme imkanınız var mı ? yani mesela wix gibi veya wordpress gibi çünkü bu tarz sistemler imleme için işe yarıyor aynı şekilde yt ve dailymotion içinde alternatif gelirse iyi olur mesela vk.com , izlesene.com gibi veya bunların denginde hiti yüksek video ekleme siteleri entegre edersen sistem gelişir , minnettar oluruz.

Hocam bi istekte daha bulunabilirmiyim .
karşı kanalın küçük resmini çekerken meta verilerini silsin ve resmi render alsın (boyutunu değiştirsin) bu kapanmalarda etkili diye düşünüyorum

Token kodunuzda hata var. Kanalınız kapanmış veya cep telefon onayı istiyor olabilir. Bu kanalınıza Tekrardan Token vermeyi deneyiniz. => x.mp4
126MB => 08.04.2017 06:40:35 (Server: upload2)

bilgisayardan upload ve toplu pingleme işleminde bu hatayı alıyorum.

Eklentiyle reklam arası girerken böyle bir hata alıyorum uzun zamandır kanal yapmıyodum en son sorunsuz giriyodu. Sizde de böyle bir sorun varmı arkadaşlar .
- Diger Videoya Geciliyor.
Hata Sebebi: [{message:"Invalid midroll ads specification. Must be a comma-separated list of video offsets, such as "1:30,3:00".", field:"ad_breaks"}]
Thu Apr 06 2017 11:37:12 GMT+0300 (GTB Standart Saati)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri